*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4798728 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος el

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • 'Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"ΕΛΥΤΗΣ
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #11578 στις: Ιανουαρίου 16, 2014, 08:14:45 pm »
Τελικά, η απόφαση ΕΧΕΙ πάει για ΦΕΚ ή ΘΑ πάει;
Κανείς δεν ξέρει....Σε μένα είπαν οτι θα περασει για εγκριση απο το λογιστήριο του κρατους κ θα παει για φεκ...
cease the day!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:29:28 »

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #11579 στις: Ιανουαρίου 16, 2014, 08:35:02 pm »
Δεν το πιστεύω αυτό πάλι με το θα δουν πότε θ'αποδεσμεύσουν τον κόσμο. Δεν φτάνει που οι ίδιοι καθυστέρησαν τόσους μήνες την κατάρτιση της λίστας, δεν φτάνει που δεν είναι καθόλου δική μας υπαιτιότητα αυτή η καθυστέρηση, τώρα θα τιμωρηθούμε κι επειδή ΑΥΤΟΙ άργησαν να τα βγάλουν ? Ελλάς το μεγαλείο σου.
@Γατόπαρδε, καλησπέρα. Έχεις δίκιο στο ότι είχαν πει πως δικαίωμα να κάνεις αίτηση για υποχρεωτική μετάταξη έχεις εφόσον ο νομός σου βγάλει πλεονάζον προσωπικό στην ειδικότητά σου κι άλλα τέτοια. Έλα όμως που στη λίστα του Οκτωβρίου εγώ προσωπικά βρήκα 15 άτομα με λιγότερα μόρια από εμένα που πήραν μετάταξη προερχόμενα από νομό χωρίς πλεονάζον προσωπικό στην ειδικότητά μας και μάλιστα που δεν ανήκαν (ως διαθεσίτες) στην περιοχή όπου πήραν μετάταξη. Και τελικά, έκαναν την αίτηση και δικαιώθηκαν (τώρα το πώς, μη με ρωτάς). Άρα, κανείς δεν μας απαγόρεψε αληθινά να κάνουμε αίτηση και στις υποχρεωτικές. Έτσι έκανα κι εγώ όπου μου δινόταν η δυνατότητα. Αυτάαααααα
Αυτα θα σε συμβουλευα να μην τα γραφεις,γιατι εκτιθεσαι πολυ ασχημα.Και εγω ξερω μια τετοια περιπτωση στο μερος που ειμαι.Και ολοι ξερουμε πως πηραν αυτην την μεταταξη.Δηλαδη τωρα τι μας λες;οτι επρεπε να βαλουμε κανενα μεσο;Σοβαρα;;φταιμε δηλαδη εμεις που πηγαμε με το σταυρο στο χερι,ενω μπορουσαμε να παρουμε την μεταταξουλα πατωντας πανω σε αλλους;

Κοσμάς

• Επισκέπτης
« Απάντηση #11580 στις: Ιανουαρίου 16, 2014, 09:28:06 pm »
Ουδέν νεώτερον και σήμερα από το μέτωπον.

Αποσυνδεδεμένος elenam

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11581 στις: Ιανουαρίου 16, 2014, 10:43:46 pm »
Αυτα θα σε συμβουλευα να μην τα γραφεις,γιατι εκτιθεσαι πολυ ασχημα.Και εγω ξερω μια τετοια περιπτωση στο μερος που ειμαι.Και ολοι ξερουμε πως πηραν αυτην την μεταταξη.Δηλαδη τωρα τι μας λες;οτι επρεπε να βαλουμε κανενα μεσο;Σοβαρα;;φταιμε δηλαδη εμεις που πηγαμε με το σταυρο στο χερι,ενω μπορουσαμε να παρουμε την μεταταξουλα πατωντας πανω σε αλλους;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:29:28 »

Αποσυνδεδεμένος agglikouPE06

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11582 στις: Ιανουαρίου 16, 2014, 10:50:15 pm »
Δείτε εδώ:
http://www.esos.gr/article/eidisis-protovathmia-ekpaidefsi/proslipseis_apospaseis_metataxeis_syntaxiodothseis_ekpaideytikon
Ενημέρωση από Παληγιάννη. Για μετατάξεις συμπίπτουν τα λεγόμενα με αυτά που ήδη ξέρουμε από συναδέλφους στο παρόν νήμα.

Αποσυνδεδεμένος lostinspace

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11583 στις: Ιανουαρίου 16, 2014, 10:53:55 pm »
Στενοχωριέμαι πολύ όταν βλέπω συναδέλφους να κατακρίνουν όλους εμάς που συμμετείχαμε στις υποχρεωτικές μετατάξεις ή που κάναμε ενστάσεις στην πορεία.Εγώ προσωπικά πέρασα εφιαλτικά δύο εβδομάδες τον Αύγουστο μέχρι ν'αποφασίσω αν θα πρέπει να κάνω αίτηση από την στιγμή που είχε τόσα πολλά αδιευκρίνιστα σημεία και ασάφειες η όλη διαδικασία.Τελικά μετά απο πολύ ξενύχτι,άγχος και σκέψεις αποφάσισα να πάρω το ρίσκο μου και να κάνω αίτηση έχοντας στο μυαλό μου ότι απο την στιγμή που δεν απέκτησα ποτέ οργανική θέση και βρίσκομαι στην διάθεση ενος ΠΥΣΔΕ  600 χλμ μακριά απο το σπίτι μου ίσως τελικά να μην έχω πολλά να χάσω.Όλο αυτό το συναίσθημα αβεβαιότητας και αμφιταλάντευσης για το αν αυτο που πάω να κάνω είναι το σωστό ήταν πολύ ψυχοφθόρο απο μόνο του και σε συνδυασμό με το γεγονός οτι τελικά φέτος δεν κατάφερα να πάρω ούτε απόσπαση ούτε μετάταξη ήταν μια σκέτη απογοήτευση.Πόσο μάλλον όταν είδα άτομα με λιγότερα μόρια απο εμένα να παίρνουν μετάταξη στις περιοχές που είχα αιτηθεί εγω χωρίς επιτυχία.Είναι δυνατον μετά να μην κάνω ένσταση για να διεκδικήσω το δίκιο μου;Ακόμα και να δικαιωθώ κρατάω μικρό καλάθι γιατί πραγματικά έτσι ρευστά όπως έιναι τα πράγματα στην χώρα αυτή τη στιγμή δεν ξέρω κατα πόσο αυτοί οι κύκλοι μετατάξεων είναι μια ακίνδυνη διαδικασια και κανείς δεν ξέρει που μπορεί να μας οδηγήσει μακροπρόθεσμα.Γι'αυτο συνάδελφοι μην βιάζεστε να κατακρίνετε.Αν δεν υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ μας δεν πρόκειται να βελτιωθούν τα πράγματα ποτέ.

Αποσυνδεδεμένος lautassari

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #11584 στις: Ιανουαρίου 16, 2014, 10:54:15 pm »
"Άγνωστο παραμένει το πότε θα ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία των μετατάξεων."
no comments.
Καληνύχτα. Αύριο πάλι...

Αποσυνδεδεμένος lautassari

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #11585 στις: Ιανουαρίου 16, 2014, 10:58:21 pm »
@lostinspace και @elenam συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Πολλούς τους συμφέρει να....φαγωθούμε μεταξύ μας.

Αποσυνδεδεμένος elenam

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11586 στις: Ιανουαρίου 16, 2014, 11:01:21 pm »
lostinspace
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Γατόπαρδος
Κάτι που ξέχασα πριν να προσθέσω : προφανώς κι εγώ δεν είχα κι ούτε έχω κανένα μέσον, γι'αυτό άλλωστε και βρίσκομαι στο παρόν νήμα να ενημερώνομαι για το θέμα το συγκεκριμένο.
lautassari
Συμφωνώ επίσης απόλυτα για το "no comments"...

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #11587 στις: Ιανουαρίου 16, 2014, 11:41:35 pm »
Στενοχωριέμαι πολύ όταν βλέπω συναδέλφους να κατακρίνουν όλους εμάς που συμμετείχαμε στις υποχρεωτικές μετατάξεις ή που κάναμε ενστάσεις στην πορεία.Εγώ προσωπικά πέρασα εφιαλτικά δύο εβδομάδες τον Αύγουστο μέχρι ν'αποφασίσω αν θα πρέπει να κάνω αίτηση από την στιγμή που είχε τόσα πολλά αδιευκρίνιστα σημεία και ασάφειες η όλη διαδικασία.Τελικά μετά απο πολύ ξενύχτι,άγχος και σκέψεις αποφάσισα να πάρω το ρίσκο μου και να κάνω αίτηση έχοντας στο μυαλό μου ότι απο την στιγμή που δεν απέκτησα ποτέ οργανική θέση και βρίσκομαι στην διάθεση ενος ΠΥΣΔΕ  600 χλμ μακριά απο το σπίτι μου ίσως τελικά να μην έχω πολλά να χάσω.Όλο αυτό το συναίσθημα αβεβαιότητας και αμφιταλάντευσης για το αν αυτο που πάω να κάνω είναι το σωστό ήταν πολύ ψυχοφθόρο απο μόνο του και σε συνδυασμό με το γεγονός οτι τελικά φέτος δεν κατάφερα να πάρω ούτε απόσπαση ούτε μετάταξη ήταν μια σκέτη απογοήτευση.Πόσο μάλλον όταν είδα άτομα με λιγότερα μόρια απο εμένα να παίρνουν μετάταξη στις περιοχές που είχα αιτηθεί εγω χωρίς επιτυχία.Είναι δυνατον μετά να μην κάνω ένσταση για να διεκδικήσω το δίκιο μου;Ακόμα και να δικαιωθώ κρατάω μικρό καλάθι γιατί πραγματικά έτσι ρευστά όπως έιναι τα πράγματα στην χώρα αυτή τη στιγμή δεν ξέρω κατα πόσο αυτοί οι κύκλοι μετατάξεων είναι μια ακίνδυνη διαδικασια και κανείς δεν ξέρει που μπορεί να μας οδηγήσει μακροπρόθεσμα.Γι'αυτο συνάδελφοι μην βιάζεστε να κατακρίνετε.Αν δεν υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ μας δεν πρόκειται να βελτιωθούν τα πράγματα ποτέ.
Μην διαστρεβλωνετε αυτα που λεω.Καθηγητες ειστε υποτιθεται...οκ...μπορουμε να διαβαζουμε και να καταννοουμε αυτα που λεμε;
Σαφως και πολυ καλα εκαναν ενσταση οσοι νιωθουν οτι αδικηθηκαν.Πρωτη εγω φωναζω οτι πρεπει να διεκδικουμε τα δικαιωματα μας και οταν αδικουμαστε να πραττουμε οπως πρεπει.
Εγω αλλο λεω.Ειναι τουλαχιστον προκληση..οταν καποια ατομα,δεν λεω ολα,αλλα καποια...τους ηρθε ως μανα εξ ουρανου αυτο το δωρακι της υπουργαρα μας..οταν ξαφνικα τους δωθηκε το δικαιωμα να παρουν μεταθεση,πατωντας πανω σε αυτους που πρωτοι ειχαν κληθει να συμμετεχουν στ ις εθελοντικες και αγνοηθηκαν εντελως παρανομα και ανηθικα,να παραπονιουνται ως τα μεγαλα θυματα.Εκει ειναι η ενσταση μου και η επισημανση μου.Οχι σε αυτους που εκαναν αιτηση στις υποχρεωτικες,ουτε σε αυτους που εκαναν ενσταση,αλλα σε αυτους που τοσο καιρο τωρα μας το παιζουν θυματα και αδικημενοι ενω δεν ειναι.
Ξεχωριστε επιτελους το τι λεω και το που καποιοι προσπαθουν να οδηγουν την σκεψη σας.
ΥΓ.Και οχι αγαπητη μου elenam,δεν φταινε αυτοι που δεν μυρισαν τα νυχια τους οτι το υπουργειο θα παρανομισει και θα δωσει μεταταξη οταν δενε χει δωσει πλεοναζοντες ή κενο σε νομο που ζητας.
Απολαυστε λοιπον το ενδεχομενο της μεταθεσης εξ ουρανου,αλλα μην παραπονιεστε ως θυματα.Εκει ειναι η ενσταση μου.Διοτι δεν ειστε εσεις οι αδικημενοι.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 16, 2014, 11:43:40 pm από Γατόπαρδος »

Αποσυνδεδεμένος anna__

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11588 στις: Ιανουαρίου 17, 2014, 12:00:15 am »
κι εμείς κάναμε αίτηση κ στις εθελοντικές κ πήραμε το ρίσκο κ κάναμε κ στις υποχρεωτικές..εσύ προφανώς δεν ήθελες να πάρεις αυτό το ρίσκο, οπότε τι συζητάμε τώρα..μακάρι να έβγαιναν οι εθελοντικές αλλά..

Αποσυνδεδεμένος sunday

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11589 στις: Ιανουαρίου 17, 2014, 12:12:54 am »
κι εμείς κάναμε αίτηση κ στις εθελοντικές κ πήραμε το ρίσκο κ κάναμε κ στις υποχρεωτικές..εσύ προφανώς δεν ήθελες να πάρεις αυτό το ρίσκο, οπότε τι συζητάμε τώρα..μακάρι να έβγαιναν οι εθελοντικές αλλά..

Μόνο που οι αποφάσεις για τις υπηρεσιακές μεταβολές δημοσίων υπαλλήλων είναι ανεπίτρεπτο να εμπεριέχουν ρίσκο, όπως χαρακτηριστικά λες. Η εκάστοτε Διοίκηση είναι βάσει Συντάγματος υποχρεωμένη να παρέχει διαδικασίες αξιοκρατικές και διαφανείς για όλους. Τι θα πει ρίσκο; Άνθρωποι μορφωμένοι δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τέτοια επιχειρήματα. Τώρα, εάν κάποιοι βγήκαν ευνοημένοι από όλη αυτήν την ιστορία, αυτό είναι άλλο θέμα. Γι' αυτό ζούμε στην Έλλάδα της σημερινής κατάντιας. Όχι, όμως, να βγάζουμε και τους άλλους ηλίθιους, επειδή θεωρούσαν ότι το νόμιμο είναι το ηθικό και σωστό!

Αποσυνδεδεμένος anna__

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11590 στις: Ιανουαρίου 17, 2014, 12:26:34 am »
μακάρι να γινόντουσαν όλα νόμιμα αλλά..όταν για μια δεκαετία γυρίζεις από νησί σε νησί κ χωρίς οργανική κ με 800 ευρώ τότε δεν έχεις την πολυτέλεια να περιμένεις μήπως τυχόν βγουν οι εθελοντικές..όχι ότι κ με τις υποχρεωτικές θα παίρναμε σίγουρα μετάταξη, όπως αποδείχτηκε όσοι ήταν στα αστικά κέντρα παρέμειναν εκεί κ εμείς ακόμη περιμένουμε μήπως κ γίνουν δεκτές οι ενστάσεις μας..άσε που κ να την πάρω απλά θα είμαι σε στεριά ούτε καν στην πόλη μου..α

Αποσυνδεδεμένος sunday

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11591 στις: Ιανουαρίου 17, 2014, 12:37:56 am »
Μ΄αυτήν την λογική, όσοι έβαλαν τα μέσα και τα έξω και πήραν μετάταξη στην α' φάση και με τις ενστάσεις καλά έκαναν, κοίταξαν το συμφέρον τους. Οι υπόλοιποι θα μείνουν με το ρίσκο τους... Δεν χρειάζεται λοιπόν ούτε να παραπονιούνται ούτε να ειρωνεύονται τους άλλους.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182667
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)