0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://inedivim.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AE-%CE%B4%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CF%83%CE%B5%CE%BAΉ σημερινή ανακοίνωση ινεδιβιμ. Χαραμαδα.....
Αυτό το νόημα είχε και η επιλογή της λέξης χαραμάδα συνάδελφε. Σε αντίθεση με το μακρεσκελέστατο των απαντήσεων σου, παρεπιπτόντως δηλώνω φαν!!!, εγώ είμαι του ελάχιστου στις παρατηρήσεις μου. Είναι τόσο κακογραμμένη; η ανακοίνωση ή τόσο καλογραμμένη ώστε να μη βγαίνει νόημα. Δεν μπορώ να το πω. Εξάλλου μετά το τελευταίο χουνέρι που απο την ημερομηνία κατάθεσης με βάση την ανακοίνωση πέρασε κανενας μήνας μέχρι να δούμε ευρουλάκι δεν ξέρω ποιο είναι το επόμενο χαμηλό στο επίπεδο σας δουλεύω ψιλό γαζί.Κιπ ποστινγκ και μπορεί να γίνω κι εγώ Παναιτωλικός
Στο δεύτερο μισό της ανακοίνωσης δυστυχώς αναφέρει για πληρωμή των προμηθευτών, άρα μένουμε πίσω και από τους προμηθευτές μετά τις καθαρίστριες και για πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών μέχρι το Σεπτέμβρη, δεν αναφέρει πουθενά για πληρωμή των εκπαιδευτών. Θα μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε υπογραφές και να τις στείλουμε με μορφή εξώδικου, εγώ θα ήμουν μέσα, δεν γίνεται να μας κοροϊδεύουν τόσο καιρό...
Ρε αγαπητέ φίλε τι να λέμε για τις πληρωμές; Να γράφουμε φιλοσοφίες;