0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολυς θυμος συναδελφοι. Και προσωπικοι χαρακτηρισμοι.Αντι να μας κοιτατε αφ υψηλου εμας τους γραφικους, χανετε την ψυχραιμια σας.Μα εισαστε σε πλεονεκτικη θεση.Συμβουλη...Κρατηστε λιγη ψυχραιμια για να εχετε να χασετε κ αργοτερα.Οταν θα δημοσιεύσουμε ολους τους πινακες αν το υπουργειο δεν κανει σωστα τη δουλεια του...
Ειδικά ο giatros αφιέρωσε στο νήμα των μεταθέσεων. Και έχει και το θράσος να πει ότι φούρνος γκρεμίστηκε και έχω δίκιο. Που αν δε σας ανέλυα ότι οι οργανικές στην Αθμια είναι στα σχολεία, ακόμα άλλα θα λέγατε.Κι εγώ βέβαια κάνω λάθη και δέχομαι κριτική και διορθώσεις. Αλλά από ανθρώπους που είναι γνώστες αντικειμένων και έμπειροι εδώ μέσα, με ιστορία. Όχι μετεωρίτες
Θα γκρεμιστεί κάνας φούρνος αλλά ναι ο rollo έχει δίκιο!!!
Μήπως εκμεταλευόμενος τους ΑΜ και την θέση σου σε κάποια ΔΙΔΕ άντλησες προσωπικά στοιχεία από το e- data center που είναι απόρρητα; Σκέφτηκες ποτέ πως μπορούν να αντιδράσουν κάποιοι, όχι εγώ σκοτίστηκα για τις έρευνες σου, αν δουν προσωπικά στοιχεία τους στο διαδίκτυο από τυχαίους και όχι από το ΥΠΑΙΘ;
Από δευτεροβάθμια σε δευτεροβάθμια.
Giatre αυτό έγραψες. Αν άλλο εννοούσες και άλλο έγραψες, δεκτό και πάλι.Οφείλω πάλι πάντως παρά το γεγονός ότι δε συμφωνούμε να τονίσω το ήθος σου και να ανακαλέσω εν μέρει την επιθετική μου ανάρτηση.Νόμιμε...Είσαι ( ; ) νέο μέλος οπότε μάλλον πρέπει να το ξαναπώ.Τα στοιχεία αντλήθηκαν από πίνακες που είναι υποχρεωμένες οι ΔΔΕ να αναρτούν.Και από εκεί τα πήρα.Τα στοιχεία έχουν αντληθεί από πίνακες των ΠΥΣΔΕ για τις:1) Εθελοντικές μετατάξεις 20132) Μεταθέσεις 20133)
Αυτό το θέμα που φτάνει αισίως τις 1000 σελίδες, έχει εκτροχιαστεί σε συνεχείς αντιπαραθέσεις μεταξύ των μελών που δεν προσφέρουν τίποτα για την ενημέρωση των συναδέλφων. Οι συντονιστές λαμβάνουμε πάμπολλες αναφορές για μηνύματα που θίγουν συγκεκριμένα μέλη με αγενή τρόπο. Θα αφήσω μία πίστωση χρόνου για να σταματήσουν οι όποιες προσωπικές αντιπαραθέσεις και να γράφονται πλέον μηνύματα μόνο εάν έχουν κάποιο νόημα ή κάτι νεότερο να αναφέρουν. Σε αντίθετη περίπτωση, το θέμα θα κλειδωθεί. Ευχαριστώ για την κατανόησή σας.
Επιτέλουςςςς! Αλλά δεν πρέπει να κλειδωθεί το θέμα γιατί πρέπει να μαθαίνουμε από αυτούς που γνωρίζουν κάτι. Θα πρέπει να αποκλειστούν αυτοί οι συγκεκριμένοι.