0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και εγω την ιδια απορια εχω, ποτε θα πληρωθουμε οσοι εχουμε ΑΠΥ?απο τα σδε πληρωθηκα μενει μονο το ιεκ
Παράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 06, 2012, 02:58:22 pmκαι εγω την ιδια απορια εχω, ποτε θα πληρωθουμε οσοι εχουμε ΑΠΥ?απο τα σδε πληρωθηκα μενει μονο το ιεκMέχρι 15 του μήνα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ό έλεγχος των αποδείξεων μας απο εκεί και έπειτα μένει η υπογραφή απο τον διευθύνων για να προχωρήσει η πληρωμή ηλεκτρονικά !!! Προσωπική εκτίμηση απο 22 εώς 29 αυγούστου θα γίνει η πληρωμή αν έχω κάτι νεώτερο θα ενημερώσω...
Παράθεση από: senior_ στις Αυγούστου 07, 2012, 01:56:19 amΠαράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 06, 2012, 02:58:22 pmκαι εγω την ιδια απορια εχω, ποτε θα πληρωθουμε οσοι εχουμε ΑΠΥ?απο τα σδε πληρωθηκα μενει μονο το ιεκMέχρι 15 του μήνα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ό έλεγχος των αποδείξεων μας απο εκεί και έπειτα μένει η υπογραφή απο τον διευθύνων για να προχωρήσει η πληρωμή ηλεκτρονικά !!! Προσωπική εκτίμηση απο 22 εώς 29 αυγούστου θα γίνει η πληρωμή αν έχω κάτι νεώτερο θα ενημερώσω...Φίλε senior_ τα φώτα σου.Ανέλαβα ένα μάθημα 2 ωρο στη μέση του εξαμήνου από έναν συνάδελφο με ΑΠΥ που το άφησε (16 ώρες). Εγώ έχω ΙΚΑ ΚΑΙ 31/7 πληρώθηκα τις άλλες 88 ώρες. Όμως αυτές τις 16 δεν τις πληρώθηκα. Τι νακάνω?
Παράθεση από: pkarav στις Αυγούστου 07, 2012, 08:41:13 pmΠαράθεση από: senior_ στις Αυγούστου 07, 2012, 01:56:19 amΠαράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 06, 2012, 02:58:22 pmκαι εγω την ιδια απορια εχω, ποτε θα πληρωθουμε οσοι εχουμε ΑΠΥ?απο τα σδε πληρωθηκα μενει μονο το ιεκMέχρι 15 του μήνα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ό έλεγχος των αποδείξεων μας απο εκεί και έπειτα μένει η υπογραφή απο τον διευθύνων για να προχωρήσει η πληρωμή ηλεκτρονικά !!! Προσωπική εκτίμηση απο 22 εώς 29 αυγούστου θα γίνει η πληρωμή αν έχω κάτι νεώτερο θα ενημερώσω...Φίλε senior_ τα φώτα σου.Ανέλαβα ένα μάθημα 2 ωρο στη μέση του εξαμήνου από έναν συνάδελφο με ΑΠΥ που το άφησε (16 ώρες). Εγώ έχω ΙΚΑ ΚΑΙ 31/7 πληρώθηκα τις άλλες 88 ώρες. Όμως αυτές τις 16 δεν τις πληρώθηκα. Τι νακάνω?Aν κατάλαβα καλά τις 16 ώρες τις είχε κάνει ο συνάδελφό σου και τις υπόλοιπες 88 εσύ???τότε καλά πληρώθηκες τις 88 αφου οι 16 ανήκουν στον άλλον! Αν θες πιο πολλές πληροφορίες θα πρέπει να μιλήσεις με το ιεκ που εργάστηκες να τους ρωτήσεις τι κατάστάσεις έστειλαν για να πληρωθείς ! τα ιεκ πλέον έχουν πρωινό ωράριο 9 με 13 αλλά ίσως να είναι κλειστά απο 1 εώς 15 αυγούστου...
Παράθεση από: senior_ στις Αυγούστου 07, 2012, 10:38:52 pmΠαράθεση από: pkarav στις Αυγούστου 07, 2012, 08:41:13 pmΠαράθεση από: senior_ στις Αυγούστου 07, 2012, 01:56:19 amΠαράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 06, 2012, 02:58:22 pmκαι εγω την ιδια απορια εχω, ποτε θα πληρωθουμε οσοι εχουμε ΑΠΥ?απο τα σδε πληρωθηκα μενει μονο το ιεκMέχρι 15 του μήνα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ό έλεγχος των αποδείξεων μας απο εκεί και έπειτα μένει η υπογραφή απο τον διευθύνων για να προχωρήσει η πληρωμή ηλεκτρονικά !!! Προσωπική εκτίμηση απο 22 εώς 29 αυγούστου θα γίνει η πληρωμή αν έχω κάτι νεώτερο θα ενημερώσω...Φίλε senior_ τα φώτα σου.Ανέλαβα ένα μάθημα 2 ωρο στη μέση του εξαμήνου από έναν συνάδελφο με ΑΠΥ που το άφησε (16 ώρες). Εγώ έχω ΙΚΑ ΚΑΙ 31/7 πληρώθηκα τις άλλες 88 ώρες. Όμως αυτές τις 16 δεν τις πληρώθηκα. Τι νακάνω?Aν κατάλαβα καλά τις 16 ώρες τις είχε κάνει ο συνάδελφό σου και τις υπόλοιπες 88 εσύ???τότε καλά πληρώθηκες τις 88 αφου οι 16 ανήκουν στον άλλον! Αν θες πιο πολλές πληροφορίες θα πρέπει να μιλήσεις με το ιεκ που εργάστηκες να τους ρωτήσεις τι κατάστάσεις έστειλαν για να πληρωθείς ! τα ιεκ πλέον έχουν πρωινό ωράριο 9 με 13 αλλά ίσως να είναι κλειστά απο 1 εώς 15 αυγούστου...όχι δεν κατάλαβες καλά . Μέχρι τη μέση του εξαμήνου είχα 6ώρες την εβδομάδα (88 ώρες με επιτηρήσεις κ.οκ). Μου ανατέθηκαν άλλες 16 ώρες από τον Απρίλιο του μαθήματος που άφησε ένας άλλος καθηγητής (θεωρητικό μάθημα). Αυτές τις επιπλέον 16 δεν πληρώθηκα. Στο ΙΕΚ μου είπαν πως έστειλαν τα ημερολόγια εργασίας αλλά από το ΙΝΕΔΙ
Στο ΙΕΚ μου είπαν πως έστειλαν τα ημερολόγια εργασίας αλλά από το ΙΝΕΔΙ
Nαι αλλά μιλάμε για 9/8/12 και δεν έχουν υπογράψει σύμβαση ακόμα ποιός ενδιαφέρθηκε για την σύμβαση? ο διευθυντής του ιέκ δεν έπρεπε να είχε λύσει το θεμα ? εμάς ο άμεσως εργοδότης μας είναι το ιέκ ....