0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στην α/θμια πλέον εσύ!
Ναι αλλα για τμημα προσωπικου ΔΕ (οχι ΠΕ ε?) Τμημα
Λοιπόν, κάντε τους εξής ελέγχους:1. Εάν αυτός που σας "έφαγε" τη θέση υπηρετούσε σε φορέα της περιοχής που αποσπάσθηκε όταν έγιναν οι αιτήσεις. Δίνω συγκεκριμένο παράδειγμα: αποσπασμένος στο Υπουργείο από νησί δήλωσε ότι υπηρετεί στη
@bitchΣυγνωμη, αλλα επειδη εχω θολωσει απο τις ατελειωτες ωρες ερευνας μηπως θα μπορουσες να μου πεις αν οι 5 εργασιμες μετρουν απο την εκδοση ΦΕΚ ή απο την προχθεσινη ανακοινωση? Οι διαδικασια με δικηγορο γινεται παλι μεσω οικειας ΔΙΔΕ ή απευθείας Υπουργειο?Για τις ενστασεις που απορριφθησαν δε βγαινει καμμία αιτιολογηση?
Καλα συναδελφοι, οσο ψαχνει κανεις τοσο πιο πολυ βρωμαει το πραγμα...Στην α φαση μεταταξεων ζητησα α&β Αθηνας. Δεν την πηρα. Εκανα ερευνα και διαπιστωσα οτι η Γ οντως καλυφθηκε απο ατομα με παραπανω μορια. Στη β ομως υπηρχαν 2 κυριες με 25-28 μορια(η μια απο το πολιτικο γραφειο αλλου Υπουργου)!!!Εκανα την ενσταση και δε δικαιωθηκα. Και τωρα ξαφνικα μου ξεπεταχτηκαν αλλες 2 με λιγοτερα μορια απο μενα στη Γ αθηνας.Θα τρελλαθω!!! Τι να κανω???
bitch μπορείς να μας βοηθήσεις με την σύνταξη της ένστασης; Έχω την εντύπωση ότι ακόμα και από μια λέξη θα κριθεί το αποτέλεσμα...
Δεν απαντάνε ρε bitch. Εχουν γειώσει και τα έγγραφα ερωτήματα για τις εθελοντικές και ό,τι δε συμφέρει....