*

Αποστολέας Θέμα: Ενιαίος πίνακας ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 37591 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 06
    • Προφίλ
Απ: Ενιαίος πίνακας ΠΕ06
« Απάντηση #84 στις: Ιουλίου 24, 2008, 04:33:38 pm »
Οι 24μηνιτες ηταν 94 πριν τις ενστασεις,ειναι δυνατον να μην εκανε κανενας ενσταση και να παραμεινει αυτος ο αριθμος ιδιος??
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:11:30 »

Αποσυνδεδεμένος annpan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Have a nice day! ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Ιουλίου 24, 2008, 04:45:51 pm »

Και εγώ που έκανα, δεν άλλαξε τίποτα. Μου είπαν ότι γίνεται στρογγυλοποίηση
και για αυτό υπήρχε η διαφορά που βρήκα.

Μάλλον πρέπει να περιμένουμε τους οριστικούς για τυχόν αλλαγές.
Κάθε εμπόδιο για καλό...

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Ιουλίου 24, 2008, 04:48:41 pm »
Περιμενουμε λοιπον με μεγαλη αγωνια...
You only live twice,οr so it seems,one life for yourself and one for your dreams....

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Ιουλίου 25, 2008, 11:12:38 am »
Λοιπον,πηρα τηλ στο γνωστο νουμερο και μου ειπαν οτι
οι πινακες θα ανακοινωθουν σημερα μεχρι το απογευμα
η εγκυκλιος μεχρι αυριο το αργοτερο
οι 24μηνιτες θα ειναι 97 ατομα...
Αυτα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:11:30 »

Αποσυνδεδεμένος annpan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Have a nice day! ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Ιουλίου 25, 2008, 11:30:32 am »

Μέχρι αύριο η εγκύκλιος? Ανακοινώνουν και Σάββατο, τώρα? Το κατάλαβαν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ότι το παρατράβηξαν???
Κάθε εμπόδιο για καλό...

Αποσυνδεδεμένος leti77

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Ιουλίου 25, 2008, 02:09:35 pm »
Επισης απο το 24μηνο βγηκαν 3-4 ατομα που δεν ειχαν ΑΣΕΠ...

Αποσυνδεδεμένος gogligo

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Ιουλίου 25, 2008, 02:20:32 pm »
ΠΗΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΣΥΝΟΛΟ 97 ΑΤΟΜΑ 24ΜΗΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ 30ΜΗΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ(ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 97. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Ιουλίου 25, 2008, 06:27:09 pm »
αρα θα φυγουν 104 ατομα απο τον ενιαιο πινακα διορισμων και αλλα 15-20 (24μηνιτες και 30μηνιτες)? Θα κατέβουμε δλδ περιπου 120 θεσεις σε αυτο τον πίνακα?
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος pe06

• Έμπειρο μέλος
  • "Η διδασκαλία σπάνια ταυτίζεται με τη μάθηση..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Ιουλίου 25, 2008, 09:20:18 pm »
εχω ξαναγραψει γι' αυτο το θεμα στους μονιμους διορισμους αλλα το γραφω καιεδω για την ειδικοτητα μας..

θελω και εγω να κανω μια ερωτηση.. στη σελιδα 4 της εγκυκλιου για την προσληψη μονιμων εκπαιδευτικων δ/βαθμιας απο τους πινακες διορισμων και συγκεκριμενα στην παραγραφο ΙV αναφερεται το εξης.. "οι διορισμοι  μονιμων εκπαιδευτικων πραγματοποιουνται σε ποσοστο 60% απο ΑΣΕΠ και 40% απο ενιαιο πινακα αναπληρωτων."  και πιο κατω με bold γραμματα... "Αν δεν υπρχουν υποψηφιοι για διορισμο απο τον πινακα διοριστεων του ΑΣΕΠ οι κενες θεσεις πληρουνται μεχρι να εξαντληθουν με διορισμο υποψηφιων απο τον ενιαιο πινακα αναπληρωτων."
Σας παρακαλω για ερμηνευστε αυτη την παραγραφο..
Εγω καταλαβαινω οτι αν οι διοριστεοι του ΑΣΕΠ β' φουρνιας ειναι λιγοτεροι απο τις θεσεις που ειχαν προκυρηχθει (προφανως γιατι καποιοι στην πρωτη φουρνια διοριστηκαν μεσω 40% αν και ηταν διοριστειοι Ασεπ) θα συμπληρωθουν τα κενα απο τον πινακα 40% και οχι απο τους πρωτους επιλαχοντες - επιτυχοντες του Ασεπ. Συγκεκριμενα στην ειδικοτητα μου (ΠΕ06) πρεπει φετος να διοριστουν 156 απο ΑΣΕΠ και 104 απο 40%. Φετος ομως δεν υπαρχουν 156 διοριστεοι ασεπ γιατι περυσι καποιο διοριστηκαν απο 40% και ο πινακας διορισμων Ασεπ εφτασε στο 220 περιπου. Να υποθετω λοιπον οτι αν υπαρχουν αδιοριστοι ΑΣΕΠιτες λιγοτεροι απο τους 156 με βαση το 60% θα διοριστουν απο τον ενιαιο διορισμων?
Καιγομαι γιατι στον ενιαιο διορισμων διοριζονται κανονικα 104 και ειμαι περιπου 10 θεσεις πιο κατω.. Αν ειναι να καλυφθουν οι κενες θεσεις Ασεπιτων απο τον πινακα 40% μαλλον θα διοριστω.

Αν αυτο ισχυει αφορα ολους μας στην Αγγλικη..

Αποσυνδεδεμένος annpan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Have a nice day! ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Ιουλίου 25, 2008, 10:30:17 pm »
αρα θα φυγουν 104 ατομα απο τον ενιαιο πινακα διορισμων και αλλα 15-20 (24μηνιτες και 30μηνιτες)? Θα κατέβουμε δλδ περιπου 120 θεσεις σε αυτο τον πίνακα?

Νομίζω παραπάνω. Θα φύγουν οι  8 30μηνίτες και οι 97 24μηνίτες (εφόσον διοριστούν όλοι) και 104 από το 40%,
δηλ. 209 άτομα.

εχω ξαναγραψει γι' αυτο το θεμα στους μονιμους διορισμους αλλα το γραφω καιεδω για την ειδικοτητα μας..

θελω και εγω να κανω μια ερωτηση.. στη σελιδα 4 της εγκυκλιου για την προσληψη μονιμων εκπαιδευτικων δ/βαθμιας απο τους πινακες διορισμων και συγκεκριμενα στην παραγραφο ΙV αναφερεται το εξης.. "οι διορισμοι  μονιμων εκπαιδευτικων πραγματοποιουνται σε ποσοστο 60% απο ΑΣΕΠ και 40% απο ενιαιο πινακα αναπληρωτων."  και πιο κατω με bold γραμματα... "Αν δεν υπρχουν υποψηφιοι για διορισμο απο τον πινακα διοριστεων του ΑΣΕΠ οι κενες θεσεις πληρουνται μεχρι να εξαντληθουν με διορισμο υποψηφιων απο τον ενιαιο πινακα αναπληρωτων."

Από την εγκύκλιο για το 60% του ΑΣΕΠ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ : Αν απομείνουν κενές θέσεις , αυτές θα καλυφθούν από ισάριθμους εκπαιδευτικούς που έλαβαν τη βαθμολογική βάση στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και με τη σειρά κατάταξής τους και, ελλείψει υποψηφίων της περίπτωσης αυτής, θα καλυφθούν από υποψηφίους του ενιαίου πίνακα αναπληρωτών.  Στην περίπτωση αυτή, οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να υποβάλουν αίτηση διορισμού με νέα εγκύκλιο.

Νομίζω πάντως ότι έχεις ελπίδες δεδομένου ότι δεν κάνουν παντα όλοι αίτηση. Τα κενά φέτος είναι
χάλια. Πέρυσι πήραν 197 και έφτασαν μέχρι το 216. Οπότε δεν τελείωσε τίποτε ακόμη... :)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 25, 2008, 10:44:33 pm από annpan »
Κάθε εμπόδιο για καλό...

Αποσυνδεδεμένος pe06

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Ιουλίου 25, 2008, 11:16:58 pm »

Νομίζω παραπάνω. Θα φύγουν οι  8 30μηνίτες και οι 97 24μηνίτες (εφόσον διοριστούν όλοι) και 104 από το 40%,
δηλ. 209 άτομα.

Από την εγκύκλιο για το 60% του ΑΣΕΠ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ : Αν απομείνουν κενές θέσεις , αυτές θα καλυφθούν από ισάριθμους εκπαιδευτικούς που έλαβαν τη βαθμολογική βάση στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και με τη σειρά κατάταξής τους και, ελλείψει υποψηφίων της περίπτωσης αυτής, θα καλυφθούν από υποψηφίους του ενιαίου πίνακα αναπληρωτών.  Στην περίπτωση αυτή, οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να υποβάλουν αίτηση διορισμού με νέα εγκύκλιο.

Νομίζω πάντως ότι έχεις ελπίδες δεδομένου ότι δεν κάνουν παντα όλοι αίτηση. Τα κενά φέτος είναι
χάλια. Πέρυσι πήραν 197 και έφτασαν μέχρι το 216. Οπότε δεν τελείωσε τίποτε ακόμη... :)

Εχεις δικιο για τον Ασεπ. Παιρνει επιτυχοντες με νεα εγκυκλιο. Οσο για μενα πραγματι ελπιζω γιατι συνηθως δεν κανουν ολοι αιτηση. Απο την αλλη ομως αν δεν κατσει φετος και με δεδομενο πως μετα τους διορισμους στον πινακα αναπληρωτων θα εχω σειρα γυρω στο 35 (αρα φανταζομαι προσληψη α' φαση) θα κρατησω την υψηλη θεση μου στον πινακα διορισμων και του χρονου θα ειμαι σε 30μηνο-24μηνο και 40%. Αρα καλη σειρα διορισμου. Κατι ειναι και αυτο..

Αποσυνδεδεμένος annpan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Have a nice day! ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Ιουλίου 25, 2008, 11:19:36 pm »
Καλή επιτυχία!

Να σε ρωτήσω αν βρήκες πουθενά στην εγκύκλιο να αναφέρει ότι διορίζονται
όλοι οι 24μηνίτες? Γιατί ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω.
Κάθε εμπόδιο για καλό...

Αποσυνδεδεμένος pe06

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Ιουλίου 25, 2008, 11:30:52 pm »
Καλή επιτυχία!

Να σε ρωτήσω αν βρήκες πουθενά στην εγκύκλιο να αναφέρει ότι διορίζονται
όλοι οι 24μηνίτες? Γιατί ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω.

Στην εγκυκλιο δεν αναφερεται πουθενα για διορισμο ολων. Σε παλιοτερο δελτιο τυπου ομως το υπουργειο  ελεγε πως αυτο το "συμφωνα με τις αναγκες της υπηρεσιας" θα ισχυει απο την επομενη χρονια και φετος θα διοριστουν ολοι. Ελπιζω να κρατησουν το λογο τους γιατι και εγω κανω τους υπολογισμους μου με το διορισμο ολων των 24μηνιτων ως δεδομενο

Αποσυνδεδεμένος annpan

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Have a nice day! ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Ιουλίου 25, 2008, 11:37:25 pm »
Ευχαριστώ!
Κάθε εμπόδιο για καλό...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς