0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
2.Μετατάξεις εκπαιδευτικών από τη
Όταν στερούμαστε επιχειρημάτων τότε στρεφόμαστε στην προσωπική ζωή του άλλου Πράγματι αδυνατούν κάποιοι εγκέφαλοι να αντιληφθούν ότι υπάρχουν άνθρωποι που διαβάζουν το νόμο, συνδιάζουν πίνακες, βγάζουν συμπεράσματα. Λοιπόν κοιτάξτε. Όπως είπα παίζω στον ελεύθερο χρόνο με το γιο μου. Για να παίζω όμως πάντοτε και να μην εξαρτώμαι από το μεταβλητό των αποσπάσεων, επιθυμώ να λάβω την μετάθεση-μετάταξη που αντιστοιχεί στα μόριά μου, στη σειρά μου, στην ειδικότητά μου. Αν ήθελα να τους "διώξω" όλους όπως επικαλείστε ελλείψει επιχειρημάτων, δε θα είχα προτείνει προτεραιότητα στους ανήκοντες στο ΠΥΣΔΕ του ΠΥΣΠΕ, ούτε και εκτέλεση των υποχρεωτικών αλλά με διαφάνεια.Οπότε ναι, μπορείτε να στραφείτε και στα χόμπι μου, στο αν έχω στραβή μύτη ή σάπια δόντια...Γιατρέ. Μην κρυβόμαστε. Δεν είναι θέμα ζήλιας. Το ανήθικο του θέματος δεν είναι σε όποιους καλόπιστους πίστεψαν στο υπουργείο και παγιδεύτηκαν. Αυτοί να κάνουν ανάκληση και να επιστρέψουν στα ΠΥΣΔΕ τους. Το ανήθικο είναι αν υπάρχουν άνθρωποι που έλαβαν το μήνυμα: "Μη φοβάσαι, κάνε για εκεί που θέλεις και μετά θα βγουν και οργανικές". Αυτοί λοιπόν, αφού στο παρά πέντε δεν πρόλαβαν, τώρα τρέχουν. Για να μην ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση. Αυτό που έπρεπε όλη μαζί η
Προσέξτε πώς αντιφάσκει, ενώ λέει ότι πρέπει να καταργηθεί ο Ν.4172/13 στο σύνολό του, ακριβώς από κάτω προτείνει άλλα για τις μη προϋπάρχουσες ειδικότητες δλδ να ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ οι μεταταγμένοι και να δοθούν οι οργανικές ΝΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Ο Ν.4172/13, και άλλα για τις προϋπάρχουσες ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΣΕΙ Ο Ν.4172/13.Να τον χαιρόσαστε εσείς της α/θμιας, α ρε τι σου κάνουν οι ψήφοι....
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΙς ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ?ΟΧΙ ΠΟΤΕ!ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ" ΤΗΣ ΠΡΩΤΟ