0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χρησιμοποιώ απλώς την ονομαστική κατάσταση των μαθητών ίδια με αυτή την οποία καταθέτουμε στα τέλη τριμήνων/τετραμήνων με τη βαθμολογία τους .Δημιουργώ περισσότερες στήλες δίπλα στα ονόματα για 2 προφ. εξετάσεις, τεστ, διαγώνισμα και φυσικά συγκρατώ και τη συνολική εικόνα του μαθητή μέσα στην τάξη...
killbillεπειδή αυτό που λές με τις ασκήσεις με έχει απασχολησει κι εμένα πολύ (φιλόλογος εγώ), κατέληξα ότι είναι άλλο θέμα εάν φέρνει τις ασκήσεις τακτικά και έρχεται πάντα γραμμένος και άλλο θέμα ΤΙ ΕιΔΟΥΣ ασκήσεις φέρνει. Δηλαδή, μπορείς πολύ γρήγορα περνώντας από τα θρανία να δεις ποιος έχει γράψει (και να το σημειώσεις -εγώ τουλάχιστον αυτό το κάνω φανερά σε μια λίστα), όσο δε για το τι ακριβώς δουλειά έχουν κάνει πρέπει φυσικά να μαζεύεις τετράδια κάθε τόσο και να τα ελέγχεις διεξοδικά.
οκ, προφανώς ανήκω στην ....προϊστορία και έτσι, όταν ήμουν στην τάξη χρησιμοποιούσα φυσικά αυτά τα παλιά βαθμολόγια ( ωστόσο ειχα βρει ένα trendy βιβλιοπωλείο και τα αγόραζα σε χρωματάκια ροζ, λιλά και γαλάζια γιατί αυτά που μας έδιναν στο σχολείο ήταν τα θλιβερά μαύρα, μπορντώ, μπλε και πράσινα!! ) ( και να σας πω την αλήθεια, τα χρωματιστά δεν ήταν και τόσο φοβικά για τους μαθητές, σχεδόν τους άρεσαν κιόλας!! ) τα χρησιμοποιούσα ως εξής - και οκ για μένα λειτουργούσαν : είχα ένα για κάθε τάξη ( πχ το ροζ για την Α, το λιλά για την