0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καταρχήν να πω αντι να βγάζουμε τσιρίδες υστερίας ας δούμε τα πράγματα ψύχραιμα και ας μην παρασυρόμαστε από τον εντυπωσιασμό των ΜΜΕ. Το γεγονός είναι ένα ακραίο φαινόμενο και τίποτα παραπάνω. Ο εν λόγο κύριος δεν ήταν δάσκαλος αλλά ΠΕ Θεατρολόγος. Δεύτερον και παραιτήθηκε και σε κανένα σχολείο δεν θα διδάξει και τέλος θα διωχθεί ποινικά. Έτσι κανείς δεν χρειάζεται να πάρει το νόμο στα χέρια του για να αποδείξει πόσο τάχαμου καλός εκπαιδευτικός ή γονιός είναι
δε νομίζω ότι θα μπορούσα να συγκρατηθώ,θα τον σάπιζα στο ξύλο.
Παράθεση από: Kublai Han στις Οκτωβρίου 22, 2007, 06:49:03 pm δε νομίζω ότι θα μπορούσα να συγκρατηθώ,θα τον σάπιζα στο ξύλο.είναι το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό! Ο Χριστός και η Παναγία... Εγώ πάντως φαντάζομαι ότι ο "κύριος" αυτός είναι παιδεραστής. Δεν πιστεύω ότι έκανε κάτι τέτοιο λόγω νεύρων...έχω ακούσει για ξυλοδαρμό λόγω θυμού, αλλά αυτό ποτέ...Ο Θεός να μας φυλάει!Εννοείται ότι πρέπει να μας πιάνει υστερία με τέτοια γεγονότα...
Eγώ πάντως σε κάποιο κανάλι στις ειδήσεις των 8, είδα σχόλια απο άτομο του υπουργείου (νομίζω) που έλεγε "θα αξιολογηθεί (με κάποιο τρόπο) η παιδαγωγική κατάρτιση των ωρομισθιων εκπαιδευτικων" ή κάτι ανάλογο. Αν το ακουσε καποιος και μπορεί να μας το μεταφέρει πιο έγκυρα ας το κάνει, εγώ μέχρι να αντιληφθώ το θέμα είχε αλλάξει το ρεπορτάζ...