*

Αποστολέας Θέμα: Ε ή Ζ(κατά το ΥΠΕΠΘ) Κύμα Αναπληρωτών  (Αναγνώστηκε 18271 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Ε ή Ζ(κατά το ΥΠΕΠΘ) Κύμα Αναπληρωτών
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 17, 2007, 12:13:28 pm »
εγω δε καταλαβαινω κατι. ο διευθυντης εχει το δικαίωμα να ΑΛΛΑΞΕΙ μια θεση απο αναπληρωση σε ωρομισθία???
Γιατί δεν το καταλαβαίνεις? Ο Διευθυντής κάθε σχολείου και κάθε διεύθυνσης είναι αυτός που κανονίζει και στέλνει τα κενά στο ΥΠΕΠΘ τόσο πολύπλοκο σου φαίνεται?
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:55:02 »

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 17, 2007, 06:59:24 pm »
Συνήθως δεν τοποθετούν δύο ωρομισθόυς στο ίδιο σχολείο.Δεν ξέρω βέβαια αν το έχω αντιληφθεί σωστά..

Οχι οτι δεν τοποθετουν καθολου, συνηθως δεν τοποθετουν δυο ωρομισθιους με πολυ διαφορετικες ωρες στο ιδιο σχολειο. π.χ. αν εχουν ενα κενο 16 ωρων δε θα δωσουν στους δυο ωρομισθιους 11 και 5, αλλα 8 και 8.

Αποσυνδεδεμένος blethalassa

• Πλήρες μέλος
  • ...κύριε Κλεό, θα μας κάνεις τον ρέφερι ?
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 18, 2007, 04:58:02 pm »
κενά υπάρχουν ακόμα πολλά ! Ξέρω σχολεία που ζήτησαν 3 αναπληρωτές και τους έστειλαν 1

Σε τι ειδικοτητα ομως?
πε ο2

Αποσυνδεδεμένος BIBH

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 19, 2007, 09:44:59 pm »
Έλα ντε.. :) Δε γνωρίζω το γιατί.. αλλά ως τακτική πράγματι ισχύει. Μου το έχουν επιβεβαιώσει και μόνιμοι ότι θεωρείται τραβηγμένο να τοποθετηθούν δύο ωρμίσθιοι της ίδιας ειδικότητας στο ίδιο σχολείο..Ωστόσο, μπορεί οι πληροφορίες αυτές να μην ανταποκρίνονται απόλυτα στην πραγματικότητα, δεν επιμένω.

Στο δικό μου σχολείο είμαστε 3 ωρομίσθιοι ΠΕ02. Εγώ έχω 11 ώρες κι οι άλλες κοπέλες από 10 ώρες έκαστη!!!
All in all it's just another brick in the wall...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:55:02 »

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 12:47:46 am »

Αποσυνδεδεμένος Nina P

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ18.02 (18.35) χαμόγελο-ευγένεια-εξυπηρέτηση
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 01:31:20 am »
Μήπως έτσι τάχα μου δήθεν μειώνουν και την ανεργία; Αντί για 1 αναπληρωτή 2 ωρομίσθιοι. Τι να σκευτώ άλλο πια;
Γίνε εσύ ο ίδιος η αλλαγή που θέλεις να φέρεις στον κόσμο.

Αποσυνδεδεμένος waterland

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 10:08:57 am »
Καλημέρα. Πήρα μόλις το Υπουργείο για να ρωτήσω αν προβλέπεται έπιπλέον φάση προσλήψεων. Είμαι 100 νούμερα μετά τον τελευταίο αναπληρωτή φιλόλογο και, όπως και αρκετοί συνάδελφοι στο φόρουμ, θέλω να ξέρω τί θα μου ξημερώσει... Η απάντησή της ήταν λιγο απογοητευτική, δηλ. μου είπε ότι για να υπάρξει νέα φάση πρέπει να τους στείλουν κενά οι διευθύνσεις και προς το παρόν δεν έχουν κανένα. Από μία άποψη βέβαια είναι λογική η απάντησή της γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμη. Παρακολουθώντας τις συζητήσεις σας στο φόρουμ όμως νομίζω ότι τα κενά δεν έχουν καλυφθεί επαρκώς και ότι θα προκύψουν κι άλλα. Εσείς τί προβλέπετε? 

Αποσυνδεδεμένος peny2

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 10:28:12 am »
WATERLAND,καταλαβαίνω απολύτως την αγωνία σου. βρίσκομαι περίπου 45 θέσεις μετά τον τελευταίο αναπληρωτή φιλόλογο που κλήθηκε (55 με τους τρίτεκνους) και ανυπομονώ να κληθώ κι εγώ. η αλήθεια είναι ότι ήδη έχουν ξεπεράσει κατά 200 άτομα τον περσινό αριθμό αναπληρωτών φιλολόγων. Πόσους λοιπόν άλλους θα καλέσουν? από την άλλη όμως τα κενά φέτος είναι μεγαλύτερα και δεδομένου ότι συνήθως καλούν αναπληρωτές εως τέλη Γενάρη, νομίζω ότι υπάρχουν πιθανότητες σαφώς και για νέο κύμα αργότερα. τώρα το πόσο μεγάλο θα είναι πραγματικά είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς.καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους που βρίσκονται σε αυτήν την αναμονή και καλό κουράγιο. ας στείλουμε όλη τη θετική μας σκέψη και σίγουρα κάτι καλό θα προκύψει...

Αποσυνδεδεμένος jeronimo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω το πόκερ
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 11:05:52 am »
Εγώ παιδιά είμαι 25 θέσεις (μαζί με τους τρίτεκνους) κάτω από τον τελευταίο αναπληρωτή και μόλις με κάλεσαν ωρομίσθιο για Κύθνο 11 ώρες, είναι και δυσπρόσιτο και δεν ξέρω τι να κάνω... Ιωάννα αν εισαι στην κοινότητα επικοινώνησε αν μπορείς.

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 12:01:16 pm »
Jeronimo, το πιο πιθανό είναι να είσαι στην επόμενη φάση αναπληρωτών που θα καλέσουν, αλλά υπάρχει πάντα και μια μικρή πιθανότητα είτε να μην είσαι, αν τύχει και καλέσουν μονοψήφιο νούμερο, είτε να αργήσει λίγο η καινούργια φάση. Στο μεταξύ, για να μην αγωνιάς, γιατί δεν πας στην Κύθνο να πάρεις πολύτιμα μόρια, που σημειωτέον, θα σου αναγνωριστούν εις διπλούν, αφού είναι δυσπρόσιτο; Κι αν σε καλέσουν αναπληρωτή, παραιτείσαι από ωρομίσθιος και πηγαίνεις αναπληρωτής. Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιο κώλυμα. Ξέρω βέβαια ότι θα ταλαιπωρηθείς λίγο, αλλά τα μόρια είναι μόρια... Εκτός, αν υπάρχει κάποια πληροφορία ότι η επόμενη φάση θα ανακοινωθεί σύντομα.
Δεν ξέρω αν η Ιωάννα έχει άλλη άποψη.
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος Λουλου

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 12:22:59 pm »
Jeronimo,ωρομισθιος με 11 ωρες σε δυσπροσιτο σημαινει περιπου 6 μορια +,αν αργησεις να πας αναπληρωτης μπορει να εχεις λιγοτερα μορια,δεν μπορω να σου πω τι να κανεις παρα μονο τι θα εκανα εγω στην θεση σου Θα πηγαινα σιγουρα ,ασε που πολλοι παρακαλουν να βρεθουν στην θεση σου.Σου ευχομαι οτι αποφασισεις να σου βγει σε καλο ,αληθεια ποσες ωρες ΠΔΣ πηρες?

Αποσυνδεδεμένος Λουλου

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 01:17:45 pm »
8 ωρες στην ΠΔΣ ειναι καλες ,οποτε θα συμπληρωσεις τις χαμενες ωρες αν αργησουν να σε καλεσουν ,πραγμα που δεν το νομιζω μια που εισαι 23 θεσεις κατω απο την τελευταια κληθεισα αναπληρωτρια,περσι τους τελευταιους τους ειχαν καλεσει Μαρτιο,λογικα λοιπον μεχρι τοτε θα καλουν αναπληρωτες.Του χρονου θα εισαι σιγουρα στους 500 πρωτους που θα καλεσουν αν βαλεις φυσικα το ναι σε ολα.

Αποσυνδεδεμένος jeronimo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω το πόκερ
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 01:31:48 pm »
Φυσικά και θα βάλω το ναι σε όλα όπως και φέτος. Άπό ΥΠΕΠΘ μου είπαν ότι θα ακολουθήσει σίγουρα κι άλλο κύμα μέχρι τα Χριστούγεννα. Εκεί ελπίζουμε όλοι, άντε να δούμε..

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 20, 2007, 01:35:06 pm »
Ήδη αρνήθηκα και πάει ο επόμενος, ας ελπίσουμε να μην μου στοιχίσει. 8 ώρες σε 3 σχολεία σύνολο πήρα στην ΠΔΣ Λουλού και περιμένω από το ΣΔΕ Κοζάνης να με καλέσει για άλλες 3, αν χρειαστεί. Εσύ θα πήγαινες φυσικά όπως και γω θα πήγαινα Κοζάνη, ας πούμε αν με καλούσαν...

Jeronimo, είσαι σίγουρος ότι πήγε ο επόμενος?? Σε παρακαλώ πες όποια πληροφορία σου έδωσαν γιατί είμαι 6η , χωρίς εσένα 5η στον πίνακα ωρομισθίων..
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182743
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)