0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα τι γίνεται ωρε παιδιά! Το νήμα έχει θέμα Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια. Ξαφνικά άρχισαν να ενφανίζονται πολλά τρολ πέρα από τον/τους γνωστούς που ενδιαφέρονται για τις εθελοντικές μετατάξεις που καταργήθηκαν. Θέλουν κι αυτοί μερίδιο χωρίς να τους ανήκει και τάσονται με τους Αθμιους, μετανιωμένοι προφανώς νομίζοντας ότι θα γίνει ανάκληση και να κάνουν και αυτοί αίτηση που για κάποιο άγνωστο λόγο δεν έκαναν όταν είχαν το νόμιμο δικαίωμα. Αλλιώς τώρα θα ήταν από την "άλλη" μεριά. Θα μας τρελάνουν εντελώς. Αφήστε τους Αθμιους που είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι να κάνουν τη συζήτηση. Εδώ μπαίνουμε να ενημερωθούμε αμφότεροι οι ενδιαφερόμενοι και έχουμε κι αυτούς που τρολάρουν και απασχολούν το νήμα.Εδώ είναι το δικό σας παιδιάΜετατάξεις (Εθελοντικές) Δευτεροβάθμιας στην Πρωτοβάθμιαhttp://www.pde.gr/index.php?topic=29336.0Λάθος κάνετε. Όχι είδα φως και μπήκα!
Για να μην κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλά μας, κατά συντριπτική πλειοψηφία, οι λαγοί του μπάχαλου των τελικών αποτελεσμάτων των υποχρεωτικών, βρίσκονται στη 2η απόφαση μετατάξεων.Περί μετατάξεων χωρίς αίτηση έχω ακούσει κι εγώ φήμες.Φυσικά ΝΟΜΙΜΕ επ αυτού στοιχεία δεν έχω, αλλά αν υπάρχει κάτι τέτοιο αναλογίζεστε ότι εκτός του εκπαιδευτικού, πειθαρχική δίωξη θα υποστούν και όσοι εμπλέκονται.Κάποια στιγμή το μέλος Patreas είχε αναφέρει και μια άλλη περίπτωση κάποιου ΤΕ16, ο οποίος μετατράπηκε δια μαγείας σε ΠΕ16 για να μπορέσει να πάρει μετάταξη στην Αθμια (μιας και οι ΤΕ δεν μπορούσαν να μεταταχθούν).Η συγκεκριμένη μετάταξη ήταν σφήνα της τελευταίας στιγμής σε κάποια φάση και δεν υπήρχε στο δελτίο τύπου αλλά μόνο στο ΦΕΚ.Αντιλαμβάνεστε ότι αν ξετυλιχθεί το κουβάρι η μπάλα παίρνει πάρα πολλούς...
Φυσικά ΝΟΜΙΜΕ επ αυτού στοιχεία δεν έχω, αλλά αν υπάρχει κάτι τέτοιο αναλογίζεστε ότι εκτός του εκπαιδευτικού, πειθαρχική δίωξη θα υποστούν και όσοι εμπλέκονται.
@ rollo_tomassiΚαι εμείς οι υπόλοιποι θα χρεωθούμε τις ατασθαλίες που έκαναν κάποιοι;; Ας τους βρουν και ας υποστούν τις συνέπειες των πράξεων τους. Είμαι απόλυτος σε αυτο. Για αυτο το λόγο εξ άλλου ανέλαβαν την διοίκηση του ΥΠΟΠΑΙΘΓια αυτό επιμένω για την ανάρτηση των μορίων ΟΛΩΝ των αιτήσεων.
@eidolonenΓιατί δεν ανακοινώνουν τα μόρια και αθωώνουν όσους έκαναν λάθη στις δηλώσεις;Μήπως επειδή διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά πως η απάτη δεν έχει χρώμα;;;
Πάμε πάλι: Τα μόρια ΔΕΝ είναι το μόνο πρόβλημα. Τα κενά, τα πλεονάσματα, ο αλγόριθμος που "έτρεξε", οι ενστάσεις, τα ονόματα που δόθηκαν κάτω από το τραπέζι, οι συνεχείς ικανοποιήσεις ενστάσεων μετάταξης και ανάκλησης μετάταξης, η έλλειψη σαφούς χρονοδιαγράμματος υλοποίησης της διαδικασίας και πρωτίστως η πατέντα της μετάταξης υπαλλήλων σε θέσεις που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ, και πόσα άλλα έπονται αυτών (μεταθέσεις α΄βάθμιων, κοινοποίηση πινάκων μοριοδότησης, κλπ,κλπ,....) δημιουργούν ένα κουβάρι τόσο μπερδεμένο που συνεχώς μπερδευόταν περισσότερο. Σε τέτοιες περιπτώσεις η γιαγιάδες έκοβαν την κλωστή.Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος να πιστεύει ότι όλοι όσοι μετατάχθηκαν πήγαν βυσματικά. Όμως, έτσι όπως πήγε το πράγμα και με όσους έμειναν πίσω (α΄βάθμιους και β'βάθμιους) καταλαβαίνεις ότι έχουμε συνθήκες πολέμου. Φαντάζομαι ότι έχεις περάσει όπως όλοι από το καμίνι του "στη μέση του πουθενά". "Φαντάσου λοιπόν"- που θα έλεγε και ο φίλος σου ο Πλάτωνας, να έμενες και κολλημένος στο πουθενά ενώ μπροστά σου εκτυλίσσονταν τέτοια σκηνικά.
"Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον"Όλα θα "τακτοποιηθούν" στην ώρα τους...Και μόνο ότι το συγκεκριμένο νήμα έγινε τόσο δημοφιλές και μάλιστα προστέθηκαν νέα μέλη δείχνει ότι υπάρχει "ζουμί" στην υπόθεση.Το δίκαιο το ξέρουν όλοι! Αλλά ανθρώπινο είναι καθένας να θέλει να επιβιώσει...Ο νοών νοείτω!
Περί μετατάξεων χωρίς αίτηση έχω ακούσει κι εγώ φήμες.
Εαν υπαρχουν τετοιες περιπτώσεις έχω ξαναπεί θεωρώ ότι θα προέρχονται είτε από ενστάσεις είτε απο δικαστικές αποφάσεις...Για πείτε μου κάτι απλό:Αν το υπουργείο ανακοινώσει προτιμήσεις/μόρια , οι προτιμήσεις πως ξέρουμε ότι είναι αυτές που είχαν δηλωθεί αρχικά;Το edatacenter κρατάει logs αλλαγών , η φόρμα των υποχρεωτικών αμφιβάλω εαν έιχε έστω και μια τεχνική δικλείδα ασφαλείας... Εκτός από την εκτυπωμένη και διασταυρωμένη αίτηση του υποψηφίου, υπάρχει κάποιος αλλος εγκυρος τρόπος για να δούμε ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ πρώτες 2 προτιμήσεις;
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΜΟΡΙΑ ΜΕΤΑΤΑΧΘΗΚΑΜΕ.ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ