0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
είναι μαγκας γιατι κρατησε ολες τις αποδειξεις και είμαι σιγουρη ότι κανεις στο υπουργειο δεν τα εχει αυτά..γιαυτο είναι πιο εξυπνος από αυτους
Δηλαδή sliver μου λες. Είναι άδικο μάλλον αλλά άμα το περάσω σε νόμο θα το κάνω νόμιμο. Ξέρεις πως αυτό δεν λέγεται δημοκρατία αλλά κάπως αλλιώς.
ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό (
Αρα έχεις πρόβλημα με την εφαρμογή του νόμου του 2013. Ωραία τι θα έλεγες λοιπόν να εφαρμοστεί ο νόμος σωστά για αυτούς που κάνανε αίτηση τότε;
ωραιος ο Λοβι, λιγες μερες πριν τις εκλογες εριξε τζιφρες αραγε στον υπουργο οικονομικων μετα που πηγε το χαρτι, τι απεγινε? (απορια ειναι , οχι ειρωνια το σχολιο μου)
Πάντως, επειδή γράφεται κατά κόρον για τις οργανικές εγώ βρήκα και αυτό:http://www.esos.gr/arthra/36604/ypografike-i-metafora-ton-organikon-theseon-apo-ti-deyterovathmia-stin-protovathmiaΑν ισχύει έχουν μεταφερθεί οι οργανικές στην πρωτοβάθμια, άρα πολλά που γράφονται εδώ μέσα είναι αερολογίες.
Δε θα δεις στοιχεία ούτε συ ούτε κανένας μας. Γιατί απλά δεν υπάρχουν. Λες νάναι ποιό έξυπνος ο κάθε rollo από το υπουργείο;
o rollo είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ από το υπουργειο
Ε ναι! Αφού ξέχασε να κάνει αίτηση και τώρα παρακαλάει να γίνει ανάκληση για να κάνει.
πηραμε μια γευση από τα μορια σας
καιΔεν υπεγράφη. Κόλλησε στο Σταϊκούρα άλλαξε η κυβέρνηση και το έφαγε με βουλιμία ο καταστροφέας του Κατρούγκαλου.Μα καλά. Αφού οι δανειστές δεν αφήνουν σύσταση οργανικών πως το ξεκίνησε τότε ο Λοβέρδος με τις ευλογίες της δεξιάς παράταξης;;; ::)Θα δει... θα δει... και εσύ θα δεις... όλοι θα δούνε... 3654 άτομα... στους 3200 τα μόρια μεταθέσεων (από πίνακες βελτιώσεων, οριστικών τοποθετήσεων-μετατάξεων εθελουσίων-μεταθέσεων = 4 πηγές πληροφόρησης, ό,τι εκ των υστέρων πρότεινε το υπαιθ στον έλεγχο), οι άλλοι δεν έκαναν καμία από τις 4 αυτές αιτήσεις το 2013. Άρα δεν έχω στοιχεία. Έχει το υπουργείο μέσω edata....Αλλά δεν εννοούσε στοιχεία του rollo. Του ελέγχου εννοούσε. Εσύ rollo βλέπεις παντού...Εσύ θα τα δεις λιγο πριν από τους άλλους για να τους κάνεις καζούρα ;DΝαι, ναι, από αυτούς που ξεχνάνε είναι...Ντροπής πράγματα τέτοια λόγια σε εκπαιδευτικό φόρουμ...
Δικαιώθηκα και εγώ. Μετά από 3 ενστάσεις, αφού 18 άτομα με λιγότερα μόρια από εμένα είχαν πάρει μετάταξη στην πρώτη προτίμηση μου. Δεν δικαιώθηκα μέσω της ένστασης. Είμαι από αυτούς που έχουν δικαιωθεί δικαστικά εδώ και τρεις μήνες μετά από πολύ κόπο, με χρηματικό και ψυχολογικό κόστος. Από την γνωστοποίηση της απόφασης περίμενα την εφαρμογή της. Δεν έβλεπα τίποτα παρά τις ερωτήσεις μου. Συνέχισα τον αγώνα με καταγγελίες στα αρμόδια όργανα (και πάλι προσφυγή στο δικαστήριο αλλά και στον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης). Τα περιθώρια είχαν στενέψει και την Παρασκευή με επίσημο email έμαθα την εφαρμογή της δικαστικής απόφασης. Συγχαρητήρια σε όλους. Τα μόρια έπρεπε και πρέπει να δημοσιοποιηθούν. Τα μόρια όλων όσων έχουν πάρει μετάταξη έως τώρα.
Η δικαστική απόφαση, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι δεν ισχύει το ότι έχουν προτεραιότητα έναντι των άλλων αιτούντων για μετάταξη, όσοι ανήκουν οργανικά στα όρια της περιφέρειας...
το 30 ενδεικτικά το είπα. Δεν νομίζω να πήγε κάποιος με 30 μόρια Θεσσαλονίκη.
και όμως με βάση τα μόρια πρωτοβάθμιας για τοποθετήσεις, στη Θεσσαλονίκη Α ήρθαν με 69,5767,351,8285,8739,1287,1257,7255,56και μάλιστα τα μόρια είναι φετινά, άρα 2 χρόνια μετά! Θέλω οπωσδήποτε σχόλιο!
Είναι καλά να ξέρουμε και τι rollo παίζει ο καθένας εδώ μέσα που τρομοκρατεί τον κόσμο.