0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: utenar στις Δεκεμβρίου 04, 2007, 04:18:50 pm Καθολου δε με θιγει ο διαχωρισμος, ισα-ισα που αν επιτελους απαγορευσουν στις υπολοιπες ειδικοτητες να διδασκουν τα δικα μου μαθηματα, θα διοριστω μια ωρα αρχυτερα! Φυσικά το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ο καθένας θέλει να διοριστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα και αυτό δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με το τι διδάσκει στα σχολεία.
Καθολου δε με θιγει ο διαχωρισμος, ισα-ισα που αν επιτελους απαγορευσουν στις υπολοιπες ειδικοτητες να διδασκουν τα δικα μου μαθηματα, θα διοριστω μια ωρα αρχυτερα!
Όσον αφορά το θέμα μας (επιτέλους!) πέρυσι ένας φίλος μου είχε δουλέψει ως ωρομίσθιος στην Κοζάνη (έχει έλλειψη και αυτό έχει πολύ σημασία) και ήταν σειρά στον περυσινό πίνακα γύρω στο 1200.
Παλι αυθαιρετα συμπερασματα βγαζεις απο ενα ξεκαθαρο κειμενο. Να βγαλω κι εγω ενα: δε σε πειραζει οι Φυσικοι να διδασκουν αλλα μαθηματα για να καλυψουν ωραριο, αφου ουτως ή αλλως εχουν τις περισσοτερες ωρες στο προγραμμα, αλλά οι αλλες ειδικοτητες δεν μπορουν να διδασκουν Φυσικη για τον ιδιο λογο.
Και όμως επί συνόλου 11.000 διορισμένων ΠΕ04 οι γεωλόγοι ξεπερνούν τις 1000.Δηλ. 1000 θέσεις εργασίας κλεμμένες από τους φυσικούς.