0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης, τα ερωτήματα που πλανώνται, είναι:1) Εγώ που διορίστηκα με ΑΣΕΠ, αν μεταταχτώ ΧΑΝΩ αυτόν τον τρόπο διορισμού στη νέα μου θέση?2) Μισθολογική-βαθμολογική κατάταξη,3) Μοριοδότηση (απαντήθηκε από τον Damien)4) Και ακόμα ακόμα και το τραβηγμένο... παραμένω μόνιμος υπάλληλος?
2.Τα κενά-πλεονάσματα με τα οποία θα γίνουν οι μεταθέσεις δε θα είναι τα πραγματικά(δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα δηλαδή; ).Εξάλλου, γιατί να μη γίνουν πριν τις μεταθέσεις, όπως θα έπρεπε;Επειδή δεν προλαβαίνουν;Μια χαρά προλαβαίνουν, εαν θέλουν βέβαια!Γιατί καθυστέρησαν την εγκύκλιο ενώ την είχαν έτοιμη και τώρα προσπαθούν να σπρώξουν τις μετατάξεις μετά τις μεταθέσεις; Γιατί ηθελημένα καθυστερούν και περιπλέκουν τα πράγματα; Υπόπτο!
Ερώτηση:Στο πεδίο των κωλυμάτων μετάταξης που λέει: Έλαβα εκπαιδευτική άδεια και έχω συμπληρώσει πενταετία από λήξη της, δεδομένου πως κάποιος δεν έχει λάβει ποτέ εκπαιδευτική άδεια τι πρέπει να βάλει? ΝΑΙ ή ΟΧΙ?Διότι ΝΑΙ δεν μπορείς να πεις διότι δεν έχεις λάβει εκπαιδευτική άδεια. Αλλά αν απαντήσεις και ΟΧΙ είναι σαν να έχεις πάρει άδεια και να μην έχεις συμπληρώσει πενταετία.Οπότε τι βάζει κάποιος που δεν έχει πάρει ποτέ εκπαιδευτική άδεια? ΝΑΙ ή ΟΧΙ?