0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αρα θα φυγουν 104 ατομα απο τον ενιαιο πινακα διορισμων και αλλα 15-20 (24μηνιτες και 30μηνιτες)? Θα κατέβουμε δλδ περιπου 120 θεσεις σε αυτο τον πίνακα?
εχω ξαναγραψει γι' αυτο το θεμα στους μονιμους διορισμους αλλα το γραφω καιεδω για την ειδικοτητα μας.. θελω και εγω να κανω μια ερωτηση.. στη σελιδα 4 της εγκυκλιου για την προσληψη μονιμων εκπαιδευτικων δ/βαθμιας απο τους πινακες διορισμων και συγκεκριμενα στην παραγραφο ΙV αναφερεται το εξης.. "οι διορισμοι μονιμων εκπαιδευτικων πραγματοποιουνται σε ποσοστο 60% απο ΑΣΕΠ και 40% απο ενιαιο πινακα αναπληρωτων." και πιο κατω με bold γραμματα... "Αν δεν υπρχουν υποψηφιοι για διορισμο απο τον πινακα διοριστεων του ΑΣΕΠ οι κενες θεσεις πληρουνται μεχρι να εξαντληθουν με διορισμο υποψηφιων απο τον ενιαιο πινακα αναπληρωτων."Σας παρακαλω για ερμηνευστε αυτη την παραγραφο..Αν αυτο ισχυει αφορα ολους μας στην Αγγλικη..
Παράθεση από: catwoman2 στις Ιουλίου 25, 2008, 06:27:09 pmαρα θα φυγουν 104 ατομα απο τον ενιαιο πινακα διορισμων και αλλα 15-20 (24μηνιτες και 30μηνιτες)? Θα κατέβουμε δλδ περιπου 120 θεσεις σε αυτο τον πίνακα?Νομίζω παραπάνω. Θα φύγουν οι 8 30μηνίτες και οι 97 24μηνίτες (εφόσον διοριστούν όλοι) και 104 από το 40%, δηλ. 209 άτομα.Παράθεση από: pe06 στις Ιουλίου 25, 2008, 09:20:18 pmεχω ξαναγραψει γι' αυτο το θεμα στους μονιμους διορισμους αλλα το γραφω καιεδω για την ειδικοτητα μας.. θελω και εγω να κανω μια ερωτηση.. στη σελιδα 4 της εγκυκλιου για την προσληψη μονιμων εκπαιδευτικων δ/βαθμιας απο τους πινακες διορισμων και συγκεκριμενα στην παραγραφο ΙV αναφερεται το εξης.. "οι διορισμοι μονιμων εκπαιδευτικων πραγματοποιουνται σε ποσοστο 60% απο ΑΣΕΠ και 40% απο ενιαιο πινακα αναπληρωτων." και πιο κατω με bold γραμματα... "Αν δεν υπρχουν υποψηφιοι για διορισμο απο τον πινακα διοριστεων του ΑΣΕΠ οι κενες θεσεις πληρουνται μεχρι να εξαντληθουν με διορισμο υποψηφιων απο τον ενιαιο πινακα αναπληρωτων."Σας παρακαλω για ερμηνευστε αυτη την παραγραφο..Αν αυτο ισχυει αφορα ολους μας στην Αγγλικη..Από την εγκύκλιο για το 60% του ΑΣΕΠΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ : Αν απομείνουν κενές θέσεις , αυτές θα καλυφθούν από ισάριθμους εκπαιδευτικούς που έλαβαν τη βαθμολογική βάση στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και με τη σειρά κατάταξής τους και, ελλείψει υποψηφίων της περίπτωσης αυτής, θα καλυφθούν από υποψηφίους του ενιαίου πίνακα αναπληρωτών. Στην περίπτωση αυτή, οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να υποβάλουν αίτηση διορισμού με νέα εγκύκλιο.Νομίζω πάντως ότι έχεις ελπίδες δεδομένου ότι δεν κάνουν παντα όλοι αίτηση. Τα κενά φέτος είναιχάλια. Πέρυσι πήραν 197 και έφτασαν μέχρι το 216. Οπότε δεν τελείωσε τίποτε ακόμη...
Καλή επιτυχία!Να σε ρωτήσω αν βρήκες πουθενά στην εγκύκλιο να αναφέρει ότι διορίζονταιόλοι οι 24μηνίτες? Γιατί ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω.