0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σύμφωνα με το σκεπτικό σου αυτοί πρέπει να τεθούν σε αργία!
Ορισμένοι πανικόβλητοι, από το πόσο ντρόμπρα και σταθερή είναι η νέα κυβέρνηση, εύχεστε να γίνει η κολοτούμπα....ευσεβείς πόθοι!Λοιπόν τα μόρια θα ανακοινωνθούν και οι δηλώσεις κτλ....και αν έγινε ρεμούλα....όσοι την έκαναν στον μπάγκο. Όσοι εν αγνοία τους πήραν την μετάταξη ενώ δε την δικαιούνται (χωρίς φυσικά να φταίνε) εννοείται ότι επιστρέφουν από κει που ήρθαν για να μεταταχθούν όσοι πραγματικά το άξιζαν. Ολα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Μαθατε μερικοί εδω μέσα στη ρεμούλα αποσπάσεων-μεταθέσεων επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ....ε λοιπόν τέρμα αυτά. Και αυτά που γράφω δεν είναι καθόλου εκδικητικά αλλά τα νόμιμα. Επίσης θα τακτοποιηθεί σύντομα και το θέμα των εθελοντικών μετατάξεων που πήγαν άκλαφτες για να γίνει η ρεμούλα (και επιμένω σε αυτή τη λέξη!!) των υποχρεωτικών.
Σκληρές κουβέντες... τουλάχιστον ας προσέχουμε πως τα λέμε... ξέρεις, οι μεταταγμένοι είναι συνάδελφοί σου και αυτοί, δεν είναι ζώα.... Λίγο τακτ και ευαισθησία δεν θα έβλαπταν. Πες τη γνώμη σου, το παράπονό σου, ό,τι άλλο τέλος πάντων θες. Κομψά όμως χωρίς να δικάζεις..... Απ' αυτά που γράφεις, εγώ μόνο κακία, πικρία και εκδίκηση εισέπραξα!!!
Ο εν λογω συναδελφος που με αποκαλει κομματοσκυλο δεν γνωριζει οτι υπηρετησα 12 χρονια σε νησια παραμεθοριου χωρις καμια αποσπαση, ουτε γνωριζει την οικογενειακη μου κατασταση. Προς απαντηση του λοιπον, ειχα κανει αιτηση και με τις εθελουσιες και παλι θα μετατασσομουν καθως εχω μαζεψει υψηλα τριψηφιο αριθμο μοριων, πραγμα που μου επιτρεπςι να βλεπω τα πραγματα πιο αντικειμενικα και οχι με τη δικη του εμπαθεια
εγω που τη βλεπω απο εξω αυτη τη διαδικασια, ουτε αιτηση εκανα ουτε τιποτα, ενα εχω να πω: οσον αφορα στις υποχρεωτικες, η κοινη λογικη λεει το εξης: κατι μου βρωμαει στη διαδικασια αυτη, λογω του οτι δεν ανακοινωθηκαν τα μορια. οσοι πηραν μεταταξη δικαιως, δεν εχουν λογο να φοβουνται, διοτι αν ξανατρεξει η διαδικασια παλι θα ναι μεσα. τωρα ολα τα υπολοιπα τα ακουω τζαμπα κ βερεσε συναδελφοι...οσοι εκαναν κατι παρανομο, να υποστουν τις συνεπειες οπως οριζονται απο το νομο, δεν ξερω ποιες ειναι. αλλα οφειλουμε να μαστε δικαιοι, για να λεμε οτι ζουμε σε πολιτισμενη κοινωνια. αν υπαρχουν ατομα που ζητησαν μεταταξη κ δεν πηραν, ενω αλλοι με λιγοτερα μορια πηραν, αυτο το θεωρω αδικια. επισης στο θεμα των εθελοντικων ειναι οντως εμπαιγμος να τους βαλαν να κανουν αιτηση και να μην τους εδωσαν τιποτα τελικα. και να το δωσαν σε αλλους με τις υποχρεωτικες..δυσκολο θεμα ολο αυτο, και δυστυχως παιχτηκαν βρωμικα παιχνιδια, τα οποια χρονια τωρα παιζονται με διάφορα θεματα στην εκπαιδευση. δεν πρεπει καποτε να υπαρχει διαφανεια πια και ολα να γινονται νομιμα στον ερμο αυτο τοπο;
You must be joking!!Ευαισθησία για αυτόν/ην που έκλεψε από άλλο συνάδελφο (με ψευδή στοιχεία ή δάκτυλο του τελειωμένου Αρβι)!!!!Ας δείξουμε τότε ευαισθησία για τον γνωστό πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης...για τον Άκη...για το Σάκη. Κατά την άποψη σου λοιπόν....ας δώσουμε τόπο στην οργή...δε βαριέσε...ποιος το ψάχνει τώρα!! Ασε που αν γυρίσουν πίσω αυτοί που ευθαρσώς λέω ότι ΕΚΛΕΨΑΝ και ΑΔΙΚΗΣΑΝ....θα πρέπει να ξανατρέξουν μεταθέσεις/αποσπάσεις κτλ....ποιος τα κάνει όλα αυτά τώρα;;;!!!Τελοσπάντων, δε το συνεχίζω...θα το συνεχίσει ο Κουράκης και ο Κοτσιφάκης...stay tuned!