0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν υπάρχει απόφαση που να ευνοεί όλους, δυστυχώς. Αλλά για μένα, το πιο δίκαιο είναι να μετακινηθούν όσοι είναι στη διάθεση. Και μακάρι να μη γίνουν αλχημείες.
Παράθεση από: athan123 στις Αύγουστος 04, 2013, 10:54:15 μμΚαι λεω παλι γιατι να μη γινουν και εκτος ΠΥΣΔΕ;Οι οργανικες ειναι κτηση καθενος;Γιατι να μη γινει πανελλαδικα;Δεν ξέρω αν θα γίνουν εντός ΠΥΣΔΕ, δεν έχω πληροφορίες. Αλλά είναι λογικό να γίνουν διότι θα δημιουργηθεί τεράστια ανωμαλία διαφορετικά. Θα γίνει μαζική αλλαγή θέσης πληθυσμού. Όλοι στα νησιά και τα δυσπρόσιτα, θα μεταταγούν στα αστικά κέντρα, αφού έχουν πολλά μόρια, ενώ οι των αστικών κέντρων θα περισσέψουν, οπότε μετά θα μετατεθούν υποχρεωτικά στην επαρχία.
Και λεω παλι γιατι να μη γινουν και εκτος ΠΥΣΔΕ;Οι οργανικες ειναι κτηση καθενος;Γιατι να μη γινει πανελλαδικα;
Προσωπικα δεν με νοιαζει καθολου αν θα ευνοηθουν ολοι φιλτατε.Με νοιαζει οτι αυτες οι μεταταξεις των 900,ηταν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ,εγιναν πολυ πρωτου γινουν ολα αυτα που γινονται,το υπουργειο δημιουργησε νεους κλαδους στην Α/θμια,ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ Ας ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ .Τωρα,που χεστηκατε ολοι απο την τρομαρα σας για να μην χασετε την θεσουλα σας,ΣΑς ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ;Ειχα μια σκασιλα.Οταν εγω ελεγα οτι θελω μεταταξη στο δημοτικο,οι αλλοι με κοιταγαν με μισο ματι και υποτιμιτικα.Τωρα λοιπον βγαλτε το σκασμο .Το δικαιο φιλτατε ειναι οτιο το υπουργειο ιδρυσε νεους κλαδους στην Α/ΘΜΙΑ,εδωσε την ευκαιρια να κανουν αιτηση οσοι ηθελαν πραγματικα,αυτες οφειλουν ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΟΠως εξαλλου και η ΟΛΜΕ αυτο λεει,και μετα ποτι περισσεψει.Διοτι δεν ειμαστε στραγαλλια φιλτατε καποιοι να παιζουν με την ζωη μας.Απλα και δικαια.
Παράθεση από: Γατόπαρδος στις Αύγουστος 05, 2013, 01:21:46 πμΠροσωπικα δεν με νοιαζει καθολου αν θα ευνοηθουν ολοι φιλτατε.Με νοιαζει οτι αυτες οι μεταταξεις των 900,ηταν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ,εγιναν πολυ πρωτου γινουν ολα αυτα που γινονται,το υπουργειο δημιουργησε νεους κλαδους στην Α/θμια,ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ Ας ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ .Τωρα,που χεστηκατε ολοι απο την τρομαρα σας για να μην χασετε την θεσουλα σας,ΣΑς ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ;Ειχα μια σκασιλα.Οταν εγω ελεγα οτι θελω μεταταξη στο δημοτικο,οι αλλοι με κοιταγαν με μισο ματι και υποτιμιτικα.Τωρα λοιπον βγαλτε το σκασμο .Το δικαιο φιλτατε ειναι οτιο το υπουργειο ιδρυσε νεους κλαδους στην Α/ΘΜΙΑ,εδωσε την ευκαιρια να κανουν αιτηση οσοι ηθελαν πραγματικα,αυτες οφειλουν ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΟΠως εξαλλου και η ΟΛΜΕ αυτο λεει,και μετα ποτι περισσεψει.Διοτι δεν ειμαστε στραγαλλια φιλτατε καποιοι να παιζουν με την ζωη μας.Απλα και δικαια.Μαζί σου αδελφέ.Πολύ καλά τα λές έτσι είναι.Αντε γιατί τα γατάκια βγάλανε γλώσσα τώρα που χέστηκαν.
Παράθεση από: gioas στις Αύγουστος 05, 2013, 01:10:55 πμΔεν υπάρχει απόφαση που να ευνοεί όλους, δυστυχώς. Αλλά για μένα, το πιο δίκαιο είναι να μετακινηθούν όσοι είναι στη διάθεση. Και μακάρι να μη γίνουν αλχημείες.Για σένα γιατί έτσι σε βολεύει.Έτσι θα γίνει αφού το θές.Και εγώ μαζί σου.Πές μου με πόσα μόρια ήρθες στον μέρος σου και πόσα χρόνια προυπηρεσία έχεις.
Έχω κάνει και για τις 900. Ο athan123 το ξέρει αν και μπορείς να δεις τα post μου τότε. Μακάρι να γινόντουσαν οι 900 πρώτα, να αδειάζανε οργανικές και να δινόταν η ευκαιρία σε συναδέλφους να δήλωναν τις οργανικές όσων πήραν μετάταξη και μετά να γινόντουσαν οι υποχρεωτικές μετατάξεις. Αλλά επειδή το υπουργείο μας δεν είναι τόσο οργανωμένο και κινδυνεύει να φύγει κόσμος, πιστεύω πως οι υποχρεωτικές σωστά αφορούν όσους είναι στη διάθεση.
Όταν κάποιος λαμβάνει μετάταξη (από τη μία βαθμίδα στην άλλη εν προκειμένω), μεταφέρει την ΟΡΓΑΝΙΚΗ του στην καινούργια του θέση, δεν την αφήνει πίσω κενή για κάποιον άλλο...Κάποιοι, έχουν μπερδέψει τις μεταθέσεις με τις μετατάξεις νομίζω...
Τον Απρίλη είχαμε 21 ώρες ωράριο, τώρα 23. Το 2010 έπαιρνα 1200 € τώρα 920. Τι μου λες, ρε φίλε;Εδώ γλιτώσαμε στο παρά ένα την απόλυση. Δεν καταλαβαίνεις πως δεν ισχύουν τα ίδια πράγματα.