0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απλά θα ήθελα να μαζέψω αρκετά μόρια φέτος ώστε να έχω ελπίδες να έρθω κάπου κοντίτερα την 2η χρονιά. Δεν θα ήθελα να πάω σε ένα σχολείο και να πάρω 6 μόρια και μετά να μην μπορώ να γυρίσω με τίποτα κοντά αλλά να χρειαστώ και 2ο χρόνο υπηρέτησης. Αν είναι έτσι προτειμώ να πάω 2 χρόνια σε δυσπρόσιτο με 2x10 μόρια αυξάνοντας την πιθανότητα επιστροφής μου στην έδρα μου.Αλλά αν θέλετε ας μείνουμε στο σενάριο του ενός έτους σε δυσπρόσιτο να δούμε αν γίνεται...πιστεύυω πως η κουβέντα αυτή αφορά πολύ κόσμο άσχετα από το πόσο ψηλά βρίσκεται στην λίστα πόσο μάλλον αυτούς που βρίσκονται χαμηλότερα. Χαμηλότερα από εμένα αποκλείεται πάντως.
Δίκιο έχεις knk αλλά αν τελικά είναι τυχερός και διοριστεί φέτος, ούτε μία στο εκατομμύριο να ...ξεμείνει το δυσπρόσιτο Αρκαδίας.Κάνε ένα κόπο και κοίτα που διορίστηκαν τα τελευταία χρόνια οι 20 τελευταίοι Ασεπ στην ειδικότητά μας.
Πράγματι έτσι έγινε στους μαθηματικούς πέρυσι, επειδή διορίστηκα πρόπερσι δεν είχα δει τα περυσινά!!Το δυσπρόσιτο της Ζακύνθου όμως, αν ανοίξει θα γίνει ανάρπαστο.Και η
Αυτό που θέλω να παρατηρήσω είναι πως στην εγκύκλιο διορισμού του 2008-09 αναφέρει μόνο περιοχές που δεν έχουν δυσπρόσιτα μέσα ή κάνω λάθος; ας πουμε πουθενά δεν αναφέρει να δηλώσω Δ δωδεκανήσου αλλά κάποια από τα σχολεία της Δ Δωδεκανίσου με κεφαλαία ως δυσπρόσιτα. Αρα αντικειμενικά δεν μπορεί να συμβεί αυτό το σενάριο να διοριστώ στην Δ Δωδεκανήσου.Τέλος να αναφέρω πως δεν θα με πείραζε να πήγαινα και 2 χρόνια σε ένα νησί ή στον Εβρο. Όμως είμαι βέβαιος πως θα πείραζε την γυναίκα μου και την κόρη μου κι ας μη μου το λέει. Γι αυτό και αναζητώ τον καλύτερο-νόμιμο- συνδυασμό υπηρέτησης και γρήγορης επιστροφής.Σας ευχαριστώ πολύ
Θα γίνει τον Οκτώβριο 4. τι αδεια δικαιούμαι; ντρέπομαι να ζητήσω άδεια ακόμα δεν διορίστηκα...χαχαχαΔηλαδή υπήρχε και Γ Φωκίδας και ΓΥΜΝ. ΛΙΔΟΡΙΚΙΟΥ(Π.Χ.); Αν ισχύει αυτό εκανα μεγάλο λάθος...