0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι, Η ρύθμιση που προτείνεται απαιτεί νομοθετική ρύθμιση και εκ βάθρων αναμόρφωση του πλαισίου Υπηρεσιακών μεταβολών των εκπαιδευτικών (Μεταθέσεις - Μετατάξεις κλπ.)Για να προετοιμαστεί ένα τέτοιο νομοθέτημα ο μέσος χρόνος που απαιτείται προκειμένου να ψηφιστεί από την
@ φοφακιΚατ αρχήν, τι όνομα είναι αυτό;Κατά τα λοιπά, τυχαίνει να είμαι ένας από αυτούς που αδικήθηκαν παρανόμως από ένα δεξιοχουντικό (και κυρίως τα κομματόσκυλά του) και ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την πιθανότητα επανάληψης του ίδιου σεναρίου αν κάποια άλλα κομματόσκυλα καταφέρουν να εγκαθιδρύσουν μια αριστερή χούντα, και ωστόσο κάνω ότι διατηρώ μία κάποια ψυχραιμία την οποία σας συνιστώ ανεπιφύλακτα.Σφετερισμός μπορεί να είναι όντως λάθος λέξη, ευχαριστώ για την διόρθωση, εδώ μιλάμε για κανονικό βιασμό της έννοιας της αξιοκρατίας και της νομιμότητας και κλοπή αυτονόητων δικαιωμάτων. Καλύτερα;
Εγώ θα είμαι απολύτως ικανοποιημένος ακόμα και αν δε γίνει τίποτα για εμάς των εθελοντικών, αρκεί να1) Δημοσιευτούν τα ονόματα όσων έκαναν αίτηση, τα μόρια μεταθέσεων, τα μόρια πτυχίων και το ΠΥΣΔΕ προέλευσης.2) Να εκτελεστεί πάλι ο αλγόριθμος (ΠΥΣΔΕ-περιφέρεια-επικράτεια) τηρώντας τους αριθμούς της 1ης και μόνο της 1ης διαπιστωτικής πράξης. Όχι της 2ης που βγήκε εκ των υστέρων για να καλύψει τα κάποια
Αν βλέπετε στη λέξη αυτή τον εαυτό σας, πρόβλημά σας. Μαγκιά σας (κάποιοι έτσι θα το βλέπουν).Αν όχι, όπως εσύ fofaki, τότε δεν έχετε λόγο να φοβάστε τίποτα.
Δυστυχώς η όποια προσπάθεια για κοινή προσέγγιση επί του θέματος αντιμετωπίζεται από κάποιους ήδη μεταταγμένους με μια ειρωνία, απαξίωση, διασπορά του τετελεσμένου και της απογοήτευσης στους μη.Διευκρινίζω ότι δεν εννοώ απαραίτητα τη συνάδελφο με το ψευδώνυμο fofaki.Απλά γίνεται αντιληπτό ότι η οικονομική κρίση έχει στρέψει γόνους ευγενών οικογενειών και στο Δημόσιο τομέα.Αυτοί οι γόνοι και οι διασυνδέσεις τους είναι που ενίσχυσαν τη διαδικασία αυτή και αυτές οι διασυνδέσεις είναι που θα προσπαθήσουν να ακυρώσουν κάθε προσπάθεια διαφάνειας.