0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
na rwtisw ki egw kati pou me kaiei kai gia to opoio den mporw na vrw apantisi ?eimai stous prwtous 300 dioristhentes toy asep (ΠΕ 60 νηπιαγωγών) kai o antras mou einai astunomikos stin Kozani. Ws neodioristi tha mporw na parw apospasi apo to meros pou tha me steiloun stin Kozani? kai an isxuei afto pote ginontai oi aitiseis apospasewn gia tous neodioristous kai pote tha mporesw na anevw sto meros opou upiretei o syzygos?To oti tha xrwstaw ton ena xrono tis organikis to kserw alla me kaiei to thema tis apospasis gi afto an gnwrizei kapoios paromoia periptwsi as mou pei please!!!
ΠΕ02.00-ΠΕ0200, ΚΛΑΔΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ Α ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Γ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Δ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ,
Μου είπαν πως αν δεν δηλώσω εγώ σε ποιο δυσπρόσιτο επιθυμώ να πάω αλλα πω ναι στο τέλος της δήλωσης που αναφέρει " σε κάθε δυσπρόσιτο" τότε μπορώ να μείνω 1 χρόνο και στο τέλος του έτους να πάρω μετάθεση.
Αν διοριστώ φέτος (που μου φαντάζει σχετικά πιθανό αφού είμαι 15 θέσεις κάτω από το όριο των 135 διοριστέων μέσω ΑΣΕΠ) είμαι βέβαιος πως θα είμαι από τους τελευταίους οπότε δε το γλυτώνω το δυσπρόσιτο χωρίς αυτό να με πειράζει ιδιαίτερα. Αυτό που θα με πείραζε πολύ θα ήταν να καθίσω εκεί 2 χρόνια εφόσον έχω οικογένεια που δεν θα έρθει μαζί μου. Μου είπαν πως αν δεν δηλώσω εγώ σε ποιο δυσπρόσιτο επιθυμώ να πάω αλλα πω ναι στο τέλος της δήλωσης που αναφέρει " σε κάθε δυσπρόσιτο" τότε μπορώ να μείνω 1 χρόνο και στο τέλος του έτους να πάρω μετάθεση.
knkn........να σε πω......αν..........λέω αν.........διοριστώ εγώ με προυπηρεσία,θα μου πεις συγχαρητήρια?λέω ρε παιδί μου.........αν......