0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει στο εξής: Σε περίπτωση που βρεθώ στον Ενιαίο Πίνακα Διορισμών, θα πρέπει να έχω - από το Νόμο - κάποιο ελάχιστο χρόνο υπηρεσίας (νομίζω 2 πλήρη σχολικά έτη) για να διοριστώ; Κάπου έχω ακούσει ότι πρέπει να έχω ελάχιστα 18 μόρια για να διοριστώ με το 40%, αληθεύει; Ευχαριστώ και μεριμένω την απάντησή σας.
Στον ενιαίο πίνακα διορισμών είναι αυτοί με καθαρή προϋπηρεσία.Απο εκει διορίζεται το 40% των μονίμων+για φέτος επιπλέον και οι 30μηνίτεςΣτον πίνακα των αναπληρωτών έχουμε και τα μόρια απο ΑΣΕΠ 2007 + μισά μόρια 2005 και πιθανό διπλασιασμό απο δυσπρόσιτο.Σαφώς και είναι λογικό στους 2 πίνακες να έχεις διαφορετική σειρά.Τι ειδικότητα είσαι? Μάλλον είσαι βιολόγος.Απο ΑΣΕΠ θα πάρει 85 σε 2 ετη ,αρα απο τον πίνακα θα πάρει 57 δηλ το 2007 θα πάρει 43 απο ΑΣΕΠ και 29 απο τον πίνακα
θα πάρει το 40% απο την κάθε ειδικότητα ή θα πάρει τον πίνακα και θα διορίσει όσους έχει ορίσει με τη σειρά?ΠαράθεσηευχαριστώAυτό δεν το γνωρίζω ακριβώς αλλά για να γίνει αυτός ο διαχωρισμός μάλλον θα πάρει απο κάθε ειδικότητα ξεχωριστά
ευχαριστώAυτό δεν το γνωρίζω ακριβώς αλλά για να γίνει αυτός ο διαχωρισμός μάλλον θα πάρει απο κάθε ειδικότητα ξεχωριστά
έδωσα ΑΣΕΠ και είμαι τέταρτη επιλαχούσα, έχασα τον διορισμό για 0,16
Παράθεση από: silver στις Μαΐου 29, 2007, 07:21:23 pmΑν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει στο εξής: Σε περίπτωση που βρεθώ στον Ενιαίο Πίνακα Διορισμών, θα πρέπει να έχω - από το Νόμο - κάποιο ελάχιστο χρόνο υπηρεσίας (νομίζω 2 πλήρη σχολικά έτη) για να διοριστώ; Κάπου έχω ακούσει ότι πρέπει να έχω ελάχιστα 18 μόρια για να διοριστώ με το 40%, αληθεύει; Ευχαριστώ και μεριμένω την απάντησή σας.Μπορείς να διοριστείς από τον πίνακα ακόμα κι αν έχεις μόνο μία ώρα διδακτικής προϋπηρεσίας.
Παράθεση από: viologos στις Μαΐου 29, 2007, 06:10:06 pmέδωσα ΑΣΕΠ και είμαι τέταρτη επιλαχούσα, έχασα τον διορισμό για 0,16 Μην απογοητευεσαι.Μπορεί κάποιος να αρνηθει και να είσαι τυχερή,αλλά δεν είναι και σίγουρο.Εξάλου μπορεί να πας αναπληρώτρια.ολα παίζονται.Προϋπηρεσία έχεις?Μήπως είσαι τρίτεκνη?