0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: athapris στις Αυγούστου 13, 2010, 07:52:42 pmΠαράθεση από: kalista στις Αυγούστου 13, 2010, 07:39:44 pmΠαράθεση από: athapris στις Αυγούστου 13, 2010, 04:09:20 pmΠρέβεζα κανείς; ναι είναι ο άντρας μου μόνιμος στην Γ ΠρέβεζαςΕντυπώσεις γενικά και ειδικά; Ποιότητα ζωής, ενοίκια, δραστηριότητες; "Πρεβεζα"Θάνατος είν' οι κάργες που χτυπιούνται στους μαύρους τοίχους και στα κεραμίδια,θάνατος οι γυναίκες που αγαπιούνταικαθώς να καθαρίζουνε κρεμμύδια. Θάνατος οι λεροί, ασήμαντοι δρόμοι με τα λαμπρά, μεγάλα ονόματά τους, ο ελαιώνας, γύρω η θάλασσα, κι ακόμη ο ήλιος, θάνατος μέσα στους θανάτους.Θάνατος ο αστυνόμος που διπλώνει, για να ζυγίσει, μιά "ελλιπή" μερίδα, θάνατος τα ζουμπούλια στο μπαλκόνι κι ο δάσκαλος με την εφημερίδα.
Παράθεση από: kalista στις Αυγούστου 13, 2010, 07:39:44 pmΠαράθεση από: athapris στις Αυγούστου 13, 2010, 04:09:20 pmΠρέβεζα κανείς; ναι είναι ο άντρας μου μόνιμος στην Γ ΠρέβεζαςΕντυπώσεις γενικά και ειδικά; Ποιότητα ζωής, ενοίκια, δραστηριότητες;
Παράθεση από: athapris στις Αυγούστου 13, 2010, 04:09:20 pmΠρέβεζα κανείς; ναι είναι ο άντρας μου μόνιμος στην Γ Πρέβεζας
Πρέβεζα κανείς;
καλησπέρα συνάδερφοι και θερμά συγχαρητήρια σε όσους πέτυχαν τον πολυπόθητο διορισμό!ΠΕ02 και διορίζομαι στη μαγευτική περιοχή Δ' Λέσβου! Έχω ακούσει πολύ αποθαρρυντικές πληροφορίες για τον Άγιο Ευστράτιο, προσπάθω βέβαια να έχω θετική σκέψη και αισιοδοξία.γνωρίζει κανείς για το νησί, το σχολείο, τις συνθήκες ζωής κτλ;ευχαριστώ εκ των προτέρων