0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω δε καταλαβαινω κατι. ο διευθυντης εχει το δικαίωμα να ΑΛΛΑΞΕΙ μια θεση απο αναπληρωση σε ωρομισθία???
Συνήθως δεν τοποθετούν δύο ωρομισθόυς στο ίδιο σχολείο.Δεν ξέρω βέβαια αν το έχω αντιληφθεί σωστά..
Παράθεση από: blethalassa στις Νοεμβρίου 17, 2007, 12:23:15 amκενά υπάρχουν ακόμα πολλά ! Ξέρω σχολεία που ζήτησαν 3 αναπληρωτές και τους έστειλαν 1Σε τι ειδικοτητα ομως?
κενά υπάρχουν ακόμα πολλά ! Ξέρω σχολεία που ζήτησαν 3 αναπληρωτές και τους έστειλαν 1
Έλα ντε.. Δε γνωρίζω το γιατί.. αλλά ως τακτική πράγματι ισχύει. Μου το έχουν επιβεβαιώσει και μόνιμοι ότι θεωρείται τραβηγμένο να τοποθετηθούν δύο ωρμίσθιοι της ίδιας ειδικότητας στο ίδιο σχολείο..Ωστόσο, μπορεί οι πληροφορίες αυτές να μην ανταποκρίνονται απόλυτα στην πραγματικότητα, δεν επιμένω.
Ήδη αρνήθηκα και πάει ο επόμενος, ας ελπίσουμε να μην μου στοιχίσει. 8 ώρες σε 3 σχολεία σύνολο πήρα στην ΠΔΣ Λουλού και περιμένω από το ΣΔΕ Κοζάνης να με καλέσει για άλλες 3, αν χρειαστεί. Εσύ θα πήγαινες φυσικά όπως και γω θα πήγαινα Κοζάνη, ας πούμε αν με καλούσαν...