*

Αποστολέας Θέμα: Δ' κύμα αναπληρωτών  (Αναγνώστηκε 11963 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xristin1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Δ' κύμα αναπληρωτών
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 10, 2007, 08:06:19 pm »
δεν νομίζω να έγινε κάτι τέτοιο γιατί συκγεκριμένα μου είπε ότι τον πήραν στην Ημαθια και εμείς ανήκουμε (όπως και αυτός) σε άλλη περιφέρεια.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:29:15 »

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 11, 2007, 07:26:39 am »
είναι 6 θέσεις (στον πίνακα αναπληρωτών) κάτω από τον τελευταίο που πήραν στο τελευταίο κύμα αναπληρωτών.Τρίτεκνος και πολύτεκνος δεν είναι.Υπάρχει περίπτωση κάποιος από τους αναπληρωτές να μην μπόρεσε να πάει και να τον ειδοποιήσαν αυτον;

Αποκλειεται διοτι αν καποιος αρνηθει να παει, καλουν τον επομενο στην ΕΠΟΜΕΝΗ φαση αναπληρωτων και το βλεπουμε ολοι. (ναι, τα παιδια παραμενουν χωρις καθηγητη μεχρι τοτε... τα στραβα του συστηματος) Υπαρχουν ομως και πολλοι αλλοι πινακες αναπληρωτων: για ειδικες αναγκες, Εκκλησιαστικα σχολεια, κλπ.

Ισως παλι εννοουσαν οτι τον εχουν καλεσει ωρομισθιο αλλου. Πού ξερεις οτι ειχε κανει αιτηση για ωρομισθιος στην Περιφερεια σου κι οχι στην αλλη περιφερεια, τον βλεπεις στο δικο σας πινακα?

Εκτος κι αν ο υπαλληλος σου ειπε ο,τι ηθελε για να μη χανει αλλο χρονο στα τηλεφωνα με τον προηγουμενο.

Αποσυνδεδεμένος jeronimo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω το πόκερ
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 11:48:21 am »
Καλημέρα παιδιά! Στο esos έχουν δημοσιευτεί οι κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών σε όλη την Ελλάδα και είναι πολλές!!! Ειδικά για φιλολόγους είναι πάρα πολλές και σε συνδυασμό με τη νέα έγκριση 1000 αναπληρωτών από το Υπουργείο Οικονομίας πιστεύω ότι μας δίνει πολλές ελπίδες για νέο κύμα σύντομα..

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 11:59:48 am »
Jeronimo, από Δωδεκάνησα είχες καμμία άλλη κλήση για ωρομίσθιος?Σου έχουν πει που έχει σταματήσει εκεί ο πίνακας? Θέλω να δω αν προχωράει το πράγμα κι αν υπάρχουν ελπίδες για Κυκλάδες..
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:29:15 »

Αποσυνδεδεμένος Nina P

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ18.02 (18.35) χαμόγελο-ευγένεια-εξυπηρέτηση
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 12:46:30 pm »
Και σκευτόμουν να το ανοίξω το θέμα γιατί και όπως είπε και ο jeronimo έχουμε τον καημό μας, αλλά μια διακοπή ρεύματος μια πρόβλημα στην γραμμή μου...Ότι θα πάρουν σίγουρα και άλλους θα πάρουν. Απο την ΠΕ18.35 δεν το προβλέπω ούτε από ΤΕ10.01 το βλέπω. Ίδωμεν.
Γίνε εσύ ο ίδιος η αλλαγή που θέλεις να φέρεις στον κόσμο.

Αποσυνδεδεμένος peny2

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 01:29:10 pm »
Jeronimo,πολλές από τις κοινοποιήσεις έχουν ημερομηνία Οκτωβρίου οπότε ενδέχεται κάποιες από τις θέσεις να έχουν ήδη καλυφθεί ύστερα από το τελευταίο κύμα φιλολόγων. ή δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα?

Αποσυνδεδεμένος waterland

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 02:20:54 pm »
Γειά σας κι από μένα! Το παρακάτω μήνυμα το έστειλα σε άλλο τόπικ χτες, αλλά μου φαίνεται ότι εδώ είναι πιο κατάλληλο. Αύριο όμως θα τους ξαναπάρω και θα τους αναφέρω την ανακοίνωση του esos συγκεκριμένα. Ελπίζω να εχω πιο αισιόδοξα νέα να σας πω.....

"Καλημέρα σ' όλους! Μίλησα πριν από λίγο με το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου και μου είπαν ότι θα υπάρξει σύντομα καινούργια φάση προσλήψεων, για μικρό αριθμό όμως. Τη ρώτησα για ΠΕ2 και μου είπε ότι εκτιμά γύρω στους 30. Τέλος, μια και τη βρήκα αρκετά πρόθυμη τη ρώτησα για μένα προσωπικά αν εκτιμά ότι υπάρχει πιθανότητα αναπλήρωσης φέτος (είμαι λίγο πριν το 1100 στον πίνακα). Μου απάντησε ότι δεν "το βλεπει αν και δεν το αποκλείει και εντελώς"!  Φυσικά δεν κριτικάρω την απάντηση της , το πιθανότερο είναι ότι κάπως έτσι θα απαντούσα κι εγώ..... "

Αποσυνδεδεμένος jeronimo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω το πόκερ
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 02:25:01 pm »
Jeronimo, από Δωδεκάνησα είχες καμμία άλλη κλήση για ωρομίσθιος?Σου έχουν πει που έχει σταματήσει εκεί ο πίνακας? Θέλω να δω αν προχωράει το πράγμα κι αν υπάρχουν ελπίδες για Κυκλάδες..

Tihea τίποτα ακόμα από Κυκλάδες-Δωδεκάνησα... Αναμένω.. ΄Πάντως στη Δ/θμια Έδεσσας χθες μου είπαν ότι υπάρχουν αρκετά κενά καθηγητών αλλά δεν έχουν πιστώσεις για προσλήψεις.

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 03:27:19 pm »

Tihea τίποτα ακόμα από Κυκλάδες-Δωδεκάνησα... Αναμένω.. ΄Πάντως στη Δ/θμια Έδεσσας χθες μου είπαν ότι υπάρχουν αρκετά κενά καθηγητών αλλά δεν έχουν πιστώσεις για προσλήψεις.

Jeronimo, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες!! :)

Στα Δωδεκάνησα, ειδικά ,πρέπει να καλέσουν κι αλλους.Απ' την αρχή ο Νομός εμφανιζόταν με πολλά κενά.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 15, 2007, 03:30:51 pm από tihea »
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 15, 2007, 03:38:32 pm »
Καλημέρα παιδιά! Στο esos έχουν δημοσιευτεί οι κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών σε όλη την Ελλάδα και είναι πολλές!!! Ειδικά για φιλολόγους είναι πάρα πολλές και σε συνδυασμό με τη νέα έγκριση 1000 αναπληρωτών από το Υπουργείο Οικονομίας πιστεύω ότι μας δίνει πολλές ελπίδες για νέο κύμα σύντομα..

Nα ρωτήσω κάτι, αυτές οι θέσεις είσαι σίγουρος ότι αφορούν τους αναπληρωτές? Ή επειδή δεν υπάρχει κίνηση στα site εφεύραν τρόπο να την αυξήσουν πασάροντας μας άσχετο υλικό? ;D
Έπειτα από ότι είδα ότι αφορούν συγκεκριμένες κατηγορίας σχολείων δηλαδή, είναι είτε για τα Πειραματικά, είτε για ΣΜΕΑ,ή τέλος για Μουσικά Σχολεία και τα περισσότερα έγγραφα έχουν ημερομηνία του περασμένου μήνα ??? ::)
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος waterland

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 16, 2007, 12:12:50 pm »
Καλημέρα! Οι τελευταίες μου πληροφορίες από το τμήμα διορισμών του Υπουργείου είναι ότι σήμερα ή από Δευτέρα θα πάρουν γύρω στους 50 ακόμη αναπληρωτές φιλολόγους. Αυτά σύμφωνα με την αρμόδια υπάλληλο βέβαια. Καλή τύχη σ' όλους μας....

Αποσυνδεδεμένος bagia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 16, 2007, 12:19:32 pm »
παιδια με τους πε19 τι γινεται? εχει κανεισ καμια ενημερωση???

Αποσυνδεδεμένος peny2

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 16, 2007, 02:10:49 pm »
waterland, μήπως σου είπαν αν θα είναι και το τελευταίο κύμα αναπληρωτών φιλολόγων για φέτος? απομένουν περίπου ενενήντα άτομα μέχρι τη δική μου σειρά και η αγωνία είναι μεγάλη...

Αποσυνδεδεμένος peny2

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 16, 2007, 02:40:05 pm »
Ρε παιδιά βγήκε και νέο κύμα αναπληρωτών (6η φάση) μπέιτε alfavita. p;hran 50 φιλολόγους

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182626
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 631
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)