0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δες τις λίστες με τις μετατάξεις φίλε μου, μάτια έχεις.
rollo συνέχισε σε παρακαλώ να ενημερώνεις
ernie....απλά υπέροχο rollo ευχαριστώ το έχουμε κάνει παλιότερα... και τώρα ξανά από την αρχή...οψόμεθαΖητώ συγνώμη αλλά, κάποιοι έχουν ξεφύγει τελείως και αναφέρομαι σε αυτούς που μου στέλνουν προσωπικά μηνύματα (πως θα βρουν ποια είμαι -γιατί στο PDE έχουν τη πρόσβαση και τη δυνατότητα κατά τα γραφόμενά τους- και ....) Απαξιώ να τους κάνω και αναφορά....δεν φοβόμαστε αγαπητοί μου.... η Α/θμια εκπαίδευση δεν είναι ζούγκλα... και το συγκεκριμένο νήμα όσο και να προσπαθούν κάποιοι να το καπελώσουν ή να το κλειδώσουν δε θα το καταφέρουν......το δίκαιο και το σωστό είναι ένα.....και δεν επιδέχεται παρερμηνείες .... ούτε νουθεσίες για το τι θα γράφουμε....(μήπως γνωρίζει κανείς τι απέγινε ο Καπερνάρος που πριν από ένα μήνα είχε πολλές πληροφορίες για προσωπικά δεδομένα τυχάρπαστων κατά δήλωσή του.... συναδέλφων);
Για να μιλησεις για ενα θεμα πρεπει να ξεκινας απο μια κοινη βαση, αν για παραδειγμα θες να μιλησεις για τη Γη πρεπει να συμφωνησεις με το συνομιλητη σου απο κοινου οτι ειναι στρογγυλη, αλλιως η συζητηση δεν ειναι εφικτη.Πρωτη μας διαφωνια ειναι η βαθμιδα σου, εγω θεωρω οτι ανηκω στους μαθητες και η πολιτεια ας με στειλει οπου εχει αναγκη, δεν μου ανηκει η βαθμιδα, υπηρετω τη βαθμιδα.Δευτερο αστοχο σχολιο σουειναι οτι η ταυτιση των αποψεων μου με καποιους μου στερει το δικαιωμα να αναφερομαι σε φιλοσοφους ενω αυτοι που με επευφημουν χρησιμοποιουν μεχρι νεκρους πραγματικα αντριχιαστικο.Τριτο, για bullying δεν δικαιουστε να ομιλητε, οι αναφορες των συναδελφων (Νομιμος και Λιονταρι) ειναι κατατοπιστικες και καταδεικνυουν την αληθεια.Τεταρτο οι αποσπασεις που αναφερεσαι αν ηταν διογκωμενη η α/θμια και η β/θμια χρειαζοταν εκπαιδευτικους δε θα γινοταν το αντιθετο; θα γινοταν αποσπαση απο α/θμια σε β/θμια.Και κατι τελευταιο ΠΕ11 δεν ειμαι, ειμαι ΠΕ06 με 23 χρονια υπηρεσιας και 131 μορια εγω τοσα χρονια δεν ημουν αδικημενος που δεν επαιρνα αποσπαση για τον τοπο διαμονης μου; Γιατι η πολιτεια δεν εκανε κατι για μενα τοσα χρονια; Πως αισθανομουν εγω βλεποντας α/θμιους με 5 χρονια να πηγαινουν σπιτι τους και εγω να πηγαινω να καλυψω το κενο τους που αφηναν στο νησι ξερεις; δεν ξερεις. Με τον τροπο που μιλας υποβιβαζεις πολυ τον κλαδο σου και τους συναδελφους σου, και δεν τους αξιζει γιατι εχω γνωρισει αξιολογους ΠΕ11.Μακαρι να βρεθει λυση για να πατε και σεις σπιτια σας, αυτο να το διεκδικησετε και να το πετυχετε με πολλες μεταθεσεις , οχι ομως σε βαρος των συναδελφων σας που το 2013 περασαν ενα εφιαλτικο καλοκαιρι. Υ.Γ Οι θεσεις μου για οσους δηλωσαν ψευδη στοιχεια ή παρανομησαν ειναι γνωστες, για να μην επαναλαμβανομαι.
.... η Α/θμια εκπαίδευση δεν είναι ζούγκλα...