0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι διαχειριστές του φόρουμ πρέπει να με διαγράψουν για να ικανοποιήσουν την (εντολή) του μέλους που δείχνει ότι έχουν σπάσει τα νεύρα του και (φαγώθηκε) με την διαγραφή μου , έχει ευάλωτο ΕΓΩ , η ζωή είναι σκληρή και εγώ έχω υποχρέωση να προσέχω τους ευαίσθητους εγωιστές.
βρε παιδια προσωπικα δεν εχω κατι με καποια σχολη αλλα μου φαινεται παραλογο αυτο που προτεινε ο συναδελφος-συναδελφισσα που ξεκινησε το θεμα....δλδ τα παιδια του φπψ που τελειωσαν το ψ....εχουν πτυχιο πασπαρτου....κ μπαινουν παντου....?
Δάσκαλε πολέμα, σου πίνουνε το αίμα. Ήμαρτον Θεέ μου, τι άλλο θα ακούσουμε!!!
Μεταφέρω τις δηλώσεις καθηγητή Παιδαγωγικού τμήματος, με τον οποίο συζήτησα το Σάββατο.Αυτή τη στιγμή στη
ΠαράθεσηΟι διαχειριστές του φόρουμ πρέπει να με διαγράψουν για να ικανοποιήσουν την (εντολή) του μέλους που δείχνει ότι έχουν σπάσει τα νεύρα του και (φαγώθηκε) με την διαγραφή μου , έχει ευάλωτο ΕΓΩ , η ζωή είναι σκληρή και εγώ έχω υποχρέωση να προσέχω τους ευαίσθητους εγωιστές.Φαγώθηκα με τη διαγραφή σου; Πότε;! Να ικανοποιήσουν την εντολή; Ποια;! Ευάλωτο εγώ; χαχαχα τι αστεία που γίνεσαι, εκτός από νηπιαγωγός νομίζεις πως είσαι και ψυχολόγος! POPAKI, POPITSA ή όπως αλλιώς λέγεσαι, ασχολούμαι εδώ και κάποιες μέρες με το άτομό σου όχι γιατί γράφεις κάτι ουσιώδες, αντιθέτως μάλιστα, θα μπορούσα να σε αγνοήσω, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι ασχολίαστο το θράσος σου δεν μπορεί να μένει. Προφανέστατα, είσαι από τα άτομα που χρήζουν ειδικής μεταχείρισης, έχεις ανάγκη να σου δίδεται μια κάποια αξία, προσοχή, γιατί με κανέναν άλλον τρόπο δεν μπορείς να την κερδίσεις. Το δικό σου ταραγμένο νευρικό σου σύστημα (κι άσε των άλλων, νευρολόγα) φάνηκε από το πρώτο μήνυμά σου που αντί να απαντήσεις σε αυτά που γράφτηκαν, έβρισες. Έτσι έμαθες, τώρα θα αλλάξεις; Το κρίμα όμως είναι ότι θα αναλάβεις (αν αναλάβεις) και παιδάκια ευαίσθητης ηλικίας. Αυτά είναι η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σου να προσέχεις, όχι άλλα άτομα, δεν στο επιτρέπουν άλλωστε. Έμαθα για το ποιόν σου, μην ανησυχείς.
Αγαπητή Magiraki, είναι όντως δύσκολοι οι διορισμοί στους κλάδους των καθηγητών, αλλά ατύχησες βρε γράφοντας περί πικρίας, μιλάς με διορισμένο. Άρα, εσφαλμένα συνδέεις τα κίνητρα των γραφομένων μου με τον άμεσο διορισμό -προς το παρόν- των δημοδιδασκάλων. Θεωρώ πως έγινα σαφής: αναχρονιστικός θεσμός, έλλειψη επιστημονικού προφίλ τμημάτων δημοτικής εκπαίδευσης, κακώς εννοούμενος συνδικαλισμός. Κατά τα άλλα, σε συγχαίρω για τις επιτυχίες σου.Παράθεσηόποιος διαφωνεί μαζί μας και το λέει πρέπει να διαγραφεί. Η λογική του παραλόγου μερικών... Να βαφτίζουν "ανούσια" τα λόγια που δεν τους συμφέρουν και να μην αρθρώνουν ούτε ένα ουσιαστικό επιχείρημα σε όσα γράφτηκαν (εδώ ταιριάζει γάντι το "πάντα η αλήθεια είναι αυτή που πονάει περισσότερο"). Μόνο... "ανατριχιαστικά" ψελλίσματα (κι όχι βαθυστόχαστα) για εντυπωσιασμούς! Λογικό... ο καθείς με τα όπλα του! Ας μάθουν όμως, επιτέλους, κάποιες πως η προσβολή δεν είναι συνώνυμη της διαφωνίας. Και αυτοί που διαφωνούν δείχνουν πως έχουν μόρφωση, έχουν τουλάχιστον μια άποψη (κάτι που στερούνται κάποιες), ενώ αυτοί που προσβάλλουν και μόνο θα έπρεπε να διαγράφονται.ΥΓ: ..."κι όταν μάθεις να διατυπώνεις ουσιαστική άποψη και με σεβασμό, ξαναγράψε."
όποιος διαφωνεί μαζί μας και το λέει πρέπει να διαγραφεί.
βρε κάτι προβλήματα που έχει ο κόσμος πρωί πρωί κυριακής απαντώντας ΣΕ ΟΛΟΥΣ και ΓΙΑ ΟΛΑ θεωρώντας τον εαυτό τους πολυπαντογνώστη η (ξακουστόν) όπως θα νομίζουν οι ίδιοι και χωρίς να αντιλαμβάνονται πως αυτοαναιρούνται μέσα από τα κείμενα τους, η πιθανόν να κάνουν λάθος. δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο, μέχρι εδώ φτάνουν η γνώσεις μου στην ψυχολογία., ας αναλάβουν άλλοι πιο έμπειροι.
Πώς είσαι τόσο βέβαιος για την έλλειψη επιστημονικού προφίλ των τμημάτων δημοτικής εκπαίδευσης? Έχεις φοιτήσει στο τμήμα?
Παράθεσηβρε κάτι προβλήματα που έχει ο κόσμος πρωί πρωί κυριακής απαντώντας ΣΕ ΟΛΟΥΣ και ΓΙΑ ΟΛΑ θεωρώντας τον εαυτό τους πολυπαντογνώστη η (ξακουστόν) όπως θα νομίζουν οι ίδιοι και χωρίς να αντιλαμβάνονται πως αυτοαναιρούνται μέσα από τα κείμενα τους, η πιθανόν να κάνουν λάθος. δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο, μέχρι εδώ φτάνουν η γνώσεις μου στην ψυχολογία., ας αναλάβουν άλλοι πιο έμπειροι. μπλα μπλα μπλα... Λόγια, λόγια ανούσια, με μοναδικό σκοπό να θίξουν (που δεν είναι σε θέση να το πετύχουν φυσικά), εκτός θέματος και ίδιον σαθρών προσωπικοτήτων. Πολυ-παντογνώστης κανείς δεν έγραψε ότι είναι. Αν διάβαζες με προσοχή και χωρίς εμπάθεια, θα το αντιλαμβανόσουν. Την... αυτοαναίρεση στην αφήνω απλόχερα, σου ανήκει δικαιωματικά άλλωστε... Σε ποιους απαντά κάποιος και για ποιο θέμα είναι δικαίωμά του και δεν είσαι σε θέση να το απαγορεύσεις, κρίνεις, αναφέρεις έστω. Συμβουλή: επειδή οι γνώσεις σου στην ψυχολογία είναι ανύπαρκτες, ξεκίνα με την ορθογραφία: οι γνώσεις. Απαξιώ να συνεχίσω, σε παραπέμπω στο φίλο σου.ΠαράθεσηΠώς είσαι τόσο βέβαιος για την έλλειψη επιστημονικού προφίλ των τμημάτων δημοτικής εκπαίδευσης? Έχεις φοιτήσει στο τμήμα?Magiraki, κανείς δεν αμφισβήτησε την αγάπη σου, το μόχθο σου και τη σεβαστή προσπάθειά σου να προσφέρεις ό,τι μπορείς στους μαθητές σου. Μήπως έχω ήδη γράψει ότι ο εκπαιδευτικός οποιασδήποτε βαθμίδας και ειδικότητας επιτελεί λειτούργημα; Όσο για το ότι τα τμήματα δημοτικής εκπαίδευσης στερούνται επιστημονικού προφίλ, δε χρειάζεται να φοιτήσεις, η ίδια η ονομασία το αποδεικνύει. Ποια επιστήμη θεραπεύει; Ποια επιστήμη αναγράφεται στην ονομασία του τμήματος; Όλα τα τμήματα ΑΕΙ (και ΤΕΙ ακόμα) αναφέρουν την επιστήμη ή τις επιστήμες (αν συστεγάζονται). Δεν είναι αστείο σε ένα τμήμα να προσφέρονται κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως των επιστημών, από τις ανθρωπιστικές, κοινωνικές μέχρι τις θετικές, ακόμα και τέχνες;!