0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειμαι καθηγιτρια γαλλικων και δουλευω αυτη τη στηγμη στον ιδιοτικο τομεα απασχολουμενη ως ωρομισθια το απογευμα. Εχω βρει ενα νομο του 2002 (2986) αρθρο 13 Ιδιοτικα Σχολεια στον οποιο θεωρω οτι υπαγομαι. Επισης απο το υπουργειο με ενημερωσαν οτι ηπαρχουν και οι Ι.Δ.Α.Χ (καθηγητες απασχολουμενοι στον ιδιοτηκο τομεα) αλλα επειδη το σωμα αυτο ειναι σχετικα προσφατο δεν θημοταν καλα να μου πει τα κριτηρια χρησιμοποιισης της προυπιρεσιας απο τον ιδοιτικο φορεα στο δημοσιο προκιμενου να διοριστει καποιος μονιμα εκτως ΑΣΕΠ.Ξερει καποιος να μου πει τι ακριβος ειναι οι Ι.Δ.Α.Χ και πια ειναι αυτα τα κριτιρια που θελουν?
Παράθεση από: EG στις Νοεμβρίου 28, 2007, 12:29:07 amΕιμαι καθηγιτρια γαλλικων και δουλευω αυτη τη στηγμη στον ιδιοτικο τομεα απασχολουμενη ως ωρομισθια το απογευμα. Εχω βρει ενα νομο του 2002 (2986) αρθρο 13 Ιδιοτικα Σχολεια στον οποιο θεωρω οτι υπαγομαι. Επισης απο το υπουργειο με ενημερωσαν οτι ηπαρχουν και οι Ι.Δ.Α.Χ (καθηγητες απασχολουμενοι στον ιδιοτηκο τομεα) αλλα επειδη το σωμα αυτο ειναι σχετικα προσφατο δεν θημοταν καλα να μου πει τα κριτηρια χρησιμοποιισης της προυπιρεσιας απο τον ιδοιτικο φορεα στο δημοσιο προκιμενου να διοριστει καποιος μονιμα εκτως ΑΣΕΠ.Ξερει καποιος να μου πει τι ακριβος ειναι οι Ι.Δ.Α.Χ και πια ειναι αυτα τα κριτιρια που θελουν?Sorry που θα γίνω κακός, αλλά με τέτοια ορθογραφία δεν θα έπρεπε καν να μπαίνεις σε τάξη. Τα σχολεία είναι για να μαθαίνουν οι μαθητές, όχι για να διοριζόμαστε ("βολευόμαστε") εμείς.
Παράθεση από: Kilgore στις Δεκεμβρίου 01, 2007, 11:26:58 amΠαράθεση από: EG στις Νοεμβρίου 28, 2007, 12:29:07 amΕιμαι καθηγιτρια γαλλικων και δουλευω αυτη τη στηγμη στον ιδιοτικο τομεα απασχολουμενη ως ωρομισθια το απογευμα. Εχω βρει ενα νομο του 2002 (2986) αρθρο 13 Ιδιοτικα Σχολεια στον οποιο θεωρω οτι υπαγομαι. Επισης απο το υπουργειο με ενημερωσαν οτι ηπαρχουν και οι Ι.Δ.Α.Χ (καθηγητες απασχολουμενοι στον ιδιοτηκο τομεα) αλλα επειδη το σωμα αυτο ειναι σχετικα προσφατο δεν θημοταν καλα να μου πει τα κριτηρια χρησιμοποιισης της προυπιρεσιας απο τον ιδοιτικο φορεα στο δημοσιο προκιμενου να διοριστει καποιος μονιμα εκτως ΑΣΕΠ.Ξερει καποιος να μου πει τι ακριβος ειναι οι Ι.Δ.Α.Χ και πια ειναι αυτα τα κριτιρια που θελουν?Sorry που θα γίνω κακός, αλλά με τέτοια ορθογραφία δεν θα έπρεπε καν να μπαίνεις σε τάξη. Τα σχολεία είναι για να μαθαίνουν οι μαθητές, όχι για να διοριζόμαστε ("βολευόμαστε") εμείς. και εσύ κατάλαβες από την ορθογραφία οτι δεν είναι ικανή να μπει στην τάξη για να διδάξει ΓΑΛΛΙΚΑ ή οτι θέλει να βολευτεί;; στο μάθημα της ξένης γλώσσας δεν πρέπει κανονικά να χρησιμοποιείται η ελληνική και εκτός αυτού υπάρχουν καθηγητές ξένης γλώσσας που έχουν μεγαλώσει στο εξωτερικό ή απλά έχουν ξένη γραμματοσειρά στο πληκτρολόγιό τους.. έλεος δηλαδή!
Παράθεση από: marigen στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 08:44:14 pmΠαράθεση από: Kilgore στις Δεκεμβρίου 01, 2007, 11:26:58 amΠαράθεση από: EG στις Νοεμβρίου 28, 2007, 12:29:07 amΕιμαι καθηγιτρια γαλλικων και δουλευω αυτη τη στηγμη στον ιδιοτικο τομεα απασχολουμενη ως ωρομισθια το απογευμα. Εχω βρει ενα νομο του 2002 (2986) αρθρο 13 Ιδιοτικα Σχολεια στον οποιο θεωρω οτι υπαγομαι. Επισης απο το υπουργειο με ενημερωσαν οτι ηπαρχουν και οι Ι.Δ.Α.Χ (καθηγητες απασχολουμενοι στον ιδιοτηκο τομεα) αλλα επειδη το σωμα αυτο ειναι σχετικα προσφατο δεν θημοταν καλα να μου πει τα κριτηρια χρησιμοποιισης της προυπιρεσιας απο τον ιδοιτικο φορεα στο δημοσιο προκιμενου να διοριστει καποιος μονιμα εκτως ΑΣΕΠ.Ξερει καποιος να μου πει τι ακριβος ειναι οι Ι.Δ.Α.Χ και πια ειναι αυτα τα κριτιρια που θελουν?Sorry που θα γίνω κακός, αλλά με τέτοια ορθογραφία δεν θα έπρεπε καν να μπαίνεις σε τάξη. Τα σχολεία είναι για να μαθαίνουν οι μαθητές, όχι για να διοριζόμαστε ("βολευόμαστε") εμείς. και εσύ κατάλαβες από την ορθογραφία οτι δεν είναι ικανή να μπει στην τάξη για να διδάξει ΓΑΛΛΙΚΑ ή οτι θέλει να βολευτεί;; στο μάθημα της ξένης γλώσσας δεν πρέπει κανονικά να χρησιμοποιείται η ελληνική και εκτός αυτού υπάρχουν καθηγητές ξένης γλώσσας που έχουν μεγαλώσει στο εξωτερικό ή απλά έχουν ξένη γραμματοσειρά στο πληκτρολόγιό τους.. έλεος δηλαδή!απαντάς σε συζητήσεις του 2007!!!
εεεεε...σημερινο ηταν το μηνυμα στο οποιο απαντησα...δειτε ημερομηνιαΕστάλη στις: Σήμερα στις 08:44:14 μμ