*

Αποστολέας Θέμα: Περιοχές πρώτου διορισμού  (Αναγνώστηκε 130757 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος marita

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Περιοχές πρώτου διορισμού
« Απάντηση #714 στις: Αυγούστου 15, 2010, 02:41:40 pm »
Ο σωστός διευθυντής είναι το άλφα και το ωμέγα για ένα καλό σχολείο. Ημουν 2 χρόνια αναπληρώτρια σε ένα σχολείο με καταπληκτικό και δίκαιο διευθυντή που γνώριζε τα πάντα για τη νομοθεσία. Φανταστείτε πώς θα μου φανεί να βρεθώ σε σχολείο με άσχετο διευθυντή!  Γνωρίζετε λοιπόν να μου πείτε τι ισχύει σε κάποια από τα σχολέια της Δ' αιτωλοακαρνανίας; Ας πούμε το πρώτο που θα δήλωνα είναι μία περιοχή που με βόλευε πολύ ( δεν ξέρω αν επιτρέπεται να τη γράψω, μια και αναφέρομαι σε άτομα συγκεκριμένα), αλλά έμαθα ότι και τα παιδιά είναι άτίθασα και περίεργα, αλλά και ο διευθυντής δεν πάει πίσω....Οποια πληροφορία έχετε θα μου είναι πολύ χρήσιμη.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:31:20 »

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #715 στις: Αυγούστου 15, 2010, 06:30:11 pm »
Ο σωστός διευθυντής είναι το άλφα και το ωμέγα για ένα καλό σχολείο. Ημουν 2 χρόνια αναπληρώτρια σε ένα σχολείο με καταπληκτικό και δίκαιο διευθυντή που γνώριζε τα πάντα για τη νομοθεσία. Φανταστείτε πώς θα μου φανεί να βρεθώ σε σχολείο με άσχετο διευθυντή!  Γνωρίζετε λοιπόν να μου πείτε τι ισχύει σε κάποια από τα σχολέια της Δ' αιτωλοακαρνανίας; Ας πούμε το πρώτο που θα δήλωνα είναι μία περιοχή που με βόλευε πολύ ( δεν ξέρω αν επιτρέπεται να τη γράψω, μια και αναφέρομαι σε άτομα συγκεκριμένα), αλλά έμαθα ότι και τα παιδιά είναι άτίθασα και περίεργα, αλλά και ο διευθυντής δεν πάει πίσω....Οποια πληροφορία έχετε θα μου είναι πολύ χρήσιμη.
πες την βρε μπας και την αποφύγουμε και μεις...

Αποσυνδεδεμένος wisdom

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #716 στις: Αυγούστου 15, 2010, 07:32:36 pm »
   Διορίστηκα στη Δ' Κυκλάδων και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αναλογιζόμενη τις δυσκολίες που αντιμετώπισα και τους κόπους που χρειάστηκε να καταβάλω μέχρι να φτάσει η μέρα του πολυπόθητου διορισμού, δε θα επιτρέψω στιγμή στον εαυτό μου να κάνει έστω και μία αρνητική σκέψη για τα τρία χρόνια που θα ακολουθήσουν. Τα χειρότερα πέρασαν και η σελίδα, επιτέλους, γύρισε! Κάθε αλλαγή, βέβαια, απαιτεί νέες ρυθμίσεις και προσαρμογή σε νέα δεδομένα και συνθήκες, όμως πιστεύω πως θα τα καταφέρω όπως και τόσοι άλλοι πριν από μένα ... 
   Εύχομαι σε όλους σας, από καρδιάς, καλή τοποθέτηση και προσαρμογή, τίποτα να μη σκιάσει τη χαρά της επιτυχίας σας!  ;)

Αποσυνδεδεμένος ninita

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #717 στις: Αυγούστου 15, 2010, 07:48:44 pm »
wisdom, συμφωνώ τόσο μα τόσο πολύ όμως!!!αν δεν πάμε με καλή διάθεση το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να κάνουμε μια κακή αρχή! Μπορεί να τα πούμε κάπου στις Κυκλάδες!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:31:20 »

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #718 στις: Αυγούστου 15, 2010, 07:52:45 pm »
   Διορίστηκα στη Δ' Κυκλάδων και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αναλογιζόμενη τις δυσκολίες που αντιμετώπισα και τους κόπους που χρειάστηκε να καταβάλω μέχρι να φτάσει η μέρα του πολυπόθητου διορισμού, δε θα επιτρέψω στιγμή στον εαυτό μου να κάνει έστω και μία αρνητική σκέψη για τα τρία χρόνια που θα ακολουθήσουν. Τα χειρότερα πέρασαν και η σελίδα, επιτέλους, γύρισε! Κάθε αλλαγή, βέβαια, απαιτεί νέες ρυθμίσεις και προσαρμογή σε νέα δεδομένα και συνθήκες, όμως πιστεύω πως θα τα καταφέρω όπως και τόσοι άλλοι πριν από μένα ... 
   Εύχομαι σε όλους σας, από καρδιάς, καλή τοποθέτηση και προσαρμογή, τίποτα να μη σκιάσει τη χαρά της επιτυχίας σας!  ;)

Επιτέλους ένα από τα ελάχιστα θετικά μηνύματα των τελευταίων ημερών!!! :D :D
Συγχαρητήρια και είμαι σίγουρη πως με το σκεπτικό που έχεις θα κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου και εσύ θα περάσεις καλά.Καλή αρχή!!!

Αποσυνδεδεμένος Υπατία

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #719 στις: Αυγούστου 15, 2010, 08:46:01 pm »
Εντυπώσεις γενικά και ειδικά; Ποιότητα ζωής, ενοίκια, δραστηριότητες;

Υπέροχες παραλίες...Καλό και φτηνό ψάρι και περατζάδα στο λιμάνι...Καφετέριες, καλές ταβέρνες,τσιπουράδικα, βραδιές με συναδέλφους...Θα τα ευχαριστηθείς μέχρι ν αρχίσουν οι βροχές. Ξαφνικές εκεί που περπατάς, νιώθεις σαν να βρίσκεσαι στο ...Λονδίνο. Ξεχνάει να σταματήσει...Υγρασία πολλή το χειμώνα...Σπίτια με ενοίκια προσιτά για κάθε γούστο. Η ποιότητα ζωής θα εξαρτηθεί κι απ΄τη δική σου διάθεση για προσφορά (μουσικός δεν είσαι; διψάνε για μουσικές βραδιές οι συνάδελφοι εκεί...) Το βασικό, όπως παντού είναι ο σύλλογος στο σχολείο που θα είσαι... Τα παιδιά επίσης διψάνε για πολιτισμό. Πεδίο δόξης λαμπρό...
Καλή τοποθέτηση σου εύχομαι...

Αποσυνδεδεμένος sofoulitsa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #720 στις: Αυγούστου 15, 2010, 08:57:12 pm »
Καλησπέρα και συγχαρητήρια σε όλους! Διορίστηκα Γ' Σάμου (Ικαρία)! Είμαι ΠΕ02. Όποιος έχει πληροφορίες ας γράψει εδώ ή ας μου στείλει pm!  :) Καλή αρχή σε όλους!

Αποσυνδεδεμένος ΚΑΤΑΛΙΝΑ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #721 στις: Αυγούστου 15, 2010, 09:15:14 pm »
 Να ευχηθω και εγώμε την σειρά μου καλη τοποθετηση σε ολους που διοριστηκαν και γρηγορο διορισμο σε αυτους που δεν ειναι μεσα σε αυτην τη φουρνια.Εγω διοριστηκα Δ Ευβοίας .Αν εχει καποιος πληροφοριες για την περιοχη θα ηθελα να  ενημερωθώ.Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος anastkog

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #722 στις: Αυγούστου 15, 2010, 10:47:34 pm »
καλησπέρα συνάδερφοι και θερμά συγχαρητήρια σε όσους πέτυχαν τον πολυπόθητο διορισμό!
ΠΕ02 και διορίζομαι στη μαγευτική περιοχή Δ' Λέσβου! Έχω ακούσει πολύ αποθαρρυντικές πληροφορίες για τον Άγιο Ευστράτιο, προσπάθω βέβαια να έχω θετική σκέψη και αισιοδοξία.
γνωρίζει κανείς για το νησί, το σχολείο, τις συνθήκες ζωής κτλ;
ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αποσυνδεδεμένος lionel

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #723 στις: Αυγούστου 16, 2010, 03:10:23 pm »
 8)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 04, 2011, 11:26:16 am από lionel »

Αποσυνδεδεμένος Amorgos05

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #724 στις: Αυγούστου 16, 2010, 06:45:14 pm »
ΠΕ02 εγώ, διορίζομαι στη Γ' Κυκλάδων! Ήταν η 3η μου επιλογή! Θα είναι φοβερή εμπειρία το να διοριστώ σε ένα σχολείο στην Ηρακλειά ή στη Σχοινούσα. Και δε το λέω καθόλου ειρωνικά! Σκέφτομαι τα πλεονεκτήματα και θεωρώ ότι υπερκαλύπτουν την απομόνωση και τον μικρό πληθυσμό των συγκεκριμένων τόπων!
... ::)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 06, 2016, 04:21:04 pm από Amorgos05 »

Αποσυνδεδεμένος Amorgos05

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #725 στις: Αυγούστου 16, 2010, 06:50:38 pm »
Φέτος δε θα πάω θα πάρω άδεια αλλά του χρόνου και για 2 χρόνια πως θα τα βγάλω πέρα μόνη μου με ένα μωράκι π.χ. στο Αγαθονήσι? Δ' Δωδεκανήσου είναι ότι χειρότερο νομίζω...
Πολύ καλό αυτό,που δε θα πας φέτος,μια μικρή αναβολή...Ζήσε το τώρα...Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εγώ έχω υποχρεώσεις...Δεν ξέρω βέβαια πως θα σου ακουστεί αλλά φίλος μου που διορίστηκε πέρυσι (από τους τελευταίους βέβαια) στη Σίκινο,όταν τον ακούω να μιλάει για τα εκπαιδευτικά πράγματα νομίζω ότι είναι ένας από τους ευτυχέστερους ανθρώπους...Φέτος ενώ ήμουνα αναπληρώτρια μέσα στην πόλη μου, ήμουν συνεχώς μες στη μιζέρια...Το παν είναι λοιπόν πώς βλέπεις τα πράγματα...Καλό διορισμό..

Διορίστηκα πριν από 18 χρόνια στην Ικαρία όντας έγγυος 4 μηνών. Έφυγα μόνο το τελευταίο δίμηνο για να γεννήσω και επανήλθα με το μωρό δυό μήνες μετά τη γέννησή του (δεν υπήρχαν άδειες ανατροφής).
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 06, 2016, 04:20:37 pm από Amorgos05 »

Αποσυνδεδεμένος paidagwgos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #726 στις: Αυγούστου 20, 2010, 11:04:45 am »
ΠΕ 02  Α' Λασιθίου...Όποιος γνωρίζει απο περιοχές, ενοικιαζόμενα δωμάτια, τα "καλά σχολεία" κτλ. ας μας διαφωτίσει....

Αποσυνδεδεμένος S__p

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #727 στις: Αυγούστου 20, 2010, 03:11:46 pm »
Πληροφορίες για Α΄ Κυκλάδων
Διορίστηκα το 2005 στην Α΄ Κυκλάδων (πε2 από Αθήνα) και τοποθετήθηκα στην Κίμωλο όπου έμεινα 3 χρόνια οικειοθελώς για τα μόρια.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182588
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)