0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το 1 και το 2 τα έχω διαβάσει. Αν και συμφωνώ ότι πολυδιαφημίστηκαν, τα ευχαριστήθηκα και τα δύο.Οπότε μάλλον θα ψάξω να βρω και το 3...
To 1 και το 2 τα έχω διαβάσει φυσικά και εγώ. Συμφωνώ με siobaras. Θα ψάξω για το 3. Cheesy
Οι προτάσεις σας για βιβλία είναι εξαιρετικές, νομίζω πως ο καθενας μας θα βρει αυτό που του ταιριαζει. Είναι πάντως και μία πρόκληση για τον καθένα να διαβάσει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτα που προτιμά και κυριως από τα πολυδιαφημιζόμενα βιβλία. Εγώ προτιμω τα κλασικά βιβλία και τα διαχρονικά στο πέρασμα των εποχών. Προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον δεν έχει διαβασει το "πορτρέτο του Ντόριαν Γκραίη" του Όσκαρ Ουάλιντ. Το απόλυτο βιβλίο της ματαιοδοξιας του ανθρώπου και της ανικανότητάς του να αγαπήσει άλλον άνθρωπο πέρα από τον εαυτό του.
Τα κλασικά έργα που διάβασα κυρίως στην εφηβεία μου (Ντοστογιέφσκι, Τολστόι, Σταντάλ, Μπαλζάκ, Φλωμπέρ...) παραμένουν ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει...
Οι εκδόσεις των παραπάνω κλασικών που έδινε η Κυριακάτικη ελευθεροτυπία (πέρσι νομίζω) δεν ήταν και πολύ καλές. (αν εννοείς αυτές)
Οι εκδοσεις της ελευθεροτυπιας τοτε και απο το