0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάντως μετά από δύο χρόνια μεταταγμένος δεν γυρίζω πίσω.ΆΜΕΣΗ δημοσιοποίηση των στοιχείων τώρα.ΌΛΩΝΕγώ σήμερα το πρωί στο υποπαιθ είδα συναδέλφους αποφασισμένους.
Χρυσε μου τι λες? τα σκέφτεσαι η σου ξεφευγουν? ξερεις για ποσο κοσμο μιλαμε που να χει 30+ για θεσσαλονικη γυμναστες?εγω σου λεω 300 ατομα πχ..τι θα τους κανει ολους αυτους στο πυσπε?
Πάντως, επειδή γράφεται κατά κόρον για τις οργανικές εγώ βρήκα και αυτό:http://www.esos.gr/arthra/36604/ypografike-i-metafora-ton-organikon-theseon-apo-ti-deyterovathmia-stin-protovathmiaΑν ισχύει έχουν μεταφερθεί οι οργανικές στην πρωτοβάθμια, άρα πολλά που γράφονται εδώ μέσα είναι αερολογίες.
Η διαδικασία αν επαναληφθεί (που είναι πολύ πιθανόν) θα δημιουργήσει πολλά άλλα προβλήματα όσον αφορά την μοριοδότηση και την σειρά κατάταξης των εκπαιδευτικών στην
Κορίνα, αντε πάλι. 3800 άτομα θα βρισκόντουσαν είτε κάνανε αίτηση είτε όχι. Το δώρο θα είναι για σένα που μάλλον θες να κάνεις αίτηση με τις νέες διαδικασίες. Η καλύτερη πρόταση είναι αυτή του ΠΑΜΕ για τις κοινές ειδικότητες. Να πάρουν όλοι μετάθεση που ζήτησαν το 2013 και είχαν περισσότερα μόρια από τον τελευταίο μεταταγμένο σε κάθε περιοχή. Δηλαδή, υπάρχει κάποιος μεταταγμένος με 30 μόρια ΠΕ11 Α Θεσσαλονίκης; Οκ, όσοι Α/θμιοι ζήτησαν τότε μετάθεση για την συγκεκριμένη περιοχή και είχαν 30+, παίρνουν μετάθεση και όλοι μαζί στις οριστικές τοποθετήσεις. Λύσεις υπάρχουν, όπως να τρέξει ο αλγόριθμος σωστά με τα κενά της πρώτης διαπιστωτικής και το 95% θα είναι οκ. Το υπόλοιπο 5% είναι λίγο χρονοβόρο αλλά λύνεται και αυτό. Απλά παίζουν συμφέροντα.
Εγώ πάντως μετά από δύο χρόνια μεταταγμένος δεν γυρίζω πίσω.ΆΜΕΣΗ δημοσιοποίηση των στοιχείων τώρα.ΌΛΩΝ
Επειδη καποιοι σκοπιμα και συστηματικα παραπληροφορουν συναδελφους και προσπαθουν να εκφοβισουν με απολυσεις να τους θυμησω οτι δεν γινεται συμφωνα με αποφαση του ΣΤΕ να καταργηθει οριζοντια ενας κλαδος για να γινουν απολυσεις.Αν για παραδειγμα το Υποπαιθ θελει να κοψει 1000 θεσεις ΠΕ06 αυτο θα γινει με αξιολογικη διαδικασια και οι τελευταιοι 1000 στη μοριοδοτηση απο τα κριτηρια που θα τεθουν θα απολυθουν. Δε σωζει κανεναν καμια οργανικη ή οριστικη θεση σε σχολειο αν θελουν να κανουν τετοια πραγματα. Οποιος σπερνει ανεμους ,θεριζει θυελλες....
o rollo είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ από το υπουργειο
δεν μας νοιαζει η δημοσιοποιηση των στοιχειων σας.πηραμε μια γευση από τα μορια σας (μετα τη μετατροπή σε αθμιας)οσα μορια και αν ειχατε η ΔΕΝ ειχατε αποκλειστηκαν οι αθμιοι και καποιοι αλλοι βθμιοι που καθιστα τη διαδικασια διατρητη (για να μην πουμε για ολο το σετ των παρανομιων)δεν μετρα αν ειδες τους μεταταγμένους αποφασισμένους, τον κουρακη πως θα δεις.αν θελει να σε γυρισει, συγγνωμη που θα στο πω αλλα θα πρεπει να πας, εκτος αν ξαναπαρεις που σου το ευχομαι
Ε ναι! Αφού ξέχασε να κάνει αίτηση και τώρα παρακαλάει να γίνει ανάκληση για να κάνει.