0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: arsinoh2 στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 01:59:47 pmΣυνάδελφοι, μου χρωστούν και εμένα χρήματα από το εαρινό εξ. 2008.Πήγα σήμερα για να πάρω μια βεβαίωση και ρώτησα για τη πληρωμή.Ο διευθυντής τα έριξε στον προηγούμενο διευθυντή που συνταξιοδοτήθηκε, είπε οτι ο ίδιος είχε κάνει ενέργειες ένα χρόνο πριν κανουμε εμείς την αίτηση το καλοκαίρι και πως δεν πρόκειται να πληρωθούμε αν δεν τα διεκδικήσουμε. Ειδικά για το 2008 υπάρχει πρόβλημα.ρε γμτ αρχιζω και ανησυχω για αυτα τα χρηματα. δεν εχω βασιμες πληροφοριες αλλα με ολα αυτα που ακουμε λεω σιγα μην βρουν χρηματα να μας πληρωσουν
Συνάδελφοι, μου χρωστούν και εμένα χρήματα από το εαρινό εξ. 2008.Πήγα σήμερα για να πάρω μια βεβαίωση και ρώτησα για τη πληρωμή.Ο διευθυντής τα έριξε στον προηγούμενο διευθυντή που συνταξιοδοτήθηκε, είπε οτι ο ίδιος είχε κάνει ενέργειες ένα χρόνο πριν κανουμε εμείς την αίτηση το καλοκαίρι και πως δεν πρόκειται να πληρωθούμε αν δεν τα διεκδικήσουμε. Ειδικά για το 2008 υπάρχει πρόβλημα.
Κάτι είχε ακουστεί για παραγραφή χρεών δημοσίου προς τους δικαιούχους μετά την παρέλευση 2ετίας.Ράδιο αρβύλα?
πόσο γελοίο είναι να πληρώνονται μέχρι του 2011 αλλά από το 2008 τίποτα??? κάναμε τις υπεύθυνες δηλώσεις..είπαν 2 μήνες περίπου θα πληρωθούμε!!!πότε??
Είδα κάτι χρήματα στις 27 στο λογαριασμό από ΙΔΕΚΕ έχω την αίσθηση ότι είναι το εξάμηνο 2010
Έχω δηλώσει άνεργος και εξοφλούμαστε από τους 1ους ... ίσως είναι αυτό η το ΙΕΚ μ είναι γρήγορο !!!