0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: thlemaxos355 στις Οκτώβριος 08, 2008, 11:09:58 πμδυστυχως και φετος οπως και τα προηγουμενα χρονια (ελλειψει μετρων απο την οργανωμενη πολιτεια) ξεκινησε η ιδια φαρσοκωμωδια απο τους οπαδους της ελασσονος προσπαθειας, του χαβαλε και της αμορφωσιας..με την συμπαρασταση των καθε ειδους ''προοδευτικων''...τα απογευματινα φροντιστηρια να 'ναι καλα...Αλήθεια, για ποιο λόγο κάνουν κατάληψη; Όσα παιδιά ρώτησα δεν ήξεραν
δυστυχως και φετος οπως και τα προηγουμενα χρονια (ελλειψει μετρων απο την οργανωμενη πολιτεια) ξεκινησε η ιδια φαρσοκωμωδια απο τους οπαδους της ελασσονος προσπαθειας, του χαβαλε και της αμορφωσιας..με την συμπαρασταση των καθε ειδους ''προοδευτικων''...τα απογευματινα φροντιστηρια να 'ναι καλα...
Αλήθεια, για ποιο λόγο κάνουν κατάληψη; Όσα παιδιά ρώτησα δεν ήξεραν
Παράθεση από: anneta στις Οκτώβριος 08, 2008, 11:18:49 πμΠαράθεση από: thlemaxos355 στις Οκτώβριος 08, 2008, 11:09:58 πμδυστυχως και φετος οπως και τα προηγουμενα χρονια (ελλειψει μετρων απο την οργανωμενη πολιτεια) ξεκινησε η ιδια φαρσοκωμωδια απο τους οπαδους της ελασσονος προσπαθειας, του χαβαλε και της αμορφωσιας..με την συμπαρασταση των καθε ειδους ''προοδευτικων''...τα απογευματινα φροντιστηρια να 'ναι καλα...Αλήθεια, για ποιο λόγο κάνουν κατάληψη; Όσα παιδιά ρώτησα δεν ήξεραν Εγώ ρωτώντας κάποιους μαθητές, που σχεδιάζουν κατάληψη στο σχολείο τους για τη Δευτέρα, μου είπαν πως μέχρι τότε όλο και κάποιο λόγο θα βρουν ...
Ακόμα κι αν οι καταλήψεις γίνονται μόνο από βαρεμάρα, δεν φταίμε γι' αυτό σε ένα βαθμό και εμείς και το εκπαιδευτικό σύστημα; Δεν μπορώ να δεχτώ ότι για όλα φταίνε τα παιδιά, ότι είναι τεμπέληδες που το μόνο που θέλουν είναι να μην κάνουν μάθημα, όπως λένε πολλοί συνάδελφοι. Αν το σχολείο δεν είχε τα χάλια που έχει, θα ήθελαν τόσο πολύ τα παιδιά να γλιτώσουν απ' αυτό έστω και για λίγο;
Δεν μπορώ να δεχτώ ότι για όλα φταίνε τα παιδιά, ότι είναι τεμπέληδες που το μόνο που θέλουν είναι να μην κάνουν μάθημα, όπως λένε πολλοί συνάδελφοι.
Παράθεση από: vasilikiP στις Οκτώβριος 08, 2008, 11:19:00 μμ Δεν μπορώ να δεχτώ ότι για όλα φταίνε τα παιδιά, ότι είναι τεμπέληδες που το μόνο που θέλουν είναι να μην κάνουν μάθημα, όπως λένε πολλοί συνάδελφοι. εγω παλι μπορω...και δεν διαφερουν σε τιποτα απο την νοοτροπια του συγχρονου νεοελληνα...
Παράθεση από: thlemaxos355 στις Οκτώβριος 09, 2008, 11:11:43 πμΠαράθεση από: vasilikiP στις Οκτώβριος 08, 2008, 11:19:00 μμ Δεν μπορώ να δεχτώ ότι για όλα φταίνε τα παιδιά, ότι είναι τεμπέληδες που το μόνο που θέλουν είναι να μην κάνουν μάθημα, όπως λένε πολλοί συνάδελφοι. εγω παλι μπορω...και δεν διαφερουν σε τιποτα απο την νοοτροπια του συγχρονου νεοελληνα...Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πώς όσοι κατηγορούν τη νοοτροπία του νεοέλληνα δεν καταλαβαίνουν ότι είναι απόλυτα μέρος της και την επιβεβαιώνουν στο ακέραιο...Επίσης, και έχω ξαναδιατυπώσει αυτήν την απορία χωρίς να έχω πάρει απάντηση, πώς είναι δυνατόν εκπαιδευτικοί να έχουν τέτοια άποψη για τα παιδιά... πρέπει να είναι εξαιρετικά δυστυχισμένοι στη δουλειά τους, και το χειρότερο, πρέπει να κάνουν και τα παιδιά ακόμα πιο δυστυχισμένα...