0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τουτο, παλι, τι ειναι απο ανακοινωση της ΕΛΜΕ Λευκαδας;;; Εχουμε ξεφυγει τελειως; Όσοι είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και δεν κάνουν αίτηση υποχρεωτικής μετάταξης ά έχουν κυρώσεις; Ακούστηκε ότι πιθανόν να μηδενιστούν τα μόρια τους και ότι θα τεθούν στο τέλος της κατάταξης στη διεύθυνση στην οποία ανήκουν .Αληθεύει; Αν όχι , είναι σημαντικό να υπάρξει διαβεβαίωσηhttp://www.alfavita.gr/arthron/%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82
kris 81αν κάποιος διαβάσει το νόμο και την ¨εγκύκλιο" μόνοθέλω να μου πεις από που προκύπτει (από τα 2 παραπάνω μόνο)ότι η σειρά είναι δ/νση/περιφέρεια/επικράτειακαι όχισύνολο μορίων ?
Τουτο, παλι, τι ειναι απο ανακοινωση της ΕΛΜΕ Λευκαδας;;; Εχουμε ξεφυγει τελειως; Όσοι είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και δεν κάνουν αίτηση υποχρεωτικής μετάταξης ά έχουν κυρώσεις; Ακούστηκε ότι πιθανόν να μηδενιστούν τα μόρια τους και ότι θα τεθούν στο τέλος της κατάταξης στη διεύθυνση στην οποία ανήκουν .Αληθεύει; Αν όχι , είναι σημαντικό να υπάρξει διαβεβαίωση
το θέμα δεν είναι τι θέλουμε, αλλά τι ισχύει?γιατί εγώ όσες φορές και να τα διαβάσω, αυτή τη σειρά δε τη βλέπω με τίποτα (μάλλον μου κρύβεται )