0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα μόρια μπορεί να είναι λίγα αλλά έχει σχέση και το γεγονός οτι μιλάμε για φυσικούς και όχι για άλλη ειδικότητα. Αν είσαι άλλη ειδικότητα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Άλλα ισχύουν για φιλόλογους και άλλα για μαθηματικούς ή θεολόγους. Όσον αφορά για την ειδικότητα μου, ένας φυσικός θα ήξερε ότι λόγω ΕΠΑΛ θα πάρουν πιο πολύ κόσμο από τους ΠΕ04.01...(οι ώρες απο 5 που ήταν στα ΤΕΕ στις τρεις τάξεις γίνονται στα ΕΠΑΛ συνολικά 9!).
Οι γεωλόγοι ωρομίσθιοι που προσλαμβάνονται αυτό τον καιρό, ποιο μάθημα διδάσκουν στα σχολεία ;
Τώρα αν κάποιες δευτεροβάθμιες έχουν μείνει στα παλιά, και παίρνουν γεωλόγο να διδάσκει χημεία, φυσικό, βιολογία και χημικό φυσική, αυτό το φαινόμενο θα εκλείψει με τον καιρό. Νομίζω με τον χωρισμό των πινάκων η λογική του υπουργείου είναι ότι αυτό το αλαλούμ πρέπει να σταματήσει πια. Ωστόσο για να μην μιλάω με φήμες και τι μου είπε ο ένας και ο άλλος, χθές πήρα τηλέφωνο στο υπουργείο (στην Αθήνα) και μου είπαν ότι σκοπός είναι ακόμη και ο ωρομίσθιος να διδάσκει την ειδικότητα του.
Αυτά που λέω τα έχω ψάξει είτε ρωτόντας σε υπουργεία είτε απο το site του ΥΠΕΠΘ
ΠΕ04 ειμαι κι εγω (οχι φυσικος), γι'αυτο ειπα οτι βλεπω τα μορια λιγα για αναπληρωση. Με τους αλλους κλαδους δεν ξερω καθολου τι γινεται.
Τώρα προφανώς σε θίγει ο διαχωρισμός και θέλεις να τα βλέπεις και εσυ τα πράγματα όπως σου αρέσουν.
Παράθεση από: Physicist στις Δεκεμβρίου 04, 2007, 01:02:02 pmΤώρα προφανώς σε θίγει ο διαχωρισμός και θέλεις να τα βλέπεις και εσυ τα πράγματα όπως σου αρέσουν. Καθολου δε με θιγει ο διαχωρισμος, ισα-ισα που αν επιτελους απαγορευσουν στις υπολοιπες ειδικοτητες να διδασκουν τα δικα μου μαθηματα, θα διοριστω μια ωρα αρχυτερα!