0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
pollux και σε εμένα συμαβαίνει το ίδιο.kasta τσέκαρα τον πίνακα και είναι 5 άτομα τα οποία ΔΕΝ έχουν πάει φαντάροι αλλά επειδή στον διοριστέων αυτό δεν μετράει εντάξει με περνάνε. (ενω στον αναπληρωτών τα περνάω.)επίσης υπάρχουν 2 άτομα που είναι στον διοριστέων αλλά δεν είναι στον αναπληρωτών. Αυτό πάλι γιατί?Μπορείτε να βρείτε λόγους?? ο ένας λόγοι είναι οι φαντάροι. Άλλος??Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι κάποιοι δε δήλωσαν περιοχές πρόσληψης στην αίτησή τους είτε γιατί είναι σίγουροι ότι διορίζονται είτε γιατί εργάζονται ήδη αλλού και τους ενδιαφέρει απλά να ¨ μετρήσουν τις δυνάμεις τους¨, με αποτέλεσμα να ενταχθούν μόνο στον πίνακα διορισμών. Επίσης σε όλα τα άτομα που έχουν γκρί χρώμα που σημαίνει δυσπρόσιτα τα διπλά τους μόρια έχουν βγεί. (τουλάχιστον δείχνει πως έχουν λιγότερα απο των αναπληρωτων).ποιοί άλλοι λόγοι υπάρχουν που μπορεί κάποιος να έχει λιγότερα μόρια στον αναπληρωτων και στον διορισμών να ανεβαίνει θέση κατα 40 άτομα.Ανεβαίνουν στη σειρά κατάταξης σίγουρα όσοι είχαν μόνο προυπηρεσία και υστερούσαν σε μόρια από ΑΣΕΠ και αντίστροφα πέφτουν όσοι είχαν μόρια ΑΣΕΠ. Το παράδοξο είναι να έχεις τα ίδια μόρια και στους δύο πίνακες και να είσαι χαμηλότερα στον πίνακα διορισμών. Ακόμα και τα φανταράκια που είπα λίγο πρίν έπρεπε η θέση μου θα έπρεπε να έχει πέσει κατα 5 γιατί η θέση μου έπεσε κατα 40?? Μια ακόμη ερώτηση.Στην ένσταση τι γράφουμε??τα μόρια μου είναι σωστά.Οι απορίες μου είναι η παραπάνω και τα άτομα που ενώ δεν είναι στον αναπληρωτών είναι στον πίνακα διοριστέων.Αν τα μόριά σου είναι σωστά δεν έχεις λόγο να κάνεις ένσταση εφόσον δεν έχεις στοιχεία αδικίας σε βάρος σου. Πρώτα ενημερώσου ζήτα εξηγήσεις και λύσε τις απορίες σου. Στη θέση σου θα απευθυνόμουν στον ΠΕΑ. (www.anaplirotes.gr)Τι γράφουμε? Δίνω ονόματα??Σύγνώμη για την άγνοια και ευχαριστώ.Ευχαριστώ.Παρακαλώ
Παράθεση από: pollux στις Ιουλίου 24, 2006, 09:40:12 amΡε παιδιά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής:Στον πίνακα διορισμών είμαι 100 θέσεις παρακάτω από ότι στον πίνακα των αναπληρωτών. Εφόσον στον πίνακα των διορισμών αφαιρούνται τυχόν ποσαυξήσεις από δυσπρόσιτα, καθώς και τα μόρια του ΑΣΕΠ (όπου υπάρχουν), λογικά θα έπρεπε να είμαι σε καλύτερη θέση, όχι σε χειρότερη!!!!!Σημειωτέον ότι εγώ δεν έχω τέτοιες προσαυξήσεις και έχω τα ίδια μόρια και στους δύο πίνακες.Μπορεί κανείς να εξηγήσει αυτό το παράδοξο;Πράγματι παράδοξο και ανεξήγητο ... Μου κέντρισες την περιέργεια pollux. Γιατί δεν ελέγχεις ενδεικτικά τι θέση είχαν στον πίνακα αναπληρωτών κάποιοι που τα ονόματά τους βρίσκονται πάνω από το δικό σου στον πίνακα διορισμών ;
Ρε παιδιά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής:Στον πίνακα διορισμών είμαι 100 θέσεις παρακάτω από ότι στον πίνακα των αναπληρωτών. Εφόσον στον πίνακα των διορισμών αφαιρούνται τυχόν ποσαυξήσεις από δυσπρόσιτα, καθώς και τα μόρια του ΑΣΕΠ (όπου υπάρχουν), λογικά θα έπρεπε να είμαι σε καλύτερη θέση, όχι σε χειρότερη!!!!!Σημειωτέον ότι εγώ δεν έχω τέτοιες προσαυξήσεις και έχω τα ίδια μόρια και στους δύο πίνακες.Μπορεί κανείς να εξηγήσει αυτό το παράδοξο;
..... δίνω εγώ μια εξήγηση που μου ήρθε τώρα:Μπορεί τα άτομα αυτά να δήλωσαν μόνο για ωρομίσθιοι και όχι για αναπληρωτές.
Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι κάποιοι δε δήλωσαν περιοχές πρόσληψης στην αίτησή τους είτε γιατί είναι σίγουροι ότι διορίζονται είτε γιατί εργάζονται ήδη αλλού και τους ενδιαφέρει απλά να ¨ μετρήσουν τις δυνάμεις τους¨, με αποτέλεσμα να ενταχθούν μόνο στον πίνακα διορισμών.
Επίσης, στον πίνακα των αναπληρωτών εντάσσονται και οι ωρομίσθιοι.