0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γεια σας καποιος εμπειρια απο φωκιδα και κορινθο?
Παράθεση από: daimonas στις Αυγούστου 07, 2009, 05:16:08 pmγεια σας καποιος εμπειρια απο φωκιδα και κορινθο?η κορινθος ειναι τελεια απο φωκιδα μακρυα....δουλεψα αναπληρωτρια συνθηκες ζωης χαμηλεςοι δε δρομοι...... αστα να πανε
Παράθεση από: asyria στις Αυγούστου 07, 2009, 05:30:53 pmΠαράθεση από: daimonas στις Αυγούστου 07, 2009, 05:16:08 pmγεια σας καποιος εμπειρια απο φωκιδα και κορινθο?η κορινθος ειναι τελεια απο φωκιδα μακρυα....δουλεψα αναπληρωτρια συνθηκες ζωης χαμηλεςοι δε δρομοι...... αστα να πανεπου δούλεψες στη Φωκίδα και δεν σου άρεσε?
Παράθεση από: fotnu στις Αυγούστου 07, 2009, 05:34:11 pmΠαράθεση από: asyria στις Αυγούστου 07, 2009, 05:30:53 pmΠαράθεση από: daimonas στις Αυγούστου 07, 2009, 05:16:08 pmγεια σας καποιος εμπειρια απο φωκιδα και κορινθο?η κορινθος ειναι τελεια απο φωκιδα μακρυα....δουλεψα αναπληρωτρια συνθηκες ζωης χαμηλεςοι δε δρομοι...... αστα να πανεπου δούλεψες στη Φωκίδα και δεν σου άρεσε?σου ευχομαι να μην βρεθεις στην θεση μου......με 2 παιδια σε ενα τοπο με 1000 κατοικους και χωρις αυτοκινητο και να θελεις 4 ωρες κυριακη βραδυ να πας αθηνα αμφισα και μετα ταξι για το χωριο....και χωρις καμια τυχη εαν αρωστησει καποιο παιδιαστα κοπελια ............για διαμονη δεν συζητω εκοβα ξυλα για την σομπα.....εκει να δεις χειμωνα,,,,παντως εαν σου αρεσει να πας.....και θα με θυμηθεις.
Η επιλογή του καθενός έχει να κάνει με το πού έχει μεγαλώσει κ το τι ζητάει!αν έχει μαγαλώσει π.χ. στην Αθήνα δεν θα μπορέσει να προσαρμοστεί σε συνθήκες χωριού(κουτσομπολιο κτλ).αν μεγάλωε σε χωριό η ζωή στην πόλη είναι διαφορετική!κ σε πόλη που ήμουν κ σε χωριο αν υπάρχει καλή διάθεση κ καλή παρέα παντού περνάς καλα!
δεν είναι παντού έτσι!είμαι από δω γι'αυτο σε ρωταω!κ εγώ φωκίδα δούλευα φέτοσ!αλλά θα πρέπει να έμεινεσ σε κάποιο πολύ χωριό για να το λες αυτο!
Παράθεση από: fotnu στις Αυγούστου 07, 2009, 09:21:50 pmδεν είναι παντού έτσι!είμαι από δω γι'αυτο σε ρωταω!κ εγώ φωκίδα δούλευα φέτοσ!αλλά θα πρέπει να έμεινεσ σε κάποιο πολύ χωριό για να το λες αυτο!fothu εισαι απο φωκιδα;
Καλησπέρα γνωρίζει κανείς τίποτα από Αρκαδία (Α και