0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στους ΠΕ 19 θα διοριστουν απο τον πινακα αναπληρωτων 209 ατομα. Στους πρωτους 209 ειναι και διοριστεοι του ΑΣΕΠ. Αν αυτοι διοριστουν ως επιτυχοντες του ΑΣΕΠ ΤΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ Ο 210 , 211 , 212 κλπ. Αν διοριστουν με το 40% του πινακα αναπληρωτων τοτε αυτες οι θεσεις χανονται ή θα διορστουν επιπλεον ατομα στη θεση τους με τους συμπληρωματικους διορισμους ?
.Αυτο που λέω, και επιμένω είναι ότι έχεις παιδαγωγική επάρκεια δεν μεταφέρεται.Αν ξέρεις να διδάσκεις Φιλολογικα δεν σημαίνει οτι ξέρεις να διδάσκεις και πληροφορική!
Παράθεση από: PE_09 στις Ιουλίου 22, 2006, 01:44:16 amMy8e exw krathsei mono toys eisakteous sthn aspaite thessalonikis apo perysi.Gia poia eidikothta endiaferesai? Pes mou na sou steilw email an theleis ki an tha se boithisei katholou.Για κοίτα αν δεν σου κάνει κόπο αν κάποιοι με πτυχίο του 2005 ήταν στην ΑΣΠΑΙΤΕ Θεσ/νίκης (ΠΕ19, ΠΕ20). Θενκς.
My8e exw krathsei mono toys eisakteous sthn aspaite thessalonikis apo perysi.Gia poia eidikothta endiaferesai? Pes mou na sou steilw email an theleis ki an tha se boithisei katholou.
Θα συμπληρώθουν από πίνακα τα κενά του ΑΣΕΠ, αυτό είναι το σίγουρο. Το θέμα είναι αν οι διορισμοί γίνουν όλοι μαζί ή θα πρέπει να περιμένουμε για άλλη εγκύκλιο για συμπληρωματικούς διορισμούς??
Παράθεση από: Karabill στις Ιουλίου 21, 2006, 09:48:01 pmΘα συμπληρώθουν από πίνακα τα κενά του ΑΣΕΠ, αυτό είναι το σίγουρο. Το θέμα είναι αν οι διορισμοί γίνουν όλοι μαζί ή θα πρέπει να περιμένουμε για άλλη εγκύκλιο για συμπληρωματικούς διορισμούς?? Υπάρχει κάποιος νόμος ή εγκύκλιος που να λέει ότι είναι υποχρεωτικό, ή έγκειται στη διάθεση του υπουργείου και τις ανάγκες που έχει??? Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό?
Αν δεν υπάρχουν υποψήφιοι για διορισμό στην κατηγορία της υποπεριπτώσεως αα΄ οι κενές θέσεις πληρούνται, μέχρι να εξαντληθούν, με διορισμό υποψηφίων της κατηγορίας της υποπεριπτώσεως ββ.
Παράθεση από: Karabill στις Ιουλίου 21, 2006, 09:48:01 pmΑν δεν υπάρχουν υποψήφιοι για διορισμό στην κατηγορία της υποπεριπτώσεως αα΄ οι κενές θέσεις πληρούνται, μέχρι να εξαντληθούν, με διορισμό υποψηφίων της κατηγορίας της υποπεριπτώσεως ββ.Σωθήκαμε ... Έχουν όμως τη δυνατότητα να πούνε ότι υπάρχει πληρότητα θέσεων και έτσι τις κενές του ΑΣΕΠ δεν τις μεταφέρουμε σε επιπλέον διορισμούς από τον ενιαίο;
Παράθεση από: Pepe Le Kout στις Ιουλίου 21, 2006, 09:51:22 pmΠαράθεση από: XALKIDA στις Ιουλίου 21, 2006, 09:37:46 pmΠάντως υπάρχουν αρκετοί με παιδαγωγική κατάρτηση σε σχέση με πέρυσι.Μου έκανε και εμένα εντύπωση αυτο!Πολλοί από αυτούς μάλιστα είναι με πτυχίο του 2005! Δεν είναι περίεργο πότε προλάβαν και κάνανε και παιδαγωγικα?Όχι μόνο πότε πρόλαβαν αλλά και με τί μόρια έκαναν αίτηση στον ΑΣΠΑΙΤΕ και μπήκαν; Εγώ παρακολούθησα ΑΣΠΑΙΤΕ Αθήνας 2005-6 και δεν αναγνωρίζω κανένα όνομα από αυτούς με πτυχία του 2005. Και είναι μια ντουζίνα με πτυχίο 2005 και ΑΣΠΑΙΤΕ....!!! Έχει κάποιος τα ονόματα των εισαχθέων ΑΣΠΑΙΤΕ από πέρσυ;
Παράθεση από: XALKIDA στις Ιουλίου 21, 2006, 09:37:46 pmΠάντως υπάρχουν αρκετοί με παιδαγωγική κατάρτηση σε σχέση με πέρυσι.Μου έκανε και εμένα εντύπωση αυτο!Πολλοί από αυτούς μάλιστα είναι με πτυχίο του 2005! Δεν είναι περίεργο πότε προλάβαν και κάνανε και παιδαγωγικα?
Πάντως υπάρχουν αρκετοί με παιδαγωγική κατάρτηση σε σχέση με πέρυσι.
Μια ακόμα απορία που μου δημιουργήθηκε είναι η εξής;Πίνακες διορισμού ωρομισθίων εκπαιδευτικών δημοσιεύονται; Για ΠΔΣ;Και η ύστατη απορία μου, αν μπορεί κάποιος να μου την λύσει. Οι ωρομίσθιοι ή όσοι κάνουν ΠΔΣ τα μόρια τους διπλασιάζονται αν είναι σε δυσπρόσιτο;Γίνεται ΠΔΣ σε δυσπρόσιτα;Απορώ γιατί βλέπεις ανθρώπους από το πουθενά στους πίνακες (τουλάχιστον δεν είχαν κληθεί πέρυσι ως αναπληρωτές) και είναι περίεργο
Παράθεση από: PE_09 στις Ιουλίου 23, 2006, 04:09:40 amΜια ακόμα απορία που μου δημιουργήθηκε είναι η εξής;Πίνακες διορισμού ωρομισθίων εκπαιδευτικών δημοσιεύονται; Για ΠΔΣ;Και η ύστατη απορία μου, αν μπορεί κάποιος να μου την λύσει. Οι ωρομίσθιοι ή όσοι κάνουν ΠΔΣ τα μόρια τους διπλασιάζονται αν είναι σε δυσπρόσιτο;Γίνεται ΠΔΣ σε δυσπρόσιτα;Απορώ γιατί βλέπεις ανθρώπους από το πουθενά στους πίνακες (τουλάχιστον δεν είχαν κληθεί πέρυσι ως αναπληρωτές) και είναι περίεργοΑκόμα κι αν είσαι ωρομίσθιος τα μόρια που παίρνεις μπαίνουν στον πίνακα των αναπληρωτών. Επομένως δεν βγαίνει ξεχωριστός πίνακας διορισμού για ωρομίσθιους. Είτε είσαι αναπληρωτής , είτε ωρομίσθιος είτε ωρομίσθιος σε ΠΔΣ μπαίνεις στον πίνακα διορισμών.Ναι και τα μόρια των ωρομισθίων και της ΠΔΣ σε δυσπρόσιτο διπλασιάζονται για τον πίνακα των αναπληρωτών. Στον πίνακα διορισμών όμως μπαίνουν χωρίς διπλασιασμό.Ναι γίνεται ΠΔΣ σε δυσπρόσιτα. Συνήθως βέβαια εκεί παίρνουν τους ντόπιους και οι θέσεις δημιουργούνται καθαρά για να καλύψουν τις ανάγκες αυτών των ντόπιων κι όχι απαραίτητα γιατί το χρειάζονται τα παιδιά.