0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: XALKIDA στις Ιουλίου 21, 2006, 09:37:46 pmΠάντως υπάρχουν αρκετοί με παιδαγωγική κατάρτηση σε σχέση με πέρυσι.Μου έκανε και εμένα εντύπωση αυτο!Πολλοί από αυτούς μάλιστα είναι με πτυχίο του 2005! Δεν είναι περίεργο πότε προλάβαν και κάνανε και παιδαγωγικα?
Πάντως υπάρχουν αρκετοί με παιδαγωγική κατάρτηση σε σχέση με πέρυσι.
Παράθεση από: Pepe Le Kout στις Ιουλίου 21, 2006, 09:51:22 pmΠαράθεση από: XALKIDA στις Ιουλίου 21, 2006, 09:37:46 pmΠάντως υπάρχουν αρκετοί με παιδαγωγική κατάρτηση σε σχέση με πέρυσι.Μου έκανε και εμένα εντύπωση αυτο!Πολλοί από αυτούς μάλιστα είναι με πτυχίο του 2005! Δεν είναι περίεργο πότε προλάβαν και κάνανε και παιδαγωγικα?Όχι μόνο πότε πρόλαβαν αλλά και με τί μόρια έκαναν αίτηση στον ΑΣΠΑΙΤΕ και μπήκαν; Εγώ παρακολούθησα ΑΣΠΑΙΤΕ Αθήνας 2005-6 και δεν αναγνωρίζω κανένα όνομα από αυτούς με πτυχία του 2005. Και είναι μια ντουζίνα με πτυχίο 2005 και ΑΣΠΑΙΤΕ....!!! Έχει κάποιος τα ονόματα των εισαχθέων ΑΣΠΑΙΤΕ από πέρσυ;
Μπορεί τα άτομα αυτά να είχαν τελειώσει νωρίτερα άλλη σχολή η οποία μετράει για παιδαγωγική κατάρτιση και στη συνέχεια να τέλειωσαν Πληροφορική, για να δούνε φως, αφού με το αρχικό πτυχίο (πχ Μαθηματικού) δεν θα είχαν ελπίδες.
My8e exw krathsei mono toys eisakteous sthn aspaite thessalonikis apo perysi.Gia poia eidikothta endiaferesai? Pes mou na sou steilw email an theleis ki an tha se boithisei katholou.
Λάθος κάνεις pepe.Αν έχεις πτυχίο από οποιαδήποτε ''καθηγητική'' σχολή έχεις παιδαγωγική επάρκεια.
Παράθεση από: pollux στις Ιουλίου 22, 2006, 12:53:03 amΜπορεί τα άτομα αυτά να είχαν τελειώσει νωρίτερα άλλη σχολή η οποία μετράει για παιδαγωγική κατάρτιση και στη συνέχεια να τέλειωσαν Πληροφορική, για να δούνε φως, αφού με το αρχικό πτυχίο (πχ Μαθηματικού) δεν θα είχαν ελπίδες.
Παράθεση από: Pepe Le Kout στις Ιουλίου 22, 2006, 01:54:50 amΠαράθεση από: pollux στις Ιουλίου 22, 2006, 12:53:03 amΜπορεί τα άτομα αυτά να είχαν τελειώσει νωρίτερα άλλη σχολή η οποία μετράει για παιδαγωγική κατάρτιση και στη συνέχεια να τέλειωσαν Πληροφορική, για να δούνε φως, αφού με το αρχικό πτυχίο (πχ Μαθηματικού) δεν θα είχαν ελπίδες.