*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4800681 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #5908 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:27:48 pm »
Αρε παιδια..καποιοι κοιμαστε τον υπνο του δικαιου,ή κανετε οτι κοιμαστε.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ.Το αντιθετο συμβαινει.Ειναι δυνατον να πιστευετε οτι εκανε υποχρεωτικες μεταταξεις και θελει να τις σαμποταρει;Απλα δεν ξεκαθαριζει το τοπιο,για αν εχει οσες περισσοτερες αιτησεις γινεται λεμε.Τι θα πει;;Οτι μπαινετε στην λιστα των πλεοναζοντων του καθε υπουργειου;;Τι να πει;;Οτι χανετε την οργανικη σας,οσοι εχετε..για να πατε καπου που θα ειστε στη διαθεση του ΠΥΣΠΕ;Ξυπνηστε γμτ..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:29:48 »

Αποσυνδεδεμένος silkcut

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η γνώση είναι δύναμη και η σιωπή συνενοχή...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5909 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:27:57 pm »
kris 81
αν κάποιος διαβάσει το νόμο και την ¨εγκύκλιο"
μόνο
θέλω να μου πεις από που προκύπτει (από τα 2 παραπάνω μόνο)
ότι η σειρά είναι δ/νση/περιφέρεια/επικράτεια
και όχι
σύνολο μορίων ?:)
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση...
ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

Αποσυνδεδεμένος maria2013

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5910 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:29:23 pm »
Τουτο, παλι, τι ειναι απο ανακοινωση της ΕΛΜΕ Λευκαδας;;; Εχουμε ξεφυγει τελειως;

Όσοι είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και δεν κάνουν αίτηση υποχρεωτικής μετάταξης ά έχουν κυρώσεις; Ακούστηκε ότι πιθανόν να μηδενιστούν τα μόρια τους και ότι θα τεθούν στο τέλος της κατάταξης στη διεύθυνση στην οποία ανήκουν .Αληθεύει; Αν όχι , είναι σημαντικό να υπάρξει διαβεβαίωση

http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #5911 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:31:53 pm »
Τουτο, παλι, τι ειναι απο ανακοινωση της ΕΛΜΕ Λευκαδας;;; Εχουμε ξεφυγει τελειως;

Όσοι είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και δεν κάνουν αίτηση υποχρεωτικής μετάταξης ά έχουν κυρώσεις; Ακούστηκε ότι πιθανόν να μηδενιστούν τα μόρια τους και ότι θα τεθούν στο τέλος της κατάταξης στη διεύθυνση στην οποία ανήκουν .Αληθεύει; Αν όχι , είναι σημαντικό να υπάρξει διαβεβαίωση

http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82
Απλα τωρα ξυπνησε η ΕΛΜΕ λευκαδας.Δεν το θεωρω κατι σημαντικο.Ερωτηματα θετει.Ειπε η θειά στον μπάρμα μου κλπ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:29:48 »

Αποσυνδεδεμένος tzhna

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 06 & TE16
    • Προφίλ
« Απάντηση #5912 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:34:33 pm »
Κι εγω πιστευω οτι δεν δινονται διευκρινισεις για να κανουν περισσοτεροι αιτηση στα τυφλα. Μαλιστα βγηκε το νεο προγραμμα γυμνασιου/λυκειου που μειωνει τις ωρες αγγλικων τωρα εν μεσω αιτησεων μεταταξης για να ωθησει ακομα περισσοτερους προς την αιτηση. Μαλλον ειδαν οτι δεν φτασαν στον επιθυμητο αριθμο αιτησεων ακομα.

Αποσυνδεδεμένος kris_81

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5913 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:35:05 pm »
kris 81
αν κάποιος διαβάσει το νόμο και την ¨εγκύκλιο"
μόνο
θέλω να μου πεις από που προκύπτει (από τα 2 παραπάνω μόνο)
ότι η σειρά είναι δ/νση/περιφέρεια/επικράτεια
και όχι
σύνολο μορίων ?:)
Συνάδελφε, εγώ μέχρι το πρωί ήμουν να κάνω αίτηση γιατί νόμιζα ήταν πανελλαδικά... Είχα τα μόρια να πιάσω μια θέση..
Μετά των γαλλικών το Δελτίο Τύπου, πήρα έναν αιρετό τηλ. και μου είπε θα μάθω και θα σου πω το βράδυ..
Όταν το έμαθα σας το είπα...
Λες να μην ήθελα εγώ να είναι πανελλαδικά..?
Το σωστότερο είναι αυτός που έχει τα περισσότερα μόρια κι όχι επειδή έτυχε να είναι σε ένα Κ@λοπυσδε να μην μπορεί να ξεκολλήσει..
Από την εγκύκλιο δεν έβγαζα άκρη...
Υπέθετα κι εγώ πανελλαδικά, αφού σου άφηνε και 2 επιλογές...
Τι να πω...
Μακάρι να απαντήσει σε αυτό αύριο το υπουργείο και να μην ισχύει....
Αλλά πολύ φοβάμαι θα ισχύει... 

Αποσυνδεδεμένος papagena

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5914 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:38:01 pm »

Είναι πάντως και η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι για κυρώσεις και τιμωρίες για τους διάθεση σε ΠΥΣΔΕ που δεν έχουν διάθεση να κάνουν αίτηση!

Αποσυνδεδεμένος PAMELA27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5915 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:38:54 pm »

Ακριβώς...Και με 50 μόρια....Προηγούνται οι του ΠΥΣΔΕ κι αν δεν καλυφθούν, πάνε οι από έξω...
[/quote]

Ποιος εισαι ο Αρβανιτοπουλος??? που πολυ αμφιβαλλω κ αν ο ιδιος γνωριζει κατι...
Πως τα λες αυτα κ με τοση σιγουρια? που στηριζεσαι?????

Αποσυνδεδεμένος silkcut

• Ιστορικό μέλος
  • Η γνώση είναι δύναμη και η σιωπή συνενοχή...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5916 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:39:18 pm »
kris 81
το θέμα δεν είναι τι θέλουμε, αλλά τι ισχύει?
γιατί εγώ όσες φορές και να τα διαβάσω, αυτή τη σειρά δε τη βλέπω με τίποτα (μάλλον μου κρύβεται :-[)
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση...
ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

Αποσυνδεδεμένος giokspy

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ-04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #5917 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:40:06 pm »
Ελεος μη τρελαθούμε κιόλας!! Οτι μπαρουφα σκεφτεί κανεις πρεπει να αναπαράγεται? που ακούστηκε μηδενισμος μορίων. Τι αλλο θα σκεφτούν για να τρόμοκρατησουν τον κόσμο να κανει αιτηση!!
«Από την στιγμή που εδέχθηκες μέσα σου την φλόγα, τρέχε. Διότι δεν γνωρίζεις πότε θα σβήση και θα σε αφήση στο σκοτάδι.»

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #5918 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:40:28 pm »

Απαραδεκτες τερατολογιες του συντακτη της ανακοινωσης. Καθε αλλο, δεν υπαρχει στερεος λογος να περασει εκπαιδευτικος απο τη διαθεση του ΠΥΣΔΕ στη διαθεση του οικειου ΠΥΣΠΕ.
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος kris_81

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5919 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:42:46 pm »
το θέμα δεν είναι τι θέλουμε, αλλά τι ισχύει?
γιατί εγώ όσες φορές και να τα διαβάσω, αυτή τη σειρά δε τη βλέπω με τίποτα (μάλλον μου κρύβεται :-[)
Θα σου κάνω μια ερώτηση συνάδελφε...
Έστω ότι εσένα σε συμφέρει πανελλαδικά όπως κι εμένα...
Θα κάνεις την αίτηση βάζοντας τις 2 σου επιλογές π.χ. α και β αθηνών..?
Κι αν τελικά ισχύσει από πυσδε-> πυσπε και μετά περιφέρεια αττικής... και δε μείνιε λέπι για εμάς..?
Μετά ή στην καλύτερη πας σε κανένα ιεκ της τήλου ή εαν όπως λένε εδώ μέσα πάμε για διαθεσιμότητα..
Αν ΔΕΝ απαντήσει ως οφείλει το υπουργείο, θα πάρεις το ρίσκο???

Αποσυνδεδεμένος angelikiwi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5920 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:44:31 pm »
Καλα σοβαρα τωρα κανετε αιτησεις χωρις να ξερετε αν εξεταζονται πανελλαδικα η ανα πυσδε Δηλαδη ειλικρινα δεν σεβεστε στοιχειωδως τον εαυτο σας. Σας εμπαιζουν με τετοιο τροπο και το αποδεχεστε ...

Στα στρατοπαιδα συγκεντρωσης της ναζιστικης γερμανιας τους εβραιους στους κλιβανους αεριων τους οδηγουσε αλλη ειδικη ομαδα που απαρτιζονταν απο εβραιους. Για να μενουν ηρεμοι κατα την διαδικασια.
Οι ελαχιστοι της ομαδας που επιβιωσαν δηλωναν "και τι να καναμε ολοι αλλωστε θα πεθαιναμε "

ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 21, 2013, 10:46:23 pm από angelikiwi »

Αποσυνδεδεμένος PAMELA27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #5921 στις: Αυγούστου 21, 2013, 10:46:57 pm »
κ να δωσω λιγο τροφη για σκεψη γιατι αμαν πια με το αρθρο των γαλλικουδων κ των αιρετων που ειναι στον κοσμο τους ή απλα κοιτανε παλι να βολεψουν τους δικους τους

"5.Οι έχοντες οργανική θέση ή αυτοί που καλύπτουν το υποχρεωτικό τους ωράριο, να κάνουν αίτηση υποχρεωτικής μετάταξης;
Απάντηση: Λογικά όχι εκτός αν υπάρχει το κίνητρο μετακίνησής τους σε πλησιέστερη διεύθυνση εκπαίδευσης με τον τόπο προτίμησής τους. Φυσικά, αν δεν έχουν τον απαιτούμενο αριθμό μορίων ώστε να μεταταχθούν σε θέση προτίμησής τους"

Απο αυτη την απαντηση καταλαβαινετε οτι θα γινει ανα νομο?? κ το κινητρο ποιο ειναι που λεει??

Ας κλεισουμε τα αυτια μας κ ας ακουσουμε το ενστικτο μας οπως καποιος προειπε... κ μακαρι να παρει ο καθενας αυτο που του αξιζει!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)