0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χανιά και δεν το διαπραγματεύομαι.
Παράθεση από: TEM στις Αυγούστου 04, 2009, 07:56:12 pmΧανιά και δεν το διαπραγματεύομαι. χανιά ή ηράκλειο?ξέρω ότι τα χανιά είναι πιο όμορφα αλλά έλεγα επειδή είναι μεγαλύτερη πολη το Ηρακλειο!
Παράθεση από: susan sarandon στις Αυγούστου 04, 2009, 08:06:11 pmΠαράθεση από: TEM στις Αυγούστου 04, 2009, 07:56:12 pmΧανιά και δεν το διαπραγματεύομαι. χανιά ή ηράκλειο?ξέρω ότι τα χανιά είναι πιο όμορφα αλλά έλεγα επειδή είναι μεγαλύτερη πολη το Ηρακλειο!Από τα Χανιά δε λείπει τίποτα,έχουν τα πάντα.Από το Ηράκλειο και τους κατοίκους του,λείπει η κομψότητα,στην πόλη,στα κτίρια,στη συμπεριφορά.
Παράθεση από: TEM στις Αυγούστου 05, 2009, 08:31:31 amΠαράθεση από: susan sarandon στις Αυγούστου 04, 2009, 08:06:11 pmΠαράθεση από: TEM στις Αυγούστου 04, 2009, 07:56:12 pmΧανιά και δεν το διαπραγματεύομαι. χανιά ή ηράκλειο?ξέρω ότι τα χανιά είναι πιο όμορφα αλλά έλεγα επειδή είναι μεγαλύτερη πολη το Ηρακλειο!Από τα Χανιά δε λείπει τίποτα,έχουν τα πάντα.Από το Ηράκλειο και τους κατοίκους του,λείπει η κομψότητα,στην πόλη,στα κτίρια,στη συμπεριφορά.Χανιά όμως είναι αρκετά ''δήθεν'',νομίζουν ότι οι υπόλοιποι είναι κατώτεροί τους..Στο Ηράκλειο μπορεί να λείπει η κομψότητα γιατί οι άνθρωποι είναι οι πιο πολλοι ''χωριάτες'', αλλά είναι πιο αυθεντικοί,ευχάριστοι και καλοπροαίρετοι
Παράθεση από: Farfallina στις Αυγούστου 06, 2009, 09:28:30 amΠαράθεση από: TEM στις Αυγούστου 05, 2009, 08:31:31 amΠαράθεση από: susan sarandon στις Αυγούστου 04, 2009, 08:06:11 pmΠαράθεση από: TEM στις Αυγούστου 04, 2009, 07:56:12 pmΧανιά και δεν το διαπραγματεύομαι. χανιά ή ηράκλειο?ξέρω ότι τα χανιά είναι πιο όμορφα αλλά έλεγα επειδή είναι μεγαλύτερη πολη το Ηρακλειο!Από τα Χανιά δε λείπει τίποτα,έχουν τα πάντα.Από το Ηράκλειο και τους κατοίκους του,λείπει η κομψότητα,στην πόλη,στα κτίρια,στη συμπεριφορά.Χανιά όμως είναι αρκετά ''δήθεν'',νομίζουν ότι οι υπόλοιποι είναι κατώτεροί τους..Στο Ηράκλειο μπορεί να λείπει η κομψότητα γιατί οι άνθρωποι είναι οι πιο πολλοι ''χωριάτες'', αλλά είναι πιο αυθεντικοί,ευχάριστοι και καλοπροαίρετοι Και που το ξερεις εσυ farfallina οτι τα Χανια ειναι αρκετα δηθεν και οτι νομιζουν οτι ολοι ειναι κατωτεροι τους?....Εισαι απο Χανια?Η'μηπως εχεις ψυχολογησει το 100% του πληθυσμου των Χανιων?...Αμα δε σας αρεσουν να μην τα δηλωσετε...Και επισης δε μπορει ο καθενας να βαζει ταμπελες σε ο,τιδηποτε αμα δε ξερει......