0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ας το δούμε με ένα παράδειγμα : φεκ διορισμού 219/1-9-2008 προϋπηρεσία στην δευτεροβάθμια μονο : 5 μήνες και 2 ημέρες. έχουμε και λέμε : απο 1.9.2008 ως 2.4.2013 ειναι 4 χρονια, 7 μήνες και 2 ημέρες. Αν έχεις μόνο αυτό και τίποτα άλλο τότε δεν έχεις δικαιωμα υποβολής αιτησης. Αν τώρα προσθέσεις και τους 5 μήνες και 2 μέρες θα έχεις σύνολο 5 χρόνια, 0 μήνες και 4 μέρες και άρα έχεις συμπληρώσει την απαιτούμενη πενταετία για να έχεις δικαίωμα να υποβάλεις αίτηση.
Παράθεση από: bitch στις Μαρτίου 22, 2013, 07:07:10 pmας το δούμε με ένα παράδειγμα : φεκ διορισμού 219/1-9-2008 προϋπηρεσία στην δευτεροβάθμια μονο : 5 μήνες και 2 ημέρες. έχουμε και λέμε : απο 1.9.2008 ως 2.4.2013 ειναι 4 χρονια, 7 μήνες και 2 ημέρες. Αν έχεις μόνο αυτό και τίποτα άλλο τότε δεν έχεις δικαιωμα υποβολής αιτησης. Αν τώρα προσθέσεις και τους 5 μήνες και 2 μέρες θα έχεις σύνολο 5 χρόνια, 0 μήνες και 4 μέρες και άρα έχεις συμπληρώσει την απαιτούμενη πενταετία για να έχεις δικαίωμα να υποβάλεις αίτηση. Πραγματικά έχω μπερδευτεί πάρα πολύ και κυρίως δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να μετρήσει η υπηρεσία μόνο μέχρι 2.4, από τη στιγμή που στην εγκύκλιο, στη σελίδα 6, αναφέρεται: "Τα προαναφερόμενα κριτήρια ως προς τις διατάξεις που τα διέπουν ακολουθούν αυτά των μεταθέσεων.." Προφανώς το κάνουν για να μειωθούν αυτοί που θα μπορούν να κάνουν αίτηση, δεν παύει όμως να είναι κατά τη γνώμη μου εντελώς άστοχο και άδικο... Εγώ απ' ό,τι λοιπόν καταλαβαίνω, ΔΕΝ έχω δικαίωμα αίτησης.. Το φεκ διορισμού μου είναι 20.08.'08 και στη φετινή αίτηση μετάθεσης αναγράφεται: συνολική προυπηρεσία: 5 χρόνια και 3 μήνες, από πίνακα υπηρετήσεων: 5 χρόνια, 2 μήνες και 19 ημέρες. Ετσι όπως το υπολόγισα μου λείπουν περίπου 2 μήνες.. Ρωτάω απλά επειδή απ' ό,τι καταλαβαίνω κατέχεις το θέμα και ίσως θα μπορούσες να με βοηθήσεις να σιγουρευτώ για το αν έχω καταλάβει σωστά αυτά που λες...
Παράθεση από: dz στις Μαρτίου 22, 2013, 08:19:47 pmΠαράθεση από: bitch στις Μαρτίου 22, 2013, 07:07:10 pmας το δούμε με ένα παράδειγμα : φεκ διορισμού 219/1-9-2008 προϋπηρεσία στην δευτεροβάθμια μονο : 5 μήνες και 2 ημέρες. έχουμε και λέμε : απο 1.9.2008 ως 2.4.2013 ειναι 4 χρονια, 7 μήνες και 2 ημέρες. Αν έχεις μόνο αυτό και τίποτα άλλο τότε δεν έχεις δικαιωμα υποβολής αιτησης. Αν τώρα προσθέσεις και τους 5 μήνες και 2 μέρες θα έχεις σύνολο 5 χρόνια, 0 μήνες και 4 μέρες και άρα έχεις συμπληρώσει την απαιτούμενη πενταετία για να έχεις δικαίωμα να υποβάλεις αίτηση. Πραγματικά έχω μπερδευτεί πάρα πολύ και κυρίως δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να μετρήσει η υπηρεσία μόνο μέχρι 2.4, από τη στιγμή που στην εγκύκλιο, στη σελίδα 6, αναφέρεται: "Τα προαναφερόμενα κριτήρια ως προς τις διατάξεις που τα διέπουν ακολουθούν αυτά των μεταθέσεων.." Προφανώς το κάνουν για να μειωθούν αυτοί που θα μπορούν να κάνουν αίτηση, δεν παύει όμως να είναι κατά τη γνώμη μου εντελώς άστοχο και άδικο... Εγώ απ' ό,τι λοιπόν καταλαβαίνω, ΔΕΝ έχω δικαίωμα αίτησης.. Το φεκ διορισμού μου είναι 20.08.'08 και στη φετινή αίτηση μετάθεσης αναγράφεται: συνολική προυπηρεσία: 5 χρόνια και 3 μήνες, από πίνακα υπηρετήσεων: 5 χρόνια, 2 μήνες και 19 ημέρες. Ετσι όπως το υπολόγισα μου λείπουν περίπου 2 μήνες.. Ρωτάω απλά επειδή απ' ό,τι καταλαβαίνω κατέχεις το θέμα και ίσως θα μπορούσες να με βοηθήσεις να σιγουρευτώ για το αν έχω καταλάβει σωστά αυτά που λες...μπερδεύεις τα κριτήρια με τις προϋποθέσεις μετάταξης. Τα κριτήρια ειναι ό,τι μοριοδοτείται. Αυτό πράγματι συπίπτει με τις μεταθεσεις Οι προϋποθέσεις μετάταξης ( δλδ το ποιος έχει ή όχι δικαίωμα να υποβάλει αίτηση ) όπως αναγράφεται στο τέλος της σελ. 3 "πρεπει να υπάρχουν κατά το χρόνο που ληγει η προθεσμία υποβολής των σχετικών (...) δικαιολογητικών ( δηλαδή 2.4.2013)