0 μέλη και 18 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν κάποιος λαμβάνει μετάταξη (από τη μία βαθμίδα στην άλλη εν προκειμένω), μεταφέρει την ΟΡΓΑΝΙΚΗ του στην καινούργια του θέση, δεν την αφήνει πίσω κενή για κάποιον άλλο...Κάποιοι, έχουν μπερδέψει τις μεταθέσεις με τις μετατάξεις νομίζω...
Παράθεση από: athapris στις Αυγούστου 05, 2013, 01:44:19 amΌταν κάποιος λαμβάνει μετάταξη (από τη μία βαθμίδα στην άλλη εν προκειμένω), μεταφέρει την ΟΡΓΑΝΙΚΗ του στην καινούργια του θέση, δεν την αφήνει πίσω κενή για κάποιον άλλο...Κάποιοι, έχουν μπερδέψει τις μεταθέσεις με τις μετατάξεις νομίζω...Την οργανική στο υπουργείο εννοείς. Όχι στο σχολείο. Γιατί το σχολείο συνεχίζει να υπάρχει. Έτσι αν έχω οργανική σε ένα γυμνάσιο και πάρω μετάταξη, κάποιος πρέπει να πάρει την οργανική στο σχολείο αυτό. Τίποτα, δεν έχω μπερδέψει.
Παράθεση από: gioas στις Αυγούστου 05, 2013, 01:48:35 amΤον Απρίλη είχαμε 21 ώρες ωράριο, τώρα 23. Το 2010 έπαιρνα 1200
Τον Απρίλη είχαμε 21 ώρες ωράριο, τώρα 23. Το 2010 έπαιρνα 1200
Παράθεση από: sympe40 στις Αυγούστου 05, 2013, 01:51:32 amΠαράθεση από: gioas στις Αυγούστου 05, 2013, 01:48:35 amΤον Απρίλη είχαμε 21 ώρες ωράριο, τώρα 23. Το 2010 έπαιρνα 1200
Προσωπικα δεν με νοιαζει καθολου αν θα ευνοηθουν ολοι φιλτατε.Με νοιαζει οτι αυτες οι μεταταξεις των 900,ηταν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ,εγιναν πολυ πρωτου γινουν ολα αυτα που γινονται,το υπουργειο δημιουργησε νεους κλαδους στην Α/θμια,ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ Ας ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ .Τωρα,που χεστηκατε ολοι απο την τρομαρα σας για να μην χασετε την θεσουλα σας,ΣΑς ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ;Ειχα μια σκασιλα.Οταν εγω ελεγα οτι θελω μεταταξη στο δημοτικο,οι αλλοι με κοιταγαν με μισο ματι και υποτιμιτικα.Τωρα λοιπον βγαλτε το σκασμο .Το δικαιο φιλτατε ειναι οτιο το υπουργειο ιδρυσε νεους κλαδους στην Α/ΘΜΙΑ,εδωσε την ευκαιρια να κανουν αιτηση οσοι ηθελαν πραγματικα,αυτες οφειλουν ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ,Οπως εξαλλου και η ΟΛΜΕ αυτο λεει,και μετα οτι περισσεψει.Διοτι δεν ειμαστε στραγαλλια φιλτατε καποιοι να παιζουν με την ζωη μας.Απλα και δικαια.Αν ψαχνεις για το δικαιο,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.
Οι υποχρεωτικες κανονικα ειναι ΑΣΧΕΤΕΣ με τις εθελοντικες.Γκεγκε;Εσεις που ειστε στη διαθεση εχετε λυσσαξει να ερθουν ολα ΟΠΩΣ
Παράθεση από: athan123 στις Αυγούστου 04, 2013, 10:54:15 pmΚαι λεω παλι γιατι να μη γινουν και εκτος ΠΥΣΔΕ;Οι οργανικες ειναι κτηση καθενος;Γιατι να μη γινει πανελλαδικα;Δεν ξέρω αν θα γίνουν εντός ΠΥΣΔΕ, δεν έχω πληροφορίες. Αλλά είναι λογικό να γίνουν διότι θα δημιουργηθεί τεράστια ανωμαλία διαφορετικά. Θα γίνει μαζική αλλαγή θέσης πληθυσμού. Όλοι στα νησιά και τα δυσπρόσιτα, θα μεταταγούν στα αστικά κέντρα, αφού έχουν πολλά μόρια, ενώ οι των αστικών κέντρων θα περισσέψουν, οπότε μετά θα μετατεθούν υποχρεωτικά στην επαρχία.
Και λεω παλι γιατι να μη γινουν και εκτος ΠΥΣΔΕ;Οι οργανικες ειναι κτηση καθενος;Γιατι να μη γινει πανελλαδικα;