*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4793762 φορές)

0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rollo_tomassi

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #12922 στις: Φεβρουαρίου 08, 2015, 03:48:49 pm »
Εγώ θα είμαι απολύτως ικανοποιημένος ακόμα και αν δε γίνει τίποτα για εμάς των εθελοντικών, αρκεί να
1) Δημοσιευτούν τα ονόματα όσων έκαναν αίτηση, τα μόρια μεταθέσεων, τα μόρια πτυχίων και το ΠΥΣΔΕ προέλευσης.
2) Να εκτελεστεί πάλι ο αλγόριθμος (ΠΥΣΔΕ-περιφέρεια-επικράτεια) τηρώντας τους αριθμούς της 1ης και μόνο της 1ης διαπιστωτικής πράξης. Όχι της 2ης που βγήκε εκ των υστέρων για να καλύψει τα κάποια
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 08, 2015, 03:50:53 pm από rollo_tomassi »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:46:38 »

Αποσυνδεδεμένος moon

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #12923 στις: Φεβρουαρίου 08, 2015, 03:51:25 pm »
Πριν από λίγες μέρες είπα ότι είναι πολύ δύσκολο να ακυρωθούν οι μετατάξεις και οι γνωστοί ¨δικαστες¨ του forum έπεσαν να με φάνε. Προσωπικά με συμφέρει να ακυρωθούν γιατί με τις τελευταίες ενστάσεις πήγα στην 1η μου επιλογή, αλλά έχω τα μόρια για να την ξαναπάρω, σε αντίθεση με άλλους που ήρθαν με πολύ λιγότερα μόρια στις προηγούμενες ενστάσεις. Το θεωρώ όμως πρακτικά αδύνατο, γιατί αυτό θα ειχε σαν αποτέλεσμα και την ακύρωση οποιασδήποτε υπηρεσιακής μεταβολής έχει γίνει τόσο στην α'θμια όσο και στην β´θμια τα τελευταία δυο χρόνια, καθώς  αλλάζουν μόρια μεταθέσεων, αποσπάσεων, μόρια συνυπηρέτησης, οριστικές τοποθετήσεις σε θέσεις που άφησαν οι μεταταγμενοι κ.ά.

Αποσυνδεδεμένος moon

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12924 στις: Φεβρουαρίου 08, 2015, 03:57:27 pm »
@rollo_tomassi

Για το 4 που λες, γνωρίζω άτομα που πήραν μετάταξη τον Αύγουστο του 2013 χωρίς το ΠΥΣΔΕ τους να έχει δηλώσει πλεόνασμα στην ειδικότητά τους. Στη συνέχεια, στο ίδιο ΠΥΣΔΕ άτομα της ίδιας ειδικότητας νιώθοντας αδικημένοι, ενώ δεν είχαν κάνει αρχικά αίτηση, έκαναν ένσταση ζητώντας μετάταξη. Δεν γνωρίζω την εξέλιξη, αλλά φαντάζομαι ότι σε όλη τη χώρα υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις και σίγουρα κάποιοι ικανοποιήθηκαν. Σύμφωνα με το σκεπτικό σου αυτοί πρέπει να τεθούν σε αργία!

Αποσυνδεδεμένος rollo_tomassi

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12925 στις: Φεβρουαρίου 08, 2015, 04:08:49 pm »
Σύμφωνα με το σκεπτικό σου αυτοί πρέπει να τεθούν σε αργία!
Όχι. Αυτοί δε δήλωσαν εσκεμμένα λάθος στοιχεία.
Ξέρεις πολύ καλά ποιους εννοώ.
Μην πετάτε την μπάλα εκτός γηπέδου (το ακούς εσύ τώρα, αλλά πάει περισσότερο αλλού αυτό, όχι τόσο σε σένα) για να θολώσετε την κατάσταση. Σφίξτε όσο θέλετε τον κόμπο, εμείς θα τον λύνουμε και θα τα κάνουμε όλα ταλιράκια.

Αν εν τέλει δεν κατάλαβες, θεωρώ ότι πρέπει να τεθούν σε αργία όσοι δήλωσαν άλλη θέση οργανικής (απόσπαση πιθανώς και όχι οργανική) και όσοι μετατάχθηκαν χωρίς αίτηση (συμμετέχοντας σίγουρα σε κάποια διαδικασία παλιών πρωτοκόλλων).

ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ.
ΑΝ.

Οι υπόλοιποι που τα ΠΥΣΔΕ τους δεν έδωσαν πλεονάσματα, να επιστρέψουν στα παλιά τους ΠΥΣΔΕ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:46:38 »

Αποσυνδεδεμένος topsy

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12926 στις: Φεβρουαρίου 08, 2015, 04:52:52 pm »
Διαβαζω και ξαναδιαβαζω ολα ταεγγραφα του υπουργειου εκεινου του καλοκαιριου και δεν αναγραφεται πουθενα οτι οι μεταταξεις θα ετρεχαν ΠΥΣΔΕ, περιφερεια, επικρατεια. Οι μονοι που το ερμηνευσαν κατα το δοκουν ηταν οι συνδικαλιστες και ο ενας συλλογος καθηγητων γαλλικης και μετα το αναπαρηγαγαν ολοι. Αν διαβασετε απαντησεις σε ενστασεις που εχει στειλει το υπουργειο, θα δειτε οτι γραφει πως δεν ισχυει κατι τετοιο.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 08, 2015, 04:56:18 pm από topsy »

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12927 στις: Φεβρουαρίου 08, 2015, 04:56:17 pm »
Ορισμένοι πανικόβλητοι, από το πόσο ντρόμπρα και σταθερή είναι η νέα κυβέρνηση, εύχεστε να γίνει η κολοτούμπα....ευσεβείς πόθοι!
Λοιπόν τα μόρια θα ανακοινωνθούν και οι δηλώσεις κτλ....και αν έγινε ρεμούλα....όσοι την έκαναν στον μπάγκο. Όσοι εν αγνοία τους πήραν την μετάταξη ενώ δε την δικαιούνται (χωρίς φυσικά να φταίνε) εννοείται ότι επιστρέφουν από κει που ήρθαν για να μεταταχθούν όσοι πραγματικά το άξιζαν. Ολα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Μαθατε μερικοί εδω μέσα στη ρεμούλα αποσπάσεων-μεταθέσεων επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ....ε λοιπόν τέρμα αυτά. Και αυτά που γράφω δεν είναι καθόλου εκδικητικά αλλά τα νόμιμα. Επίσης θα τακτοποιηθεί σύντομα και το θέμα των εθελοντικών μετατάξεων που πήγαν άκλαφτες για να γίνει η ρεμούλα (και επιμένω σε αυτή τη λέξη!!) των υποχρεωτικών.
Σκληρές κουβέντες... τουλάχιστον ας προσέχουμε πως τα λέμε... ξέρεις, οι μεταταγμένοι είναι συνάδελφοί σου και αυτοί, δεν είναι ζώα....  Λίγο τακτ και ευαισθησία δεν θα έβλαπταν. Πες τη γνώμη σου, το παράπονό σου, ό,τι άλλο τέλος πάντων θες. Κομψά όμως χωρίς να δικάζεις..... Απ' αυτά που γράφεις, εγώ μόνο κακία, πικρία και εκδίκηση εισέπραξα!!!
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος topsy

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12928 στις: Φεβρουαρίου 08, 2015, 05:00:30 pm »
Σκληρές κουβέντες... τουλάχιστον ας προσέχουμε πως τα λέμε... ξέρεις, οι μεταταγμένοι είναι συνάδελφοί σου και αυτοί, δεν είναι ζώα....  Λίγο τακτ και ευαισθησία δεν θα έβλαπταν. Πες τη γνώμη σου, το παράπονό σου, ό,τι άλλο τέλος πάντων θες. Κομψά όμως χωρίς να δικάζεις..... Απ' αυτά που γράφεις, εγώ μόνο κακία, πικρία και εκδίκηση εισέπραξα!!!
Ο εν λογω συναδελφος που με αποκαλει κομματοσκυλο δεν γνωριζει οτι υπηρετησα 12 χρονια σε νησια παραμεθοριου χωρις καμια αποσπαση, ουτε γνωριζει την οικογενειακη μου κατασταση. Προς απαντηση του λοιπον, ειχα κανει αιτηση και με τις εθελουσιες και παλι θα μετατασσομουν καθως εχω μαζεψει υψηλα τριψηφιο αριθμο μοριων, πραγμα που μου επιτρεπςι να βλεπω τα πραγματα πιο αντικειμενικα και οχι με τη δικη του εμπαθεια

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12929 στις: Φεβρουαρίου 08, 2015, 05:10:00 pm »
Ο εν λογω συναδελφος που με αποκαλει κομματοσκυλο δεν γνωριζει οτι υπηρετησα 12 χρονια σε νησια παραμεθοριου χωρις καμια αποσπαση, ουτε γνωριζει την οικογενειακη μου κατασταση. Προς απαντηση του λοιπον, ειχα κανει αιτηση και με τις εθελουσιες και παλι θα μετατασσομουν καθως εχω μαζεψει υψηλα τριψηφιο αριθμο μοριων, πραγμα που μου επιτρεπςι να βλεπω τα πραγματα πιο αντικειμενικα και οχι με τη δικη του εμπαθεια
Συνάδελφε, κακό πράγμα η εμπάθεια και να χαρακτηρίζεις ανθρώπους, συμφωνώ και καταλαβαίνω την οργή σου. Εμένα μου έτυχε εδώ μέσα ένα άτομο να μου δείξει την εμπάθειά του με μορφή κατάρας (λες και με ήξερε και από χθες) επειδή τόλμησα να πάρω μετάταξη χωρίς βύσμα. Αλλά άντε να σε πιστέψουν!!!

Αποσυνδεδεμένος sensible

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12930 στις: Φεβρουαρίου 08, 2015, 06:11:37 pm »

You must be joking!!
Ευαισθησία για αυτόν/ην που έκλεψε από άλλο συνάδελφο (με ψευδή στοιχεία ή δάκτυλο του τελειωμένου Αρβι)!!!!
Ας δείξουμε τότε ευαισθησία για τον γνωστό πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης...για τον Άκη...για το Σάκη.
 Κατά την άποψη σου λοιπόν....ας δώσουμε τόπο στην οργή...δε βαριέσε...ποιος το ψάχνει τώρα!! Ασε που αν γυρίσουν πίσω αυτοί που ευθαρσώς λέω ότι ΕΚΛΕΨΑΝ και ΑΔΙΚΗΣΑΝ....θα πρέπει να ξανατρέξουν μεταθέσεις/αποσπάσεις κτλ....ποιος τα κάνει όλα αυτά τώρα;;;!!!

Τελοσπάντων, δε το συνεχίζω...θα το συνεχίσει ο Κουράκης και ο Κοτσιφάκης...stay tuned!

Αποσυνδεδεμένος pe06ke

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #12931 στις: Φεβρουαρίου 08, 2015, 06:24:44 pm »
εγω που τη βλεπω απο εξω αυτη τη  διαδικασια, ουτε αιτηση εκανα ουτε τιποτα, ενα εχω να πω:
οσον αφορα στις υποχρεωτικες, η κοινη λογικη λεει το εξης: κατι μου βρωμαει στη διαδικασια αυτη, λογω του οτι δεν ανακοινωθηκαν τα μορια. οσοι πηραν μεταταξη δικαιως, δεν εχουν λογο να φοβουνται, διοτι αν ξανατρεξει η διαδικασια παλι θα ναι μεσα. τωρα ολα τα υπολοιπα τα ακουω τζαμπα κ βερεσε συναδελφοι...οσοι εκαναν κατι παρανομο, να υποστουν τις συνεπειες οπως οριζονται απο το νομο, δεν ξερω ποιες ειναι. αλλα οφειλουμε να μαστε δικαιοι, για να λεμε οτι ζουμε σε πολιτισμενη κοινωνια. αν υπαρχουν ατομα που ζητησαν μεταταξη κ δεν πηραν, ενω αλλοι με λιγοτερα μορια πηραν, αυτο το θεωρω αδικια.
επισης στο θεμα των εθελοντικων ειναι οντως εμπαιγμος να τους βαλαν να κανουν αιτηση και να μην τους εδωσαν τιποτα τελικα. και να το δωσαν σε αλλους με τις υποχρεωτικες..
δυσκολο θεμα ολο αυτο, και δυστυχως παιχτηκαν βρωμικα παιχνιδια, τα οποια χρονια τωρα παιζονται με διάφορα θεματα στην εκπαιδευση. δεν πρεπει καποτε να υπαρχει διαφανεια πια και ολα να γινονται νομιμα στον ερμο αυτο τοπο;

Αποσυνδεδεμένος sensible

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12932 στις: Φεβρουαρίου 08, 2015, 06:42:13 pm »
εγω που τη βλεπω απο εξω αυτη τη  διαδικασια, ουτε αιτηση εκανα ουτε τιποτα, ενα εχω να πω:
οσον αφορα στις υποχρεωτικες, η κοινη λογικη λεει το εξης: κατι μου βρωμαει στη διαδικασια αυτη, λογω του οτι δεν ανακοινωθηκαν τα μορια. οσοι πηραν μεταταξη δικαιως, δεν εχουν λογο να φοβουνται, διοτι αν ξανατρεξει η διαδικασια παλι θα ναι μεσα. τωρα ολα τα υπολοιπα τα ακουω τζαμπα κ βερεσε συναδελφοι...οσοι εκαναν κατι παρανομο, να υποστουν τις συνεπειες οπως οριζονται απο το νομο, δεν ξερω ποιες ειναι. αλλα οφειλουμε να μαστε δικαιοι, για να λεμε οτι ζουμε σε πολιτισμενη κοινωνια. αν υπαρχουν ατομα που ζητησαν μεταταξη κ δεν πηραν, ενω αλλοι με λιγοτερα μορια πηραν, αυτο το θεωρω αδικια.
επισης στο θεμα των εθελοντικων ειναι οντως εμπαιγμος να τους βαλαν να κανουν αιτηση και να μην τους εδωσαν τιποτα τελικα. και να το δωσαν σε αλλους με τις υποχρεωτικες..
δυσκολο θεμα ολο αυτο, και δυστυχως παιχτηκαν βρωμικα παιχνιδια, τα οποια χρονια τωρα παιζονται με διάφορα θεματα στην εκπαιδευση. δεν πρεπει καποτε να υπαρχει διαφανεια πια και ολα να γινονται νομιμα στον ερμο αυτο τοπο;

Πες τα Χρυσόστομε!...Ότι λεω και εγώ αλλά πιο "ήπια"....γιατί όπως λες δεν σε αφορά άμεσα το θέμα. Εμείς που έχουμε όμως εμπλακεί σε αυτές τις διαδικασίες να μας συμπαθάτε άλλα θα μιλήσουμε και λίγο πιο έντονα!

Περιμένεις στην τράπεζα και μπαίνει ένας με φόρα και σου τρώει τι σειρά. Τι κάνεις;
Αρχικά είσαι ευγενικός (ένσταση στις μεταταξεις, ενεργοποιείς ΕΛΜΕ/ΟΛΜΕ κτλ για να ανακοινωθούν τα μόρια)
Αυτός δεν ακούει τίποτα...αλλά κλέβει και τη θέση του μπροστινού (νέα πλεονάσματα/κενά ΑΡ

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12933 στις: Φεβρουαρίου 08, 2015, 07:27:33 pm »
... στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα....

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12934 στις: Φεβρουαρίου 08, 2015, 07:41:49 pm »
You must be joking!!
Ευαισθησία για αυτόν/ην που έκλεψε από άλλο συνάδελφο (με ψευδή στοιχεία ή δάκτυλο του τελειωμένου Αρβι)!!!!
Ας δείξουμε τότε ευαισθησία για τον γνωστό πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης...για τον Άκη...για το Σάκη.
 Κατά την άποψη σου λοιπόν....ας δώσουμε τόπο στην οργή...δε βαριέσε...ποιος το ψάχνει τώρα!! Ασε που αν γυρίσουν πίσω αυτοί που ευθαρσώς λέω ότι ΕΚΛΕΨΑΝ και ΑΔΙΚΗΣΑΝ....θα πρέπει να ξανατρέξουν μεταθέσεις/αποσπάσεις κτλ....ποιος τα κάνει όλα αυτά τώρα;;;!!!

Τελοσπάντων, δε το συνεχίζω...θα το συνεχίσει ο Κουράκης και ο Κοτσιφάκης...stay tuned!
I'm not joking!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν μίλησα ποτέ πιο σοβαρά και ειλικρινά!!!!
Ας το, το χοντραίνεις πολύ.... Δεν γίνεται έτσι ο διάλογος!
Καλά έχεις την εντύπωση πως όποιος είναι καθαρός (υπάρχουν ακόμη και σήμερα καθαροί και τίμιοι άνθρωποι) έχει να φοβηθεί κάτι;;;;
Θα μείνουμε συντονισμένοι, εδώ είμαστε, δεν φεύγουμε!!!

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12935 στις: Φεβρουαρίου 08, 2015, 07:43:55 pm »
Τόση κακεντρέχεια πως την αντέχετε βρε παιδιά;;; Πως!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144