0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
....τι μένει???
Παράθεση από: a_pauper στις Απριλίου 27, 2012, 11:45:08 amΟχι δωρεάν φυσικά! Για να δουλέψεις πρέπει να πληρώσεις εσύ στο Δημόσιο, όχι να σε πληρώσει ο εργοδότης Δημόσιο-ΙΕΚ. Αν ήταν να δουλεύεις δωρεάν, θα πήγαινε όλος ο κόσμος. Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. Που είναι το τρελό εδώ πέρα;ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ...http://ekpediek.blogspot.gr/2012/06/blog-post_10.html
Οχι δωρεάν φυσικά! Για να δουλέψεις πρέπει να πληρώσεις εσύ στο Δημόσιο, όχι να σε πληρώσει ο εργοδότης Δημόσιο-ΙΕΚ. Αν ήταν να δουλεύεις δωρεάν, θα πήγαινε όλος ο κόσμος. Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. Που είναι το τρελό εδώ πέρα;
Η έναρξη του εξαμήνου μεταφέρθηκε για μια εβδομάδα αργότερα.http://www.iekmarkopoulou.blogspot.gr/Μήπως η καθυστέρηση οφείλεται στην απόφαση για τον τρόπο πληρωμών;;;
Καλοί οι υπολογισμοί αλλά το συμπέρασμα δεν είναι καινούργιο, έχει βγει εδώ και πολλούς μήνες.
Μια επισήμανση. Έχω την εντύπωση πως οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες, απαλλάσσονται από ΦΠΑ. Επειδή ήμουν αποσπασμένος σε ΙΕΚ και ασχολούμουν με τα οικονομικά θέματα, όσοι εκπαιδευτές πληρώθηκαν με ΑΠΥ, ποτέ δεν πλήρωσαν ΦΠΑ. Υπάρχει παρακράτηση φόρου (20%, η οποία συζητείται να γίνει 30%). Αν το ποσό της απόδειξης υπερβαίνει ένα όριο (αν θυμάμαι καλά τα 300 ευρώ), το ποσό του φόρου αναγράφεται στην απόδειξη και γίνεται αυτόματα κατά την πληρωμή. Αν το ποσό είναι μικρότερο από το όριο, ο εκπαιδευτής πληρώνεται όλο το ποσό και πληρώνει το φόρο όταν έρθει το εκκαθαριστικό.
άλλα 30 θα πηγαίνουν στην φορολόγηση του 30%Κανονικότατα είναι συνεταίρος το κράτος!! ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: ecal στις Σεπτεμβρίου 26, 2012, 03:30:22 pmάλλα 30 θα πηγαίνουν στην φορολόγηση του 30%Κανονικότατα είναι συνεταίρος το κράτος!! ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ισχύει ότι κατά τη φορολογική δήλωση ο φόρος θα προσαυξάνεται κατά 50% σαν προκαταβολή για το επόμενο έτος;
Παράθεση από: perastikos_kav στις Σεπτεμβρίου 26, 2012, 07:25:29 pmΜια επισήμανση. Έχω την εντύπωση πως οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες, απαλλάσσονται από ΦΠΑ. Επειδή ήμουν αποσπασμένος σε ΙΕΚ και ασχολούμουν με τα οικονομικά θέματα, όσοι εκπαιδευτές πληρώθηκαν με ΑΠΥ, ποτέ δεν πλήρωσαν ΦΠΑ. Υπάρχει παρακράτηση φόρου (20%, η οποία συζητείται να γίνει 30%). Αν το ποσό της απόδειξης υπερβαίνει ένα όριο (αν θυμάμαι καλά τα 300 ευρώ), το ποσό του φόρου αναγράφεται στην απόδειξη και γίνεται αυτόματα κατά την πληρωμή. Αν το ποσό είναι μικρότερο από το όριο, ο εκπαιδευτής πληρώνεται όλο το ποσό και πληρώνει το φόρο όταν έρθει το εκκαθαριστικό.
λογικα μεχρι και αυριο(αντε Παρασκευη πρωι)την Παρεσκευη μεσημερι θα πρεπει να γινει η ενημερωση και η παραδοση των φακελων.