*

Αποστολέας Θέμα: Οι Ι.Δ.Α.Χ τι ειναι?  (Αναγνώστηκε 18026 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος EG

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Οι Ι.Δ.Α.Χ τι ειναι?
« στις: Νοεμβρίου 28, 2007, 12:29:07 am »
Ειμαι καθηγιτρια γαλλικων και δουλευω αυτη τη στηγμη στον ιδιοτικο τομεα απασχολουμενη ως ωρομισθια το απογευμα. Εχω βρει ενα νομο του 2002 (2986) αρθρο 13 Ιδιοτικα Σχολεια στον οποιο θεωρω οτι υπαγομαι. Επισης απο το υπουργειο με ενημερωσαν οτι ηπαρχουν και οι Ι.Δ.Α.Χ (καθηγητες απασχολουμενοι στον ιδιοτηκο τομεα) αλλα επειδη το σωμα αυτο ειναι σχετικα προσφατο  δεν θημοταν καλα να μου πει τα κριτηρια χρησιμοποιισης της προυπιρεσιας απο τον ιδοιτικο φορεα στο δημοσιο προκιμενου να διοριστει καποιος μονιμα εκτως ΑΣΕΠ.

Ξερει καποιος να μου πει τι ακριβος ειναι οι Ι.Δ.Α.Χ και πια ειναι αυτα τα κριτιρια που θελουν?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Οι Ι.Δ.Α.Χ τι ειναι?
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:46:24 »

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 29, 2007, 09:38:30 pm »
Δες εδώ
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=1552.msg14671#msg14671
(και το συνημμένο αρχείο με τον νόμο που ισχύει πλέον - 3194/2003)

και εδώ
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=1855.45

Αποσυνδεδεμένος Kilgore

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Break on through to the other side...
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 01, 2007, 11:26:58 am »
Ειμαι καθηγιτρια γαλλικων και δουλευω αυτη τη στηγμη στον ιδιοτικο τομεα απασχολουμενη ως ωρομισθια το απογευμα. Εχω βρει ενα νομο του 2002 (2986) αρθρο 13 Ιδιοτικα Σχολεια στον οποιο θεωρω οτι υπαγομαι. Επισης απο το υπουργειο με ενημερωσαν οτι ηπαρχουν και οι Ι.Δ.Α.Χ (καθηγητες απασχολουμενοι στον ιδιοτηκο τομεα) αλλα επειδη το σωμα αυτο ειναι σχετικα προσφατο  δεν θημοταν καλα να μου πει τα κριτηρια χρησιμοποιισης της προυπιρεσιας απο τον ιδοιτικο φορεα στο δημοσιο προκιμενου να διοριστει καποιος μονιμα εκτως ΑΣΕΠ.

Ξερει καποιος να μου πει τι ακριβος ειναι οι Ι.Δ.Α.Χ και πια ειναι αυτα τα κριτιρια που θελουν?

Sorry που θα γίνω κακός, αλλά με τέτοια ορθογραφία δεν θα έπρεπε καν να μπαίνεις σε τάξη. Τα σχολεία είναι για να μαθαίνουν οι μαθητές, όχι για να διοριζόμαστε ("βολευόμαστε") εμείς.  :)
"It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what."

Αποσυνδεδεμένος jeronimo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω το πόκερ
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 04, 2007, 11:42:04 am »

Αλλά μόνο αγγλικά έμαθες στο σχολείο;; Ελληνικά μπα;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:46:24 »

Αποσυνδεδεμένος daniel

• Έμπειρο μέλος
  • ..θέλω ανοιχτά παράθυρα να με χτυπάει αέρας...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 04, 2007, 11:50:05 am »

Sorry που θα γίνω κακός, αλλά με τέτοια ορθογραφία δεν θα έπρεπε καν να μπαίνεις σε τάξη. Τα σχολεία είναι για να μαθαίνουν οι μαθητές, όχι για να διοριζόμαστε ("βολευόμαστε") εμείς.  :)

Ν' αγιάσει το χέρι σου που τα 'γραψε μια χαρά... Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελή...
Ούτε έξω από το σχολείο δε θα 'πρεπε να περνάνε πολλοί..  :-\
Γιατί να λένε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;...

Αποσυνδεδεμένος wizzard

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 20
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 30, 2008, 02:49:42 pm »
ρε παιδια μπορει να ειναι μαθημενη να γραφει greeklish και αυτο απλα να εκανε..

Αποσυνδεδεμένος marvac

• Ιστορικό μέλος
  • Εθισμός στο pde...
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 05:54:25 pm »
Παιδιά μια ερώτηση για τους ΙΔΑΧ για όποιον τυχόν ξέρει. Θεωρούνται νεοδιόριστοι ή νεοπροσληφθέντες? Επίσης αυτό το αίσχος να διρίζονται και δίπλα στο σπίτι τους ενώ οι υπόλοιποι έχουμε οργώσει τη μισή Ελλάδα δεν έπαψε? Ακόμα προσλαμβάνονται? Τότε τί έλεγε η Lady D όλοι με ΑΣΕΠ κτλ?
"Kι αν είναι κι έρθουνε χρόνια δίσεχτα,
πέσουν καιροί οργισμένοι,
κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα,
για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια,
μη φοβηθείς το χαλασμό. Φωτιά ! τσεκούρι !τράβα !"
(Κωστής Παλαμάς)

Αποσυνδεδεμένος marigen

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 08:44:14 pm »

και εσύ κατάλαβες από την ορθογραφία οτι δεν είναι ικανή να μπει στην τάξη για να διδάξει ΓΑΛΛΙΚΑ ή οτι θέλει να βολευτεί;;
στο μάθημα της ξένης γλώσσας δεν πρέπει κανονικά να χρησιμοποιείται η ελληνική και εκτός αυτού υπάρχουν καθηγητές ξένης γλώσσας που έχουν μεγαλώσει στο εξωτερικό ή απλά έχουν ξένη γραμματοσειρά στο πληκτρολόγιό τους.. έλεος δηλαδή!

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 08:55:30 pm »
κι εγω απο ξενογλωσση φιλολογια ειμαι αλλα ελεος...αυτο εβγαζε ματι!
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος ngdek

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 08:57:19 pm »
Ειμαι καθηγιτρια γαλλικων και δουλευω αυτη τη στηγμη στον ιδιοτικο τομεα απασχολουμενη ως ωρομισθια το απογευμα. Εχω βρει ενα νομο του 2002 (2986) αρθρο 13 Ιδιοτικα Σχολεια στον οποιο θεωρω οτι υπαγομαι. Επισης απο το υπουργειο με ενημερωσαν οτι ηπαρχουν και οι Ι.Δ.Α.Χ (καθηγητες απασχολουμενοι στον ιδιοτηκο τομεα) αλλα επειδη το σωμα αυτο ειναι σχετικα προσφατο  δεν θημοταν καλα να μου πει τα κριτηρια χρησιμοποιισης της προυπιρεσιας απο τον ιδοιτικο φορεα στο δημοσιο προκιμενου να διοριστει καποιος μονιμα εκτως ΑΣΕΠ.

Sorry που θα γίνω κακός, αλλά με τέτοια ορθογραφία δεν θα έπρεπε καν να μπαίνεις σε τάξη. Τα σχολεία είναι για να μαθαίνουν οι μαθητές, όχι για να διοριζόμαστε ("βολευόμαστε") εμείς.  :)

και εσύ κατάλαβες από την ορθογραφία οτι δεν είναι ικανή να μπει στην τάξη για να διδάξει ΓΑΛΛΙΚΑ ή οτι θέλει να βολευτεί;;
στο μάθημα της ξένης γλώσσας δεν πρέπει κανονικά να χρησιμοποιείται η ελληνική και εκτός αυτού υπάρχουν καθηγητές ξένης γλώσσας που έχουν μεγαλώσει στο εξωτερικό ή απλά έχουν ξένη γραμματοσειρά στο πληκτρολόγιό τους.. έλεος δηλαδή!
απαντάς σε συζητήσεις του 2007!!!  ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 09:01:11 pm »
σημερινο ειναι το τελευταιο μηνυμα!
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος Joanna Bear

• Ιστορικό μέλος
  • ...and the Truth shall set you free.
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 09:13:29 pm »
Ειμαι καθηγιτρια γαλλικων και δουλευω αυτη τη στηγμη στον ιδιοτικο τομεα απασχολουμενη ως ωρομισθια το απογευμα. Εχω βρει ενα νομο του 2002 (2986) αρθρο 13 Ιδιοτικα Σχολεια στον οποιο θεωρω οτι υπαγομαι. Επισης απο το υπουργειο με ενημερωσαν οτι ηπαρχουν και οι Ι.Δ.Α.Χ (καθηγητες απασχολουμενοι στον ιδιοτηκο τομεα) αλλα επειδη το σωμα αυτο ειναι σχετικα προσφατο  δεν θημοταν καλα να μου πει τα κριτηρια χρησιμοποιισης της προυπιρεσιας απο τον ιδοιτικο φορεα στο δημοσιο προκιμενου να διοριστει καποιος μονιμα εκτως ΑΣΕΠ.

Sorry που θα γίνω κακός, αλλά με τέτοια ορθογραφία δεν θα έπρεπε καν να μπαίνεις σε τάξη. Τα σχολεία είναι για να μαθαίνουν οι μαθητές, όχι για να διοριζόμαστε ("βολευόμαστε") εμείς.  :)

απαντάς σε συζητήσεις του 2007!!! ;) ;)
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Έχει και του 2008!
Κάλλιο αργά παρά ποτέ!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 09:16:41 pm από Joanna Bear ΠΕ06 »
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 09:18:06 pm »
εεεεε...σημερινο ηταν το μηνυμα στο οποιο απαντησα...δειτε ημερομηνια
Εστάλη στις: Σήμερα στις 08:44:14 μμ
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος Joanna Bear

• Ιστορικό μέλος
  • ...and the Truth shall set you free.
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2010, 09:25:07 pm »
εεεεε...σημερινο ηταν το μηνυμα στο οποιο απαντησα...δειτε ημερομηνια
Εστάλη στις: Σήμερα στις 08:44:14 μμ
Ναι, αλλά από πότε ξεκίνησε η συζήτηση εννοούμε!  ;D ;D ;D
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)