0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
είναι 6 θέσεις (στον πίνακα αναπληρωτών) κάτω από τον τελευταίο που πήραν στο τελευταίο κύμα αναπληρωτών.Τρίτεκνος και πολύτεκνος δεν είναι.Υπάρχει περίπτωση κάποιος από τους αναπληρωτές να μην μπόρεσε να πάει και να τον ειδοποιήσαν αυτον;
Jeronimo, από Δωδεκάνησα είχες καμμία άλλη κλήση για ωρομίσθιος?Σου έχουν πει που έχει σταματήσει εκεί ο πίνακας? Θέλω να δω αν προχωράει το πράγμα κι αν υπάρχουν ελπίδες για Κυκλάδες..
Παράθεση από: tihea στις Νοεμβρίου 15, 2007, 11:59:48 amJeronimo, από Δωδεκάνησα είχες καμμία άλλη κλήση για ωρομίσθιος?Σου έχουν πει που έχει σταματήσει εκεί ο πίνακας? Θέλω να δω αν προχωράει το πράγμα κι αν υπάρχουν ελπίδες για Κυκλάδες..Tihea τίποτα ακόμα από Κυκλάδες-Δωδεκάνησα... Αναμένω.. ΄Πάντως στη Δ/θμια Έδεσσας χθες μου είπαν ότι υπάρχουν αρκετά κενά καθηγητών αλλά δεν έχουν πιστώσεις για προσλήψεις.
Καλημέρα παιδιά! Στο esos έχουν δημοσιευτεί οι κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών σε όλη την Ελλάδα και είναι πολλές!!! Ειδικά για φιλολόγους είναι πάρα πολλές και σε συνδυασμό με τη νέα έγκριση 1000 αναπληρωτών από το Υπουργείο Οικονομίας πιστεύω ότι μας δίνει πολλές ελπίδες για νέο κύμα σύντομα..