*

Αποστολέας Θέμα: Φ.Π.Ψ. στα Δημοτικά Σχολεία!  (Αναγνώστηκε 27090 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ioannis!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Φ.Π.Ψ. στα Δημοτικά Σχολεία!
« Απάντηση #56 στις: Απριλίου 18, 2010, 08:30:38 am »
Παράθεση
Οι  διαχειριστές του φόρουμ  πρέπει να με  διαγράψουν  για να  ικανοποιήσουν την (εντολή) του  μέλους που  δείχνει ότι έχουν σπάσει τα νεύρα του και (φαγώθηκε) με την διαγραφή μου , έχει ευάλωτο ΕΓΩ  , η ζωή είναι σκληρή   και εγώ έχω υποχρέωση   να προσέχω τους ευαίσθητους εγωιστές.

Φαγώθηκα με τη διαγραφή σου; Πότε;! ;D Να ικανοποιήσουν την εντολή; Ποια;! ;D Ευάλωτο εγώ; χαχαχα τι αστεία που γίνεσαι, εκτός από νηπιαγωγός νομίζεις πως είσαι και ψυχολόγος! POPAKI, POPITSA ή όπως αλλιώς λέγεσαι, ασχολούμαι εδώ και κάποιες μέρες με το άτομό σου όχι γιατί γράφεις κάτι ουσιώδες, αντιθέτως μάλιστα, θα μπορούσα να σε αγνοήσω, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι ασχολίαστο το θράσος σου δεν μπορεί να μένει. Προφανέστατα, είσαι από τα άτομα που χρήζουν ειδικής μεταχείρισης, έχεις ανάγκη να σου δίδεται μια κάποια αξία, προσοχή, γιατί με κανέναν άλλον τρόπο δεν μπορείς να την κερδίσεις. Το δικό σου ταραγμένο νευρικό σου σύστημα (κι άσε των άλλων, νευρολόγα) ;D φάνηκε από το πρώτο μήνυμά σου που αντί να απαντήσεις σε αυτά που γράφτηκαν, έβρισες. Έτσι έμαθες, τώρα θα αλλάξεις; Το κρίμα όμως είναι ότι θα αναλάβεις (αν αναλάβεις) και παιδάκια ευαίσθητης ηλικίας. Αυτά είναι η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σου να προσέχεις, όχι άλλα άτομα, δεν στο επιτρέπουν άλλωστε. Έμαθα για το ποιόν σου, μην ανησυχείς.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 18, 2010, 09:42:23 am από Ioannis! »
«Άνευ της παιδαγωγικής ταύτης μορφώσεως, οσονδήποτε και αν είναι φιλολογικώς πεπαιδευμένος ο μέλλων διδάσκαλος, κινδυνεύει διπλούν τινά κίνδυνον…».

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:25:55 »

Αποσυνδεδεμένος Ioannis!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Απριλίου 18, 2010, 08:53:36 am »
Παράθεση
βρε παιδια προσωπικα δεν εχω κατι με καποια σχολη αλλα μου φαινεται παραλογο αυτο που προτεινε ο συναδελφος-συναδελφισσα που ξεκινησε το θεμα....δλδ τα παιδια του φπψ που τελειωσαν το ψ....εχουν πτυχιο πασπαρτου....κ μπαινουν παντου....?
Ελένη, εμείς τα έχουμε συζητήσεις αυτά και αλλού. Μην επαναλαμβανόμαστε όμως. Από τα γραφόμενά σου δείχνεις ότι δε γνωρίζεις κάποια βασικά πράγματα. Οι απόφοιτοι κατεύθυνσης Ψυχολογίας ΦΠΨ είναι ΠΕ02 καθηγητές φιλόλογοι όπως κι εσύ, με μια ειδίκευση στην Ψυχολογία. Εσύ ποια ειδίκευση έχεις, ποια κατεύθυνση του τμήματός σου ακολούθησες; Την κλασική φιλολογία; Τη γλωσσολογία; Την ιστορία; Επομένως, για ποιο πτυχίο πασπαρτού γράφεις;! Ψυχολόγοι είναι ΜΟΝΟ αυτοί των τμημάτων και προγράμματος Ψυχολογίας και ΜΟΝΟ αυτοί διεκδικούν τέτοιες θέσεις. Ελπίζω να το κατανόησες τώρα. Τα πτυχία είναι συγκεκριμένα, οι βαθμίδες όμως γιατί να έχουν στεγανά; Αυτό σε ποια συνδικαλιστική περγαμηνή της ΔΟΕ το είδες γραμμένο; ;D Το θέμα άνοιξε, κάτι που αφορά και εσένα Εφιάλτη-NightMare βεβαίως βεβαίως, ;D γιατί οι απόφοιτοι ΦΠΨ είναι οι μόνοι που διδάσκονται Παιδαγωγική, Διδακτική και Ψυχολογία, κάτι που κι εσύ και άλλοι συνάδελφοι καθηγητές αγνοούν παντελώς (βεβαίως βεβαίως!), με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να διδάξουν και στα παιδιά των τελευταίων τάξεων του δημοτικού τα μαθήματα της γλώσσας και ιστορίας. Τώρα όσο για τα υπόλοιπα, έχεις χιούμορ (black βεβαίως βεβαίως) ;D ;D

Παράθεση
Δάσκαλε πολέμα, σου πίνουνε το αίμα. Ήμαρτον Θεέ μου, τι άλλο θα ακούσουμε!!!
χαχαχα Πες τα ρε Δον, καιρό είχα να σε δω στις επάλξεις. Φίλε, οι αναχρονιστικοί θεσμοί, που στερούνται από ίδρυσής τους επιστημονικού προφίλ, κρύβονται πάντα πίσω από τον κακώς εννοούμενο συνδικαλισμό. Εσύ καταλαβαίνεις...

Magiraki, εξαντλήθηκαν και οι δικές σου απόψεις και δανείζεσαι; Όμοιος ομοίω αεί πελάζει όμως, το ξέρεις ή να μεταφράσω;
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 18, 2010, 09:07:12 am από Ioannis! »
«Άνευ της παιδαγωγικής ταύτης μορφώσεως, οσονδήποτε και αν είναι φιλολογικώς πεπαιδευμένος ο μέλλων διδάσκαλος, κινδυνεύει διπλούν τινά κίνδυνον…».

Αποσυνδεδεμένος marias

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • www.dailytech.gr
« Απάντηση #58 στις: Απριλίου 18, 2010, 08:54:41 am »
Μεταφέρω τις δηλώσεις καθηγητή Παιδαγωγικού τμήματος, με τον οποίο συζήτησα το Σάββατο.
Αυτή τη στιγμή στη
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 18, 2010, 08:57:06 am από marias »

Αποσυνδεδεμένος Ioannis!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Απριλίου 18, 2010, 09:05:52 am »
Όπως έγραψε και ο Jefferson και η Marias, συζητείται η μετακίνηση, όσο και αν ενοχλεί κάποιους. Και κάτι άλλο σοβαρό που τέθηκε: η δυνατότητα διορισμού δασκάλων από ξένες χώρες (ανοικτό και το θέμα των αναγνωρίσεων) χωρίς βασικές γνώσεις που απαιτεί το δικό μας εκπαιδευτικό σύστημα. Πολλοί που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε ελληνικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης, προσπαθούν διά της πλαγίας οδού να επωφεληθούν του άμεσου και μαζικού διορισμού των δασκάλων... Πολύ σοβαρό και θλιβερό.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 18, 2010, 09:10:54 am από Ioannis! »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:25:55 »

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Απριλίου 18, 2010, 12:45:08 pm »
Μεταφέρω τις δηλώσεις καθηγητή Παιδαγωγικού τμήματος, με τον οποίο συζήτησα το Σάββατο.
Αυτή τη στιγμή στη
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Απριλίου 18, 2010, 02:36:47 pm »
Παράθεση
Οι  διαχειριστές του φόρουμ  πρέπει να με  διαγράψουν  για να  ικανοποιήσουν την (εντολή) του  μέλους που  δείχνει ότι έχουν σπάσει τα νεύρα του και (φαγώθηκε) με την διαγραφή μου , έχει ευάλωτο ΕΓΩ  , η ζωή είναι σκληρή   και εγώ έχω υποχρέωση   να προσέχω τους ευαίσθητους εγωιστές.

Φαγώθηκα με τη διαγραφή σου; Πότε;! ;D Να ικανοποιήσουν την εντολή; Ποια;! ;D Ευάλωτο εγώ; χαχαχα τι αστεία που γίνεσαι, εκτός από νηπιαγωγός νομίζεις πως είσαι και ψυχολόγος! POPAKI, POPITSA ή όπως αλλιώς λέγεσαι, ασχολούμαι εδώ και κάποιες μέρες με το άτομό σου όχι γιατί γράφεις κάτι ουσιώδες, αντιθέτως μάλιστα, θα μπορούσα να σε αγνοήσω, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι ασχολίαστο το θράσος σου δεν μπορεί να μένει. Προφανέστατα, είσαι από τα άτομα που χρήζουν ειδικής μεταχείρισης, έχεις ανάγκη να σου δίδεται μια κάποια αξία, προσοχή, γιατί με κανέναν άλλον τρόπο δεν μπορείς να την κερδίσεις. Το δικό σου ταραγμένο νευρικό σου σύστημα (κι άσε των άλλων, νευρολόγα) ;D φάνηκε από το πρώτο μήνυμά σου που αντί να απαντήσεις σε αυτά που γράφτηκαν, έβρισες. Έτσι έμαθες, τώρα θα αλλάξεις; Το κρίμα όμως είναι ότι θα αναλάβεις (αν αναλάβεις) και παιδάκια ευαίσθητης ηλικίας. Αυτά είναι η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σου να προσέχεις, όχι άλλα άτομα, δεν στο επιτρέπουν άλλωστε. Έμαθα για το ποιόν σου, μην ανησυχείς.

Αποσυνδεδεμένος magiraki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Απριλίου 19, 2010, 02:48:50 pm »
Αγαπητή Magiraki, είναι όντως δύσκολοι οι διορισμοί στους κλάδους των καθηγητών, αλλά ατύχησες βρε γράφοντας περί πικρίας, μιλάς με διορισμένο. ;) Άρα, εσφαλμένα συνδέεις τα κίνητρα των γραφομένων μου με τον άμεσο διορισμό -προς το παρόν- των δημοδιδασκάλων. Θεωρώ πως έγινα σαφής: αναχρονιστικός θεσμός, έλλειψη επιστημονικού προφίλ τμημάτων δημοτικής εκπαίδευσης, κακώς εννοούμενος συνδικαλισμός. Κατά τα άλλα, σε συγχαίρω για τις επιτυχίες σου.

Παράθεση
όποιος διαφωνεί μαζί μας και το λέει πρέπει να διαγραφεί.
;D ;D Η λογική του παραλόγου μερικών... Να βαφτίζουν "ανούσια" τα λόγια που δεν τους συμφέρουν και να μην αρθρώνουν ούτε ένα ουσιαστικό επιχείρημα σε όσα γράφτηκαν (εδώ ταιριάζει γάντι το "πάντα η αλήθεια είναι αυτή που πονάει περισσότερο"). Μόνο... "ανατριχιαστικά" ψελλίσματα (κι όχι βαθυστόχαστα) για εντυπωσιασμούς! Λογικό... ο καθείς με τα όπλα του! Ας μάθουν όμως, επιτέλους, κάποιες πως η προσβολή δεν είναι συνώνυμη της διαφωνίας. Και αυτοί που διαφωνούν δείχνουν πως έχουν μόρφωση, έχουν τουλάχιστον μια άποψη (κάτι που στερούνται κάποιες), ενώ αυτοί που προσβάλλουν και μόνο θα έπρεπε να διαγράφονται.

ΥΓ: ..."κι όταν μάθεις να διατυπώνεις ουσιαστική άποψη και με σεβασμό, ξαναγράψε."
Πώς είσαι τόσο βέβαιος για την έλλειψη επιστημονικού προφίλ των τμημάτων δημοτικής εκπαίδευσης? Έχεις φοιτήσει στο τμήμα?Δεν ξέρω τί πρόβλημα έχεις με τον κλάδο των δασκάλων...επιμένεις να υποβιβάζεις τις σπουδές μας..δεν πειράζει..Εμένα προσωπικά μου αρκεί που γνωρίζω ότι με αγάπη και μόχθο προσφέρω τις γνώσεις μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους μαθητές μου!!Δεν υπάρχουν κακοί δάσκαλοι, ούτε κακοί καθηγητές!Υπάρχουν κακοί επαγγελματίες ioanni και μάλλον τέτοιους έχεις γνωρίσει....

Αποσυνδεδεμένος Ioannis!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Μαΐου 07, 2010, 01:37:28 pm »
Παράθεση
βρε κάτι προβλήματα που έχει ο κόσμος  πρωί πρωί κυριακής απαντώντας ΣΕ ΟΛΟΥΣ και ΓΙΑ ΟΛΑ θεωρώντας τον εαυτό τους   πολυπαντογνώστη η (ξακουστόν) όπως θα νομίζουν οι ίδιοι και χωρίς να αντιλαμβάνονται πως αυτοαναιρούνται μέσα από τα  κείμενα τους, η πιθανόν να κάνουν λάθος.
δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο, μέχρι εδώ φτάνουν η γνώσεις μου στην ψυχολογία., ας αναλάβουν άλλοι πιο έμπειροι.
μπλα μπλα μπλα... Λόγια, λόγια ανούσια, με μοναδικό σκοπό να θίξουν (που δεν είναι σε θέση να το πετύχουν φυσικά), εκτός θέματος και ίδιον σαθρών προσωπικοτήτων. Πολυ-παντογνώστης κανείς δεν έγραψε ότι είναι. Αν διάβαζες με προσοχή και χωρίς εμπάθεια, θα το αντιλαμβανόσουν. Την... αυτοαναίρεση στην αφήνω απλόχερα, σου ανήκει δικαιωματικά άλλωστε... Σε ποιους απαντά κάποιος και για ποιο θέμα είναι δικαίωμά του και δεν είσαι σε θέση να το απαγορεύσεις, κρίνεις, αναφέρεις έστω. Συμβουλή: επειδή οι γνώσεις σου στην ψυχολογία είναι ανύπαρκτες, ξεκίνα με την ορθογραφία: οι γνώσεις. Απαξιώ να συνεχίσω, σε παραπέμπω στο φίλο σου.

Παράθεση
Πώς είσαι τόσο βέβαιος για την έλλειψη επιστημονικού προφίλ των τμημάτων δημοτικής εκπαίδευσης? Έχεις φοιτήσει στο τμήμα?
Magiraki, κανείς δεν αμφισβήτησε την αγάπη σου, το μόχθο σου και τη σεβαστή προσπάθειά σου να προσφέρεις ό,τι μπορείς στους μαθητές σου. Μήπως έχω ήδη γράψει ότι ο εκπαιδευτικός οποιασδήποτε βαθμίδας και ειδικότητας επιτελεί λειτούργημα; Όσο για το ότι τα τμήματα δημοτικής εκπαίδευσης στερούνται επιστημονικού προφίλ, δε χρειάζεται να φοιτήσεις, η ίδια η ονομασία το αποδεικνύει. Ποια επιστήμη θεραπεύει; Ποια επιστήμη αναγράφεται στην ονομασία του τμήματος; Όλα τα τμήματα ΑΕΙ (και ΤΕΙ ακόμα) αναφέρουν την επιστήμη ή τις επιστήμες (αν συστεγάζονται). Δεν είναι αστείο σε ένα τμήμα να προσφέρονται κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των επιστημών, από τις ανθρωπιστικές, κοινωνικές μέχρι τις θετικές, ακόμα και τέχνες;!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 07, 2010, 01:43:45 pm από Ioannis! »

Αποσυνδεδεμένος marvac

• Ιστορικό μέλος
  • Εθισμός στο pde...
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Μαΐου 07, 2010, 02:57:36 pm »
Ioannis, τί π@@@ιές είναι αυτές? Σύνελθε λίγο αγόρι μου! Λυπούμαι που θα το πω αλλά γιατί έχω την εντύπωση ότι οι φιλόλογοι θεωρούν εαυτούς αρχηγούς μέσα στα σχολεία και όλους τους άλλους υποδεέστερους! Να φύγουν τότε οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί μέσα από τα σχολεία, να πάτε εσείς οι της ελληνικής φιλολογίας, οι αρ@@@@τοι επιστήμονες! Μήπως να φύγουμε και όλες οι υπόλοιπες ειδικότητες που μάλλον άχρηστους θα μας  θεωρείς και να μείνετε ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ? Άντε γιατί... 8)
"Kι αν είναι κι έρθουνε χρόνια δίσεχτα,
πέσουν καιροί οργισμένοι,
κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα,
για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια,
μη φοβηθείς το χαλασμό. Φωτιά ! τσεκούρι !τράβα !"
(Κωστής Παλαμάς)

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Μαΐου 08, 2010, 11:39:48 pm »
Παράθεση
βρε κάτι προβλήματα που έχει ο κόσμος  πρωί πρωί κυριακής απαντώντας ΣΕ ΟΛΟΥΣ και ΓΙΑ ΟΛΑ θεωρώντας τον εαυτό τους   πολυπαντογνώστη η (ξακουστόν) όπως θα νομίζουν οι ίδιοι και χωρίς να αντιλαμβάνονται πως αυτοαναιρούνται μέσα από τα  κείμενα τους, η πιθανόν να κάνουν λάθος.
δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο, μέχρι εδώ φτάνουν η γνώσεις μου στην ψυχολογία., ας αναλάβουν άλλοι πιο έμπειροι.
μπλα μπλα μπλα... Λόγια, λόγια ανούσια, με μοναδικό σκοπό να θίξουν (που δεν είναι σε θέση να το πετύχουν φυσικά), εκτός θέματος και ίδιον σαθρών προσωπικοτήτων. Πολυ-παντογνώστης κανείς δεν έγραψε ότι είναι. Αν διάβαζες με προσοχή και χωρίς εμπάθεια, θα το αντιλαμβανόσουν. Την... αυτοαναίρεση στην αφήνω απλόχερα, σου ανήκει δικαιωματικά άλλωστε... Σε ποιους απαντά κάποιος και για ποιο θέμα είναι δικαίωμά του και δεν είσαι σε θέση να το απαγορεύσεις, κρίνεις, αναφέρεις έστω. Συμβουλή: επειδή οι γνώσεις σου στην ψυχολογία είναι ανύπαρκτες, ξεκίνα με την ορθογραφία: οι γνώσεις. Απαξιώ να συνεχίσω, σε παραπέμπω στο φίλο σου.
Παράθεση
Πώς είσαι τόσο βέβαιος για την έλλειψη επιστημονικού προφίλ των τμημάτων δημοτικής εκπαίδευσης? Έχεις φοιτήσει στο τμήμα?
Magiraki, κανείς δεν αμφισβήτησε την αγάπη σου, το μόχθο σου και τη σεβαστή προσπάθειά σου να προσφέρεις ό,τι μπορείς στους μαθητές σου. Μήπως έχω ήδη γράψει ότι ο εκπαιδευτικός οποιασδήποτε βαθμίδας και ειδικότητας επιτελεί λειτούργημα; Όσο για το ότι τα τμήματα δημοτικής εκπαίδευσης στερούνται επιστημονικού προφίλ, δε χρειάζεται να φοιτήσεις, η ίδια η ονομασία το αποδεικνύει. Ποια επιστήμη θεραπεύει; Ποια επιστήμη αναγράφεται στην ονομασία του τμήματος; Όλα τα τμήματα ΑΕΙ (και ΤΕΙ ακόμα) αναφέρουν την επιστήμη ή τις επιστήμες (αν συστεγάζονται). Δεν είναι αστείο σε ένα τμήμα να προσφέρονται κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των επιστημών, από τις ανθρωπιστικές, κοινωνικές μέχρι τις θετικές, ακόμα και τέχνες;!
αν ρίξεις ξανά μια ματιά σε αυτά που επεσήμανα με κόκκινο χρώμα  και στην τελευταία φράση σου ,θα καταλάβεις  ποιος θίγει,  ποιος λέει πολλά και ανούσια , ποιος έχει εμπάθεια, ποιος κάνει ορθογραφικά λάθη (όχι ότι έχει σημασία για μένα ,έτσι για την ιστορία),ποιος αυτοαναιρείται
ευχαριστώ για την συμβουλή σου ,εύχομαι και σε σένα να βρεις τον δρόμο σου.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 08, 2010, 11:47:00 pm από PO-PA-KI »

Αποσυνδεδεμένος marylou

• Πλήρες μέλος
  • πε 70
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Μαΐου 08, 2010, 11:51:44 pm »

[/quote]
Πιο ατοπο επιχειρημα δεν εχω ξανακουσει!!! Αγαπητε το Παιδαγωγικο Τμημα Δημοτικης Εκπαιδευσης ανηκει στο Πανεπιστημιο και ως γνωστον το Πανεπιστημιο ειναι μια συνθετη λεξη. Θα ξερεις ποια ειναι τα συνθετικα της υποθετω...

Αποσυνδεδεμένος marylou

• Πλήρες μέλος
  • πε 70
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Μαΐου 08, 2010, 11:52:58 pm »
Το μηνυμα μου απευθυνοταν στον ΙΟΑΝΝΙ για να μην παρεξηγηθουν τα οσα εγραψα

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Μαΐου 08, 2010, 11:58:15 pm »
Πρόταση: Η δημιουργία "ασανσέρ" ανάμεσα στην 1η Γυμνασίου και την έκτη Δημοτικού!
Να κατεβαίνουν "καθηγητές" στη έκτη δημοτικού και να ανεβαίνουν δάσκαλοι από την έκτη δημοτικού στην 1η Γυμνασίου με στόχο την αλληλοκατανόηση, ανταλλαγή εμπειριών και εμπέδωση του ότι όλοι περίπου την ίδια δουλειά κάνουμε...

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Μαΐου 10, 2010, 01:10:32 am »
Δεν έχεις κι άδικο. Χμμμ, όχι ασανσέρ... σκάλας. Τουλάχιστον να καίμε και καμιά θερμίδα! :P

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182630
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)