0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρουν.....Θα πάνε στο λογιστήριο του κράτους λέει και μετά για Φ.Ε.Κ......Αν αναρτηθούν πρώτα εξαρτάτε από την βούληση του υπουργού......
Τι ;;δεν μπορεί να μην αφήσει τον κόσμο να μετακινηθεί...;; και να περιμένουν στο τέλος του σχολικού έτους. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει.. Εδω μέχρι και καινούργιες αποσπάσεις κάνει σήμερα: http://www.minedu.gov.gr/home/themata-prosopikou-main/135-protobathmia-kai-deyterobathmia/10600-16-01-14-2013-2014.htmlγιατί αυτούς τους αφήνει να μετακινηθούν.. δεν κατάλαβα.
Καλημερα και απο μενα.Να μου επιτρεψεις ομως να σου πω οτι:Η διαδικασια των εθελοντικων μεταταξεων καθολου παραξενη δεν ηταν και μην τη βαζουμε στο ιδιο σακι με τις υποχρεωτικες.Ηταν η συσταση νεων κλαδων,τον απριλη κληθηκαμε οσοι θελαμε να κανουμε αιτηση σε αυτες,οταν οι αλλοι μας κοροιδευαν που νθελουμε να παμε σε δημοτικα,με μια εγκυκλιο διαμαντι,κατατοπιστικοτατη με σαφεστατα κριτηρια κλπ,κλπ..Εγω σαφως δεν κατηγορω αυτους που ελαβαν μερος στις υποχρεωτικες,δεν φταινε αυτοι για τις μαμακιες του υπουργειου.Εγω απλα επισημαινω οιτι ηταν κατι εκτακτο,ηταν βασικα δωρο εξ ουρανου για καποιους(σαφως οχι ολους-αλλα σιγουρα για αυτους που κανουν ενστασεις..για να παρουν την μεταταξη,νομιζω ολοι το καταλαβαινουμε αυτο,διοτι προφανως και την θελουν,οποτε το επιχειρημα οτι καποιο αναγκαστικα πηγαν καπου που δεν ηθελαν,σαφως δεν ισχυει για αυτους που κανουν ενσταση για να την παρουν),οποτε το να ορυονται ,να γκρινιαζουν και να το παιζουν θυματα,διοτι ειναι και καλα φτυσμενοι,οι τελευταιοι και ολα τα συναφη..ειναι τουλαχιστον προκλητικο,οταν εντελως ξαφνικα και εκτακτα τους δωθηκε το δικαιωμα της μεταθεσης,διοτι μεταθεση ειναι,εις βαρος της νομιμης διαδικασια των εθελοντικων,της συστασης δηλαδη των νεων κλαδων,που προυπηρχε και που ποτε δεν ακυρωθηκε.Μην τα θελουν καποιοι ολα δικα τους.Να εχουν υπομονη,διοτι ενδεχεται να παρουν μια μεταθεση ενω κανονικα δεν θα την ειχαν παρει.Να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους παρακαλω.Οσον αφορα το σχόλιο.,.οτι κανενας δεν εμποδισε αυτους των εθελοντικων να λαβουν μερος στις υποχρεωτικες να πω οτι:1ον)Οταν εχεις λαβεις μερος στη συσταση νεων κλαδων στη α/θμια..και μετα λενε και για υποχρεωικες μεταταξεις πλεοναζοντος προσωπικου,καταλαβαινεις αυτο που ειναι λογικο και σωστο.Οτι ειναι αλλη η μια διαδικασια και αλλη η αλλη.ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝ,ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙς ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ
Καλησπερα σας συναδελφοι και ευχομαι καλα αποτελεσματα για ολους σας.Επιτρεψτε μου μονο να επισημανω πως κατα τη γνωμη μου και επειδη δουλευω σε γραφειο, καλυτερα να μην πανε οι μεταταγεντες τωρα να αναλαβουν υπηρεσια γιατι θα γινει ενα ντομινο ανευ προηγουμενου. Στην Πρωτοβαθμια εχουν διατεθει απειρα ατομα απο τη Δευτεροβαθμια τα οποια αν επιστρεψουν θα γινει μπαχαλο τρελο με τις τοποθετησεις συν το μπαχαλο που θα γινει εκει που ηδη υπηρετουν οι μεταταγεντες. Περα απο το ατομικο συμφερον υπαρχει και η ευρυθμη λειτουργια των σχολειων γι αυτο και οσοι παιρνουν αποσπαση δεν αποδεσμευονται αμεσως.Αλλωστε το σημαντικο ειναι να παρετε τη μεταταξη να ξενοιασετε για το υπολοιπο της καριερας σας, λιγη ακομα υπομονη ειναι μικρο τιμημα.
Από Μπράτη στο facebook πριν από λίγο:"166 νέες μετατάξεις, 92 τροποποιήσεις και 36 ανακλήσεις περιλαμβάνει η απόφαση που έχει υπογράψει ο υπουργός για τις υποχρεωτικές μετατάξεις από τη β/θμια στην α/θμια.Πού έχει κολλήσει το θέμα;;; δεν έχουν αποφασίσει ακόμη αν θα μετακινηθούν τώρα οι εκπκοί ή στο τέλος του σχολικού έτους.Τι είχες Γιάννη ,τι είχα πάντα.Τα ίδια που κάνει και με τις αποσπάσεις..υπογράφει,αλλά δεν αποδεσμεύει τους συναδέλφους."
Καλά τι μαγείρεμα έχει πέσει?Από 76 μετατάξεις έγιναν 166 και από 40 τροποποιήσεις έγιναν 92.Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα.Μωρ΄τι είναι τούτοι?Περιμένετε να δείτε, όσο θα περνάει ο καιρός, τόσο θα υπερτριπλασιάζονται