0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σ' ευχαριστώ που με επαληθεύεις για άλλη για άλλη μια φορά rollo. Δίπορτο το παίζουμε ε; Φοβήθηκαν πολύ τώρα οι μεταταγμένοι από σένα. Α... και το υπουργείο.
Στην αναγωγή στα μόρια Αθμιας μπορεί να χάσει κάποιος πολλά μόρια. Γιατί μιλάς για μόρια Αθμιας. Εγώ έχασα 48 μόρια
Ναι ναι, ο rollo παίζει ρόλο τρομοκράτη...Άλλωστε είναι αυτός που από το πρωί λέει ότι θα καταργηθούν τα ΕΑΕΠ, θα έρθει η διαθεσιμότητα, θα έρθουν τα βδελυρά γένη από τις πύλες που σφράγισε ο Μέγας Αλέξανδρος...Δεν είναι αυτός που πρότεινε την καθολική εφαρμογή των ΕΑΕΠ (perastike 1 δάσκαλος οικονομία είναι πολύ σημαντικό, σημαντικότερο από σπατάλη 2 ειδικοτήτων που ήδη πλεονάζουν, γιατί κανένας γονιός δε θα διαμαρτυρηθεί αν το σχολείο δεν έχει ειδικότητα, αλλά αν δεν έχει δάσκαλο....) την προτεραιότητα των ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΔΕ, το δόσιμο ωρών σε ειδικότητες που έχουν θέμα (πχ Γαλλικά) να αποκαταστήσουν νόμιμα τους μεταταγμένους τους (όσους περισσότερους γίνεται, ε τα 27 μόρια να πάνε στο δίπλα νομό)Δεν είναι αυτός που προειδοποίησε για κοινή λύση, δεν είναι αυτός που όταν έλεγε να τρέξει σωστά ο αλγόριθμος τον έλεγαν ψυχασθενή και τώρα παρακαλάνε να τρέξει ο αλγόριθμος ξανά και να τιμωρηθούν οι ένοχοι... Όσο δε δημοσιεύονται όλες οι αιτήσεις και τα μόρια, καθαρές μετατάξεις δεν πήρε κανένας. Κανένας δε γνωρίζει ότι δεν χαντακώθηκε αίτηση με περισσότερα μόρια ή με προτεραιότητα σε ΠΥΣΔΕ τοποθέτησης.Και πως ρε rollo θα γινόταν το σχέδιό σου σήμερα με τις τρέχουσες εξελίξεις;;;Νέες ειδικότητες:1.Υπολογισμός από τα κεντρικά ΠΥΣΔΕ (τα υψηλής ζήτησης) των ωρών που χρειάζεται ο μόνιμο προσωπικό τους στην Αθμια.2. Υπολογισμός οργανικών από τα ΠΥΣΠΕ3. Κενά προς μετάταξη = Κενά (2) - Ώρες για Αθμια (1)4. Αιτήσεις με 15 επιλογές, μετατάξεις και τέλος.Υφιστάμενες:Είχα προτείνει μια διαδικασία συνεξέτασης Αθμιας-
Εγώ πάλι βαρέθηκα! Ας βγάλουν την απόφαση να ησυχάσουμε! Έχω πλέον σπαστεί τόσο που προτιμώ να γίνει ανάκληση, να γυρίσω στη διάθεση της δευτεροβάθμιας που προτιμώ ως βαθμίδα ( η οργανική και ο φόβος διαθεσιμότητας - απόλυσης ήταν ο μόνος λόγος που έκανα αίτηση για μετάταξη) παρά να είμαι αναγκασμένη να επιλέξω ό,τι περισσέψει από τους πρωτοβάθμιους που θα έρθουν με μετάθεση και οι περισσότεροι θα έχουν λιγότερα μόρια από μένα.Να έρθει ο άλλος με 30 μόρια, χωρίς γάμο, παιδιά, συνυπηρέτηση και να πάρει την καλή θέση απλά επειδή έτυχε να διοριστεί πρωτοβάθμια( δεν είναι για όλους ο διορισμός στην πρωτοβάθμια συνειδητή επιλογή).
Rollo και συ έκανες αίτηση με τις εθελοντικές μετατάξεις που καταργήθηκαν. Πάλι οργανική θέση ήθελες να πάρεις από τους Αθμιους!
τι να την κανεις μονη της την δημοσιοποιηση των μοριων;;;;;;;;;know this: 1)η προτεραιοτητα ΠΥΣΔΕ ειναι παρανομη γιατι δεν μπηκε στον νομο2)η προσπεραση των μεταθεσεων Α/μιων ειναι παρανομη γιατι δεν μπηκε στον νομοαυτα, δεν εχουν σχεση με τα μορια. οι καραμπολες ειναι ατελειωτες... αν μου βγαλεις εξω αυτους απο το 1) και 2) τοτε ναι, εχει νοημα η δημοσιοποιηση των μοριων. αλλα αυτο το σχεδιο ειναι ταυτοχρονα και του υπουργου! σωστος ο die! Παρακολουθώ τα σχολια σου. Είσαι τόσο σίγουρος για ό,τι γράφεις;; Ας δώσει τα μόρια και τις προτιμήσεις όλων οπως υποσχέθηκε και μετά ίσως οι ίδιοι οι μετατασσόμενοι ζητήσουν ανάκληση. Να δούμε συνάδελφοι το μεγεθος της διαπλοκής πρώτα και μετά ααποφασίζουμε. Δημοσιότητα δεν ζητάμε τόσο καιρό;
αν ψηφιστει σε νομο, ΝΑΙ ειναι νομιμο. δικαιο ή οχι αυτο ειναι αλλη ιστορια. καλυτερα να εφαρμοζονται τα νομιμα παρα τα δικαια-αδικα....
οριστε που μιλαω για το αισθημα του αδικου και του δικαιου... ο καθενας οπως το βλεπει και οπως τον βολευει (ισχυει για ολες τις μεριες αυτο)γι'αυτο υπαρχουν οι νομοι ομως αγαπητοι και αγαπητες... για να τηρειται η ταξη σε ολα τα επιπεδα. αυτο που αναφερει η teacher76 προφανως το περιγραφει με αισθημα αδικιας, αλλα αν απλα διαβασει την νομοθεσια θα διαπιστωσει οτι αυτο ισχυει νομικα εδω και χρονια...
1. Οι εθελοντικές μετατάξεις αφορούσαν μόνο τις νέες ειδικότητες και 2. δεν καταργήθηκαν ποτέ επίσημα.
και όμως με βάση τα μόρια πρωτοβάθμιας για τοποθετήσεις, στη Θεσσαλονίκη Α ήρθαν με 69,5767,351,8285,8739,1287,1257,7255,56και μάλιστα τα μόρια είναι φετινά, άρα 2 χρόνια μετά! Θέλω οπωσδήποτε σχόλιο!
Άμα το 39,12 είναι από επαρχία τότε απλά τραγικό. Αν είναι από εντός ΠΥΣΔΕ τότε διακιολογείται σύμφωνα με τον τρόπο που έγιναν οι μετατάξεις. Και τώρα θα αρχίσει η συζήτηση για τα εντός ΠΥΣΔΕ εκτός ΠΥΣΔΕ...