0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν συζηταμε εδω την ορθοτητα η οχι της ιδεολογιας του ΚΚΕ...
εδω μιλαμε για την εγκληματικη προπαγανδα που κανει μεσα στα σχολεια...
τι δουλεια εχει η πολιτικη στα σχολεια;;
τα σχολεια ειναι χωρος μορφωσης και οχι κομματικοποιησης.ειναι χωρος πνευματικης καλλιεργειας και οχι διαμορφωσης μελλοντικων βελουχιωτιδων ..
ας αφησουμε τις ψυχες των μαθητων αγνες απο την σαπιλα των πολιτικων ιδεολογιων..εχουν ολο τον χρονο οταν ενηλικιωθουν να διαλεξουν τι θα ψηφιζουν...
Δυστυχώς όμως έχω δει πολλά παιδιά που "παπαγαλίζουν" τις πολιτικές ιδέες άλλων και φανατίζονται με αυτές και δεν νομίζω να μην το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος.......οπότε happiness οι πολιτικές πεποιθήσεις σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι στοιχείο του χαρακτήρα τους αλλά "σακάκι" που τους το φοράνε!!!!!
Συζητάμε το γεγονός ότι θεωρείς "εγκληματική" την προπαγάνδα ενός κόμματος όπως το ΚΚΕ ενώ είσαι "άνετος/η" για την καθημερινή και πολύπλευρη προπαγάνδα του υπάρχοντος συστήματος. (εκτός κι αν θεωρείς ότι η τελευταία δεν υπάρχει, οπότε εδώ είναι κατά την γνώμη μου η αποσύνδεση από την πραγματικότητα)Τα σχολεία υπάρχουν μέσα σε κάποια γυάλα όπου η πολιτική δεν τα επηρεάζει και δεν το χω καταλάβει; Γιατί εγώ νομίζω ότι η πολιτική ήταν και θα είναι ο σημαντικότερος παράγοντας διαμόρφωσης της κατάστασης της παιδείας. Κατά συνέπεια θα πρέπει να απασχολεί όχι μόνο όλους όσους εμπλέκονται στην παιδαγωγική διαδικασία, αλλά και όλη την κοινωνία.ΥΓ:το απολιτίκ και το "οι πολιτικές ιδεολογίες είναι σάπιες" είναι και αυτό πολιτική πεποίθηση. και επειδή μπορεί να την έχεις εσύ συνάδελφε, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να την έχουν και τα παιδιά.
Κατάληψη για την κατάληψη...
Βάση ποιανού νόμου είναι παράνομη η κατάληψη σχολείων, η κατάληψη δρόμων κατά τις πορείες κοκ;