0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πληρώθηκα αλλά αοό 800 κάτι που περίμενα μου μπήκαν 540!!! Τι παίζει; να πάρω το ΙΝΕΔΙΒΙΜ να βρίσω ή να συγκρατηθώ; ξέρει κανείς κάτι;
Με ΙΚΑ;
Επανέρχομαι και ρωτάω: Με ΙΚΑ, τα 15 ευρώ την ώρα (πτυχίο) πόσα γίνονται καθαρά;
Δεν ξέρω με ΙΚΑ εγώ δημόσιο υπάλληλος είμαι. 60 ώρες επί 14,4 μείον το 5% βγαίνει 800 κάτι όχι 500... θα πάρω τηλ αύριο αν δεν δω άλλη κατάθεση.
Γεια Χαρά!!..Μέχρι ΚΑΙ τις 6 συν Τόσο , "μ.μ." ΔΕΝ!.. Υπάρχουν ΒΑΣΙΜΕΣ ελπίδες ότι ΠΡΙΝ την Πασχαλιά... Τονίζω: Βάσιμες μεν , Ελπίδες δε!.. Άντε και κάποιες πληροφορίες , Χωρίς όμως Ορισμένη ημερομηνία...Επιπλέον γνώση , προς Όλους τους Συναδέλφους!..Είναι απολύτως άσκοπο , να πηγαίνετε Πρωί - Πρωί , στις κατάμεστες "εθνικές τράπεζες" , είτε για ενημέρωση βιβλιαρακίου στα πιο μπροστά γραφεία, , είτε για αναμονή στο ταμείο με χαρτάκι ...Νο 667 ... (ΜΗΝ το κάνω και ..σατανικό , ντε!!...)Τα Φραγκουλίδια, ΟΤΑΝ "πιστώνονται" στους Λογαριασμούς... μπαίνουν απογευματάκια... Όπως σε όλες τις "μισθοδοσίες" (λέμε τώρα "μισθοδοσίες"..) του Δημοσίου Κάπου 5:30 ή μετά... Εξ' ού βγήκα βόλτα - Επίσκεψις στα ΑΤΜ "εθνικής" σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου απ' το σπίτι μου.. από 5 + Πλην και Όμως ΤΖΙΦΟΣ...ΚΙ αύριο μέρα...απόγευμα είναι... Θα με ξαναφάνε οι δρόμοι...Έτσι που λέτε...Καλώς σας βρήκα!..
Συνάδελφε θα πληρώθηκες μέχρι τελη δεκέμβρη γιατί δεν θα είχε περάσει το ιεκ σου παρουσιολόγιο τις ώρες για γενάρη και φλεβάρη στον υπολογιστή οπότε όταν τις περάσει θα πληρωθείς γενάρη και φλεβάρη μετά απο 1,5 μήνα
Τι έγινε Theta πληρώθηκες Γιατί δεν βάζεις ένα internet banking να το βλέπεις απο τον υπολογιστή σου να μην τρέχεις μερικές τράπεζες παρέχουν και υπηρεσία μήνυμα στο κινητό (πειραιως) κάθε φορά που πληρώνεσαι δυστυχώς η εθνική δεν το είχε τουλαχτιστον πριν κατι μήνες που είχα ρωτήσει δεν ξέρω τώρα...