0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άλλο πράγμα είναι η κατάργηση ολόκληρων κλάδων όπως έγινε στα τεχνικά λύκεια και άλλο να λες ότι επειδή είσαι στη διάθεση τον Σεπτέμβρη και ΜΟΝΟ με αυτό ως κριτήριο σε βγάζουν στη διαθεσιμότητα. Δεν υπάρχει πουθενά αυτό. Τουλάχιστον να αναφέρεις ότι είναι προσωπική σου άποψη να μην υπάρχουν παρερμηνείες...Όσον αφορά τα κριτήρια που ανακοινώθηκαν εγώ διαβάζω το εξής από εδώ:http://news.in.gr/files/1/2013/08/02/kinitikotita.pdfΚΕΦΑΛΑΙΟ Α', Άρθρο 2, παρ. 3Εντός προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερών από τη δημοσίευση τηςπροβλεπόμενης στην παρ. 1 του άρθρου 90 του ν. 4172/2013 ΚοινήςΥπουργικής Απόφασης περί κατάργησης ορισμένων θέσεων ανά κατηγορία,κλάδο ή και ειδικότητα, οι Δ/νσεις Διοικητικού/Προσωπικού των φορέωνσυντάσσουν πίνακες συνδρομής κριτηρίων σε ψηφιακή μορφή, σύμφωνα μεενιαίο λογισμικό που παρέχει για το σκοπό αυτό το ΑΣΕΠ. Στους ανωτέρωπίνακες καταγράφονται τα προσόντα όλων των υπαλλήλων του κλάδου ή καιτης ειδικότητας που ανήκουν οι υπό κατάργηση θέσεις του φορέα, εφόσονυπηρετούν σε υπηρεσίες ή μονάδες που αξιολογήθηκαν βάσει τηςπαραγράφου 1 του άρθρου 90 του ν.4172/3013. Η καταγραφή τωνπροσόντων διενεργείται, σύμφωνα με τα κριτήρια ανά κατηγορίαπροσωπικού που παρατίθενται στους Πίνακες Ι, ΙΙ και ΙΙΙ του ΠαραρτήματοςΑ΄ της παρούσης. [...]εγώ τα συγχέω?
Επειδή μου αρέσει και μένα να δημιουργώ εντυπώσεις αφού μας διαβάζουν πολλοί...αυτοί που στάνταρ θα πλεονάζουν μετά από τις υποχρεωτικές μετατάξεις θα είναι οι Γυμναστές...που ήδη πλεονάζουν και στην Πρωτοβάθμια...οι ΠΕ19 θα απορροφηθούν ΚΑΙ σε διοικητικές θέσεις λόγω συνάφειας πτυχίου..κάτι το οποίο δεν ισχύει για τους ΠΕ11...επίσης τα ολοήμερα (όχι τα ΕΑΕΠ) είναι αρκετά που στο τέλος θα πάρουν και αναπληρωτές ΕΣΠΑ να τα καλύψουν....αν κάποιοι πρέπει να αγχώνονται για την φετινή χρονιά δεν είναι οι Πληροφορικοί αλλά οι Γυμναστές, αφού στην φετινή χρονιά του Γενικού Λυκείου...τα μαθήματα της
Παράθεση από: npb στις Αυγούστου 05, 2013, 12:20:59 pm@sensibleΤο ότι έχουν πάρει μετάθεση βύσματα σε αστικά κέντρα, το γνωρίζουμε όλοι. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δε νομιμοποιεί γενικεύσεις όπως αυτή που κάνεις. Εγώ υπηρέτησα στην παραμεθόριο για να έλθω σπίτι μου και όταν πήρα μετάθεση, την πήρα με το σπαθί μου, σε μια εποχή που υπήρχαν πραγματικά κενά - άσχετα με το αν βρέθηκα αργότερα στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ από την κακή οργάνωση της υπηρεσίας. Οπότε θεωρώ τέτοιες διατυπώσεις ενοχλητικές...Δεν κατανοώ...το "βρέθηκα αργότερα στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ από την κακή οργάνωση της υπηρεσίας.". Προφανώς και βρέθηκες εκεί όχι γιατί είσαι βύσμα (προς θεού αν διάβαζες πιο προσεκτικά το post μου δε θα σε ενοχλούσε καθόλου) αλλά γιατί κάποιοι άλλοι ήταν πριν ή μετά από εσένα. "Κακή οργάνωση υπηρεσίας"....τι λέμε τώρα!!! Κάποια εξυπηρέτηση έκαναν οι άνθρωποι για κάποιον άλλο και βρέθηκες και εσύ μπλεγμένος σε μία άσχημη κατάσταση του τύπου "πήρα άξια μετάθεση αλλά δεν έχουν οργανικό κενό να με βάλουν, ενώ πριν στην παραμεθόριο είχα μία οργανικάρα ΝΑ". Μην υποτιμάτε ποτέ τον αντίπαλο...και ΝΑΙ.. οι διορισμένοι ΝΔ/ΠΑΣΟΚοι Διευθυντές Εκπαίδευσης είναι και αυτοί αντίπαλοι μας. Το έχουν αποδείξει με τις ενέργειες τους άλλωστε
@sensibleΤο ότι έχουν πάρει μετάθεση βύσματα σε αστικά κέντρα, το γνωρίζουμε όλοι. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δε νομιμοποιεί γενικεύσεις όπως αυτή που κάνεις. Εγώ υπηρέτησα στην παραμεθόριο για να έλθω σπίτι μου και όταν πήρα μετάθεση, την πήρα με το σπαθί μου, σε μια εποχή που υπήρχαν πραγματικά κενά - άσχετα με το αν βρέθηκα αργότερα στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ από την κακή οργάνωση της υπηρεσίας. Οπότε θεωρώ τέτοιες διατυπώσεις ενοχλητικές...
ή είσαι ή δεν είσαι ΠΑΟΚ!!!
Πολύ ησυχία σήμερα. Φαγωθήκαμε μια χαρά και τώρα ηρεμήσαμε.
Τελικά τι πιστεύετε,οι μετατάξεις των 900 πράγματι ακυρώθηκαν?